(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
今次唔承接 打得唔好勿屌

大家好,我係泳池入面做清潔嘅。可能你唔知我係咩人,但你一定知道肥芝間學校上個月搞咗個水運會!

是咁的,上個月有日泳池俾人book咗。我好自然都好似平時返工咁留喺泳池邊做嘢。

八點鐘嗰陣,學校俾學生入看台。我即刻聞到陣臭味!係好撚臭嘅臭味!

唔通個廁所爆渠?身為清潔工嘅我即刻跑去廁所睇,趁啲學生未落水清潔好哂周圍,一陣先有女𥄫

啊唔係,係令佢地玩得開心啲!

入到廁所發現乜事都冇喎!咁到底係邊度傳出嚟呢?

我望住啲同學又好似冇乜大反應咁,所以我決定唔理喇!

啲同學過曬廁所換衫準備落去練下水先。

等等!我見到有個靚女!聽佢啲fd講話佢叫vien定唔知vian,我英文唔好但眼光就好好,原來佢喺級入面都好受觀迎。唔知仲係咪處呢?

跟住見到個好似發咗十次育嘅大肥西。我終於知道陣臭味邊度傳嚟啦屌。

我即刻跑走咗,真係好撚臭。

唔怪得之佢俾啲同學叫佢做肥芝,catgirl啦。我都有睇架youtube條撚樣嘛!!

好啦到靚女落水喇。雖然佢冇乜波路但佢行喺條肥西隔離隻腳又長又幼,好撚正!

跟住到條肥西落水啦,佢話呢度啲水好乾淨!之後佢放咗對12吋腳落池到又唔落,隻眼望住對面個男仔,個男仔又望住靚女,唔準視姦佢啊屌你!

池入面嘅水好似黃黃地,屌你唔知係咪有人屙尿入去,一陣又要換過去又要清潔麻撚煩!

不過是但啦又唔係我落去游!

恐怖嘅事發生咗,肥芝落水啦!佢輕輕力咁跳咗落水。雖然動作輕,但佢好撚重!半個池啲水都變哂水花拍打落同學到。

仲要佢落咗去之後個池滿咗,水喺池邊流哂出去,整濕哂坐喺度啲老師隻腳。

個池開始變咗灰灰地又黑黑地,啲同學嚇到即刻上哂池。我即刻去安撫佢地。

之後肥芝好惡咁問佢地做乜咁大驚小怪,平時沖完涼啲水都係咁架啦。個個都好驚俾佢話,所以無人夠膽出聲。

最後我疏散晒啲同學返上去,水運會又被逼暫停,學校又唔想我哋將肥芝件事講出去,最後我哋就話泳池水泵噴墨算。
返工冇野做,做下朱sir先

大家好,我係朱sir。我正職係間中學教書,有時會客串下泰拳教練。我教書都教左6年左右,大大話話都見過唔少學生、家長,但今年我竟然遇到我一生中最恐怖嘅學生,神啊求求你指引我點樣打鳩(救)呢個學生。

今年我遇到一個學生叫余佩芝,佢嘅背景我唔想講,我更加唔想諗起呢個學生,我平時當佢不存在,存在的只有一陣味道。但今日佢冇喇喇係課室大嗌俾另一位同學侵犯,當然我唔想理佢,有腦都知呢件事係冇可能發生!不過我作為老師都要聽下佢9up嘅,佢竟然話侵犯佢嘅對象係離注,我即刻噗!一聲,唔好意思呢個真係好好笑。你想像下有隻豬同你講佢俾人侵犯,我真係唔識反應。所以我拉走隻肥芝出去課室外面傾,但因為咁所以我隻手已經腐爛左。

我同佢係出面單對單咁傾,我同保持5米距離,其實我真係好想離開,因為真係臭過屎坑。我就直接同佢講,有同學投訴你.....
點知個「你」字味講完佢即係行過黎,話啲同學妒忌佢靚,先唱衰佢,叫我唔好聽佢地講。果下我咩都聽唔入腦,只知道一股肥芝味向我鼻孔進攻。啊,我就黎頂唔順,我已經有啲想推開佢,但話哂我係老師,我仲保持少少理性。

