(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
樓主可唔可以整幾篇肥芝叫春文嚟睇下?

寫還寫,唔好貼圖呀,

龜頭嫂憤怒代覆

我的心已經碎了,不能癒合

我會離開你的世界,但你依然存在於我的心中

為何你總是要對我若即若離?

有一天,你會明白,最愛你的人不在你身邊。

我屌你老母呀肥西,你幾撚時死啊?咩不在你身邊呀?當我死架?抵你無人要呀,肥婆!

真係得肥婆先有咁好想像力

你男朋友有無串番個肥婆

我男友一嚟唔係嗰啲會鬧女人嘅人,佢好溫柔好有風度,即使個肥婆係咁煩佢
二嚟佢顧住望我,都唔係好得閒理個肥婆講乜

D肥婆嘅面皮仲厚過自己d脂肪

佢吋粉底仲好啊,化到鬼咁啊日日

我男友一嚟唔係嗰啲會鬧女人嘅人,佢好溫柔好有風度,即使個肥婆係咁煩佢

佢吋粉底仲啊,化到鬼咁啊日日
小心肥底女人

話說幾年前我同一個三十頭嘅男同事(亞陳)一齊工作咗幾年,亞陳好瘦,係瘦到連眼窩都冚入果隻。仲記得有次成班人一齊出差,亞陳著咗條矮褲,嘩!好有竹簽feel囉!

目測個亞陳5呎7、8(同我差不多高),一定輕過130磅。點解我會知?因為我本身都瘦底,腰圍31吋,135磅,但一企埋我隔離,我脹過佢囉。

同亞陳熟咗,知道佢有女朋友,亞陳一提起女友即刻甜笑,喺銀包拎咗同女友嘅合照出嚟。

果張似係舊相嚟,因為亞陳著住碩士畢業袍,但係佢畢咗業幾年先過嚟做,而且當時嘅亞陳頭髮較短。企喺亞陳隔離嘅女生面有少少圓,有小小嘅豉油粒,幾甜吓,有少少胡幸兒feel。

聽亞陳講,佢女友一畢業就入痕身度做mt,好叻女吓。佢哋感情好好,打算結婚。果陣我仲未識到老虎,仲係毒撚一條,鄧佢開心之餘,都有少少羨慕。

有一年嘅平安夜,公司放半日,亞陳話女友喺樓下(海港城)等佢。我哋諗住落去同亞嫂say hi。落到大堂,我哋幾條麻甩佬對眼就係咁揾亞嫂嘅踪影。

只見大堂有十數人,男女老少、高矮肥瘦都有,係冇亞嫂嘅人類出現。正以為亞嫂可能行開咗,亞陳卻步向一面人型牆 ,仲搭住佢膞頭。

亞陳:「呢個係我女友celia,呢位係輝爺、彭仔...」

人型牆...唔係,係亞嫂先啱:「hello大家好,merry christmas啊!」

呃人!一定係呃人,眼前呢位女士,除咗髮型之外,同相中人根本冇樣嘢相似!

我當堂唔識反應,好彩薑係老嘅辣,隔離嘅輝爺用手踭輕輕撞我,然後笑笑口同亞嫂講「聖誕快樂,玩得開心啲!」然後拉住我行去搭地鐡。

「輝爺,我冇眼...」

輝爺:「你冇眼花啊,係同一個人嚟,只係時空唔同啫。」

「你噏乜嘢呀?咩時空唔同?尋秦記呀?」

輝爺:「頭先佢笑果陣,個豉油粒出番嚟,只係啲肉遮咗,豉油粒一迅即閃。而且,佢同亞陳差唔多高,係同一個人嚟。亞陳銀包張相,係增肥前嘅亞嫂。算啦,亞陳份人都冇乜嘢,唔好喺佢面前大驚小怪。」

老實講,我好難唔大驚,因為果位亞嫂個頭大到成個西瓜咁,而且真係好肥,佢企喺亞陳隔離,好似3個亞陳咁嘅身型。

過咗幾個月,亞陳派帖俾我哋,個帖入面有兩張婚照。

唔睇尤自可,睇咗嚇到short咗。

第一張相,新娘子側身企响亞陳後面。點解佢企响亞陳身後我哋都知佢側身?因為佢嘅側身都濶過正面嘅亞陳

第二張,亞陳同新娘各自側身對望,亞陳仲要攞對手捉住新娘條「腰」。可惜,側身嘅亞陳更顯瘦,而新娘....

