(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
想知vian知道左實情之後

佢直到肥芝做KF芝都仲同佢friend緊
根本個Vian都有問題
睇到好撚嬲...
諗起以前學校果d肥西死八婆
可唔可以快撚d完左佢
我唔想肥芝有好下場
個vian幾時死
個個變曬憎vian
Vian 係仆街死蠢港女
肥婆身邊總有一個
vian
求望遠sm哥哥一篇
有無人留意到我提供左2個素材
第一個係vian件衫
第二個係 年望遠掃落地下既野

快d作呀各位
第二個係 年望遠掃落地下既野

快d作呀各位

係咪呀?我繼續寫你同肥芝㗎啦
vian其實個鼻係咪有d事?
肥芝咁撚臭佢都頂到
其實vian 有份害死肥芝入dark side
其實vian 有份害死肥芝入dark side

dark side

我聽到vian個best friend係電話到喊得好傷心, 我心諗,靚女嘅朋友都唔會差得去邊,嘻嘻,今次一次可以掂到兩條女仲唔爽死我

佢個best friend喊住話俾人非禮, 冇幾耐佢就上咗vian屋企,

( 手機打文成日 撳錯掣)

當佢開門嗰陣時一股芝士味同埋鹹魚味 攻入我個鼻度, hi你auntie我從來都未聞過咁臭嘅味道, 個情況就好似你將件衫放入公廁個屎坑裏面浸咗一百年咁臭,

我望住佢向我沖埋嚟,越嚟越近,越嚟越近, 但係我咩都做唔到,你可唔可以感受到咩叫絕望, 呢個時候人生走馬燈喺我面前出現, 我見翻vian喺舖頭揀咗我呢件衫嗰陣時,我見返vian著住我出街玩嗰陣時,我諗返起vian啲香汗浸到成件衫都係嗰陣時, 我好想死,但係我死唔到,因為我只係一件衫。

好臭,真係好臭,當佢係我身上喊嗰陣。佢啲老泥混住眼淚,喺我身上面一滴一滴, 滴到我濕曬, 對我嚟講,唔單只係肉體上嘅折磨,更係心靈上嘅折磨。 喺呢一刻,我真係覺得,世事都被我看透了

我終於暈咗

當我醒翻之後,我發現自己喺垃圾桶到,我成身都係芝士味同埋鹹魚味, 我好驚,我問個垃圾桶,到底發生咩事,佢同我講vian洗左一晚, 都洗唔甩我浸鹹魚味同芝士味, 冇辦法之下唯有掉咗我。

我唔明,我到底做錯咗啲咩,點解個天要咁對我,我原本係一個好幸福好幸福嘅環境嗰度,點解?點解一夜之間所有嘢就變曬, 我淨係可以望住個垃圾口封起, 眼前就剩番一片黑暗。

第一次寫故,勿屌

問個垃圾桶
肥芝奸計得逞
當人人罵肥芝又臭又黑人憎嘅時候
肥芝利用vian對自己嘅友誼
搞你地班人個個罵vian
有懷疑過vian曾經對肥芝有意思,否則一個連親生老豆都想遺棄既極品肥婆冇可能有人對佢咁好囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