正當我係度掙扎果陣,個仆街,對唔住作為老師我唔應該講粗口,但如果你係我,我諗你會用埋各國語言嘅粗口。講返先,個仆街哄埋我耳邊講句:果日係教員室⋯⋯
我已經頂唔順喇,雖然我係老師,但我都係泰拳教練,果下我真係想一拳''鐘''落去,我想成為一拳超人,一拳打落去可以打救其他同學。但我已經冇能力,隻手係之前已經腐爛左,而雙腳好似踩緊泥沼咁,郁唔到。可能因為佢行一步就可以將地下劈開。我腦海不斷響起危險嘅信號。快啲走啊朱仔,再唔走你見唔返你老婆同仔仔架喇。我一諗到個仔,我唔想放棄,所以我將所有力量注入雙腳,頭也不回,一路直奔。我所經過嘅地方都吹起一陣風,我只聽到有啲女同學話,哎呀我條裙啊。

瞬間我就到左操場,係果段時間,我諗保特都唔夠我快,原來人遇到危險,會做到平時自己做唔到嘅野。咁不如試下保特下次比賽之前遇上肥芝,我諗世界可以見證一次保特突破人類嘅超極限,可能會將佢自己嘅記錄再縮短一半時間。諗到呢度我覺得自己有啲痴線,又或者我平時可以咁對住肥芝先係痴線。算喇,或者呢個世界其實都係痴痴地線,呢啲問題留返俾你地諗喇,然後我就暈左。

好撚好笑啊
朱sir真慘
大家好,我係一支chanel唇膏。

作為chanel嘅旗下產品,我同我啲同伴一直好受一眾港好喜愛同追捧。但我一啲都係驕傲過,淨係好想安安份份咁服務一位好嘅主人,到到我被用完嘅𠴱一日。

因為我俾人擺到好入,所以一直都無人帶我走。

直到個日,其他兄弟姊妹俾人有走曬,得返我一個仲未有人帶走,我不禁黯然落淚。

屌你老母,我唔想俾你拎嚟做下一支sample啊。

好彩上天終於聽到我嘅呼喚,係我吊喊緊𠴱彈,有位好靚兄女學生行咗過嚟拎起咗我。

「好彩仲有一支。」

無錯,呢個女學生就係Vian。

我心諗,發達啦今次。

眼見佢俾完錢,拎埋我就走咗,實在太好,唔洗做sample之餘仲可以死係把女手上。

開心得制嘅我,當堂暈咗係度。

到我醒返𠴱陣,已經係第二日。

Vian好開心咁換緊校服,佢個副白緻嘅肌膚配埋一啲脂肪都無嘅身型再加上D級巨乳真係無得頂,唔止咁,仲要加埋一對白得嚟又長嘅美腿,抵佢咁多人追。

佢換完校服,走埋嚟我度,我內心係度高喊,快啲用我啦,快啲用我啦。

好可惜佢唔係要用我,而係打開佢倉書包放我落塊。

我心諗;咩你買我返嚟唔係要用我架咩?

原來一切,都係我想得太美好。

當佢係班房拎我出嚟嘅𠴱一刻,有陣好臭嘅味傳入我個鼻到。

「芝芝,我買咗chanel唇膏送俾你做生日禮物啊。」

我望向發出陣陣惡臭嘅個堆肥肉到,見住個對油到無得再油嘅豬手,慢慢咁伸向我。

唔好啊,唔好啊,唔好掂我啊。我內心瘋狂地高喊。好可惜,呢次上天都要我亡。

當個對惡魔之手掂到我嘅𠴱一刻,我終於知道what is hell。

我屌你老母,我情願俾人拎嚟做sample啊。

你地繼續打啦
大家好 我係龜頭巴打 眾所9知
我係lihkg好出名既作家 專寫有關肥閪為害人間既故仔 個肥閪叫做肥芝 而肥芝並唔係虛構...

呢個故事就好似jojo 套動畫囉
一場龜頭一家同肥閪爭鬥既故事

其實真實既肥芝就係我老母...點解我一直都唔寫佢破處 就係因為我希望我從來都冇出過世 從來都冇做過佢個仔

有冇人作落去?

留返下次龜巴唔出文先,我已經諗好佢同肥婆吹爆、腳交、乳交、肛交嘅場面
我係lihkg好出名既作家 專寫有關肥閪為害人間既故仔 個肥閪叫做肥芝 而肥芝並唔係虛構...

其實真實既肥芝就係我老母...點解我一直都唔寫佢破處 就係因為我希望我從來都冇出過世 從來都冇做過佢個仔

有冇人作落去?

點解龜頭巴打會變咗肥芝個仔
btw同jojo有咩關係 你點聯想到
不如諗下點承接肥芝畢業後去做炸雞,仲做到經理添啦。

我有野唔明架,一個臭過堆田區嘅肥婆唔係應該賣臭豆腐咩?佢企炸雞檔又點會有生意?

有冇人作落去?

