(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
離注 變咗啦

啲黑松露要加埋芝芝啲沖涼水先夠黑

我出左小小事,出文會慢d
希望大家唔好講笑住,好認真。

龜頭巴take care
離注可唔可以同vian有好結局
肥芝啲大話比人折穿先好笑

唔可以,離注當日擺我上枱
我唔會放過佢

巴打幾時出故講真實既恩怨情仇

搵返連尼住個post就知
今晚出文
今晚出文

今晚出文

支持

呢個係咪肥芝黎緊ge下場?
出住一半先
「關平,過黎。」

「做..做咩呀?」關平閃閃縮縮咁。

我挨左落去佢度,忍唔住流淚。

「我想有個人依靠..好似依家咁...比幾分鐘我挨下得唔得?」

「依家..依家lunch time喎..」關平想推開我。

「比我訓下呀!!」我抬起頭望住佢,我同佢塊面只有15cm距離。

「平仔..」我呵出一口氣。

「嗯?...做咩呀😰」

「😘」我錫左落去,舌尖纏綿咁係佢個嘴入面翻雲覆雨。

關平,我知道,你鍾意左我好耐,每次我追男仔,你都會係我身邊,做我既軍事。或者,我係用你黎療傷,原諒我,我無辦法回應你既愛。

對唔住,關平。

激烈既親吻完畢,享受著同學羨慕既目光,我閉上眼,享受呢一刻既寧靜。

第二日,關平無返學,聽同學講佢已經入左急症室。

唔通..琴日我太過激烈?搞到關平返屋企狂打飛機,之後入埋廠?

嗚嗚..關平,對唔住啊!係我唔好!

「離注呢?」我問vian。

vian督我額頭,「哎呀!仲掛住佢?佢轉左學啦!」

轉學!?死仆街,居然咁樣避開我!

「邊間呀?」

「性莊呀,男校黎架!」

嘻嘻...我唔會咁容易放過你兩個架..

咩故黎
「關平,過黎。」

「做..做咩呀?」關平閃閃縮縮咁。

我挨左落去佢度,忍唔住流淚。

「我想有個人依靠..好似依家咁...比幾分鐘我挨下得唔得?」

「依家..依家lunch time喎..」關平想推開我。

「比我訓下呀!!」我抬起頭望住佢,我同佢塊面只有15cm距離。

「平仔..」我呵出一口氣。

「嗯?...做咩呀😰」

「😘」我錫左落去,舌尖纏綿咁係佢個嘴入面翻雲覆雨。

關平,我知道,你鍾意左我好耐,每次我追男仔,你都會係我身邊,做我既軍事。或者,我係用你黎療傷,原諒我,我無辦法回應你既愛。

對唔住,關平。

激烈既親吻完畢,享受著同學羨慕既目光,我閉上眼,享受呢一刻既寧靜。

第二日,關平無返學,聽同學講佢已經入左急症室。

唔通..琴日我太過激烈?搞到關平返屋企狂打飛機,之後入埋廠?

嗚嗚..關平,對唔住啊!係我唔好!

「離注呢?」我問vian。

vian督我額頭,「哎呀!仲掛住佢?佢轉左學啦!」

轉學!?死仆街,居然咁樣避開我!

「邊間呀?」

「性莊呀,男校黎架!」

嘻嘻...我唔會咁容易放過你兩個架..

平仔一年要入幾多次醫院
平仔會唔會不舉嫁
平仔

咩故黎

喂 你講咩呀? 呢句真係好肥芝
留名
平仔好慘
巴打快啲好返
平仔無力反抗

咩故黎

【重新On9】我係一個不良MK妹,入咗名校度讀。(7)
https://lihkg.com/thread/75698/page/1?ref=ios

幾正 背景係名校。
離注應該轉咗去所以肥芝又要轉過去
LM
今日,我突然覺得我要減肥。

唔係為d乜,係發現到d男人盲目追求過瘦既女仔,我要蛻變!

雖然我覺得我依家個weight都係可以marginal咁mark到個bmi,但係都希望自己瘦返少少囉。

咁我就制定左以下呢個餐單:

早餐:腸仔x2,水煮蛋x1
brunch:芝士火腿三文治,可樂200ml
午餐:鰻魚飯/牛肉蓋飯,橙汁一罐
tea:西海堂cake一件
晚餐:唔好食飯,其他乜都得
宵夜:餛飩8粒

你地可能會覺得我食得多,但呢度已經係我原本食既5份之1黎。

首先要有足夠既蛋白質啦!蛋,芝士之類既野係必備架囉!

好!開始我新一天!

「芝芝...食早餐啦!」老母拎左碟野出黎,我見到d蛋唔係煎既,即刻發脾氣。

「仆街!點食呀?蛋黃好乾架!我要煎蛋呀!」

「⋯⋯⋯⋯我再整過。」

到左學校之後,我拎三文治出黎食。

「芝芝,你依家先食早餐?帶成公升可樂返黎既?」vian問。

哼!關你咩事呀?我望一望出左院既關平,佢好似瘦左...唉,打咁多飛機真係唔得架。

我一邊飲可樂,一邊諗緊點樣勾引男仔,不知不覺...我成樽飲曬...

「屌!」我一野飛個空樽出去,點知打中關平,個樽口位仲hi左落佢個鼻到。

「呀!!!唔好呀!!!」關平大叫一聲,又昏迷過去。

餓到中午,我拉住vian出去食搞野家。

「大牛肉飯,多汁呀唔該!」我覺得無汁真係好難食囉。

Vian驚訝咁望住我,「芝芝,你食咁少?平時明明食三碗!你係咪病左唔舒服呀?下?」

「我減肥呀!」我望住佢條腰,突然有d妒忌。

「芝芝!加油呀!」vian對住我做一個打氣既動作。

洗撚你講!
LM

走呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