JoJo的奇妙冒險是一部描述喬斯達家族與邪惡的吸血鬼迪奧·布蘭度及其後繼者之間、長達一世紀以上壯大對決。

龜頭的奇妙冒險是一部描述龜頭家族與邪惡的肥閪 肥芝及其後繼者之間、長達一世紀以上壯大對決。
點解龜頭巴打會係肥芝個仔
係因為9把刀果本狼嚎
入邊講狼人同吸血鬼係仇敵 對敵左唔知幾千年咁上下啦
最強既吸血鬼王出現就會出現最強既狼人去對付佢
但最強既吸血鬼同最強既狼人 代代都係好朋友黎

我覺得龜頭同肥芝之間就係呢種關係
一種唇齒相依 但又永世為敵既關係 如果作埋洛去應該幾好睇

有冇人作落去?

JoJo的奇妙冒險是一部描述喬斯達家族與邪惡的吸血鬼迪奧·布蘭度及其後繼者之間、長達一世紀以上壯大對決。

龜頭的奇妙冒險是一部描述龜頭家族與邪惡的肥閪 肥芝及其後繼者之間、長達一世紀以上壯大對決。

咁龜頭係肥芝仔 肥芝咪又係龜頭家族入面嘅人?
但係又會有後繼者 咁後繼者係咪龜頭d兄弟姐妹 定係喺出面揀嘅繼承人
其實我好想知小咀個樣係點
究竟個樣生成點先可以吸引到肥芝依d 肥婆既愛慕?

唔通真係近豬者赤?

唔通真係近豬者赤?

可能係超級肥仔

唔通真係近豬者赤?

可能係超級肥仔

正常身型呀

唔通真係近豬者赤?

可能係超級肥仔

正常身型呀

無圖你話自己c 朗咁嘅身型都得啦
講到肥芝識萬毒心經咁
第一次留名
文呢??
今次唔承接 打得唔好勿屌

大家好,我係泳池入面做清潔嘅。可能你唔知我係咩人,但你一定知道肥芝間學校上個月搞咗個水運會!

是咁的,上個月有日泳池俾人book咗。我好自然都好似平時返工咁留喺泳池邊做嘢。

八點鐘嗰陣,學校俾學生入看台。我即刻聞到陣臭味!係好撚臭嘅臭味!

唔通個廁所爆渠?身為清潔工嘅我即刻跑去廁所睇,趁啲學生未落水清潔好哂周圍,一陣先有女𥄫

啊唔係,係令佢地玩得開心啲!

入到廁所發現乜事都冇喎!咁到底係邊度傳出嚟呢?

我望住啲同學又好似冇乜大反應咁,所以我決定唔理喇!

啲同學過曬廁所換衫準備落去練下水先。

等等!我見到有個靚女!聽佢啲fd講話佢叫vien定唔知vian,我英文唔好但眼光就好好,原來佢喺級入面都好受觀迎。唔知仲係咪處呢?

跟住見到個好似發咗十次育嘅大肥西。我終於知道陣臭味邊度傳嚟啦屌。

我即刻跑走咗,真係好撚臭。

唔怪得之佢俾啲同學叫佢做肥芝,catgirl啦。我都有睇架youtube條撚樣嘛!!

好啦到靚女落水喇。雖然佢冇乜波路但佢行喺條肥西隔離隻腳又長又幼,好撚正!

跟住到條肥西落水啦,佢話呢度啲水好乾淨!之後佢放咗對12吋腳落池到又唔落,隻眼望住對面個男仔,個男仔又望住靚女,唔準視姦佢啊屌你!

池入面嘅水好似黃黃地,屌你唔知係咪有人屙尿入去,一陣又要換過去又要清潔麻撚煩!

不過是但啦又唔係我落去游!

恐怖嘅事發生咗,肥芝落水啦!佢輕輕力咁跳咗落水。雖然動作輕,但佢好撚重!半個池啲水都變哂水花拍打落同學到。

仲要佢落咗去之後個池滿咗,水喺池邊流哂出去,整濕哂坐喺度啲老師隻腳。

個池開始變咗灰灰地又黑黑地,啲同學嚇到即刻上哂池。我即刻去安撫佢地。

之後肥芝好惡咁問佢地做乜咁大驚小怪,平時沖完涼啲水都係咁架啦。個個都好驚俾佢話,所以無人夠膽出聲。

最後我疏散晒啲同學返上去,水運會又被逼暫停,學校又唔想我哋將肥芝件事講出去,最後我哋就話泳池水泵噴墨算。

睇完真係唔敢去游水
有文未
等咗成日得兩段仔
樓豬同肥芝大戰左幾多回合?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