亞陳係一個好開朗嘅男仔,佢話「太太套婚紗同禮服係喺深圳訂造,因為太太唔鍾意同人撞款」。

我當堂O咀,輝爺就扮冇事發生。公司其他港女同事就偷笑。

去飲果日,我見到陳仔家人,一家6口,全部都好瘦好瘦。至於亞嫂,佢父母正常身型,但係新娘細佬就肥肥哋。新娘果日...我唔想再回憶。

到新人嘅成長片段,亞陳就由細瘦到大。新娘....由出生至廿幾歲都係欣宜咁款。係去啱啱識亞陳果幾張先係正常身材。之後就.....唔駛講啦,明晒。

原來,肥妹識亞陳果陣,啱啱減完肥。拍拖冇耐,二人成日去吃喝玩樂,亞陳身材冇變,亞嫂就打回「圓形」。

雖然係咁,但係我哋對亞陳仍然滿心祝福。正所謂咸魚青菜,各有所愛,佢哋鍾意就好。

可惜,婚後,問題就嚟喇......
小心肥底女人

話說幾年前我同一個三十頭嘅男同事(亞陳)一齊工作咗幾年,亞陳好瘦,係瘦到連眼窩都冚入果隻。仲記得有次成班人一齊出差,亞陳著咗條矮褲,嘩!好有竹簽feel囉!

目測個亞陳5呎7、8(同我差不多高),一定輕過130磅。點解我會知?因為我本身都瘦底,腰圍31吋,135磅,但一企埋我隔離,我脹過佢囉。

同亞陳熟咗,知道佢有女朋友,亞陳一提起女友即刻甜笑,喺銀包拎咗同女友嘅合照出嚟。

果張似係舊相嚟,因為亞陳著住碩士畢業袍,但係佢畢咗業幾年先過嚟做,而且當時嘅亞陳頭髮較短。企喺亞陳隔離嘅女生面有少少圓,有小小嘅豉油粒,幾甜吓,有少少胡幸兒feel。

聽亞陳講,佢女友一畢業就入痕身度做mt,好叻女吓。佢哋感情好好,打算結婚。果陣我仲未識到老虎,仲係毒撚一條,鄧佢開心之餘,都有少少羨慕。

有一年嘅平安夜,公司放半日,亞陳話女友喺樓下(海港城)等佢。我哋諗住落去同亞嫂say hi。落到大堂,我哋幾條麻甩佬對眼就係咁揾亞嫂嘅踪影。

只見大堂有十數人,男女老少、高矮肥瘦都有,係冇亞嫂嘅人類出現。正以為亞嫂可能行開咗,亞陳卻步向一面人型牆 ,仲搭住佢膞頭。

人型牆...唔係,係亞嫂先啱:「hello大家好,merry christmas啊!」

呃人!一定係呃人,眼前呢位女士,除咗髮型之外,同相中人根本冇樣嘢相似!

我當堂唔識反應,好彩薑係老嘅辣,隔離嘅輝爺用手踭輕輕撞我,然後笑笑口同亞嫂講「聖誕快樂,玩得開心啲!」然後拉住我行去搭地鐡。

「輝爺,我冇眼...」

輝爺:「頭先佢笑果陣,個豉油粒出番嚟,只係啲肉遮咗,豉油粒一迅即閃。而且,佢同亞陳差唔多高,係同一個人嚟。亞陳銀包張相,係增肥前嘅亞嫂。算啦,亞陳份人都冇乜嘢,唔好喺佢面前大驚小怪。」

老實講,我好難唔大驚,因為果位亞嫂個頭大到成個西瓜咁,而且真係好肥,佢企喺亞陳隔離,好似3個亞陳咁嘅身型。

第一張相,新娘子側身企响亞陳後面。點解佢企响亞陳身後我哋都知佢側身?因為佢嘅側身都濶過正面嘅亞陳

第二張,亞陳同新娘各自側身對望,亞陳仲要攞對手捉住新娘條「腰」。可惜,側身嘅亞陳更顯瘦,而新娘....

亞陳係一個好開朗嘅男仔,佢話「太太套婚紗同禮服係喺深圳訂造,因為太太唔鍾意同人撞款」。

去飲果日,我見到陳仔家人,一家6口,全部都好瘦好瘦。至於亞嫂,佢父母正常身型,但係新娘細佬就肥肥哋。新娘果日...我唔想再回憶。

到新人嘅成長片段,亞陳就由細瘦到大。新娘....由出生至廿幾歲都係欣宜咁款。係去啱啱識亞陳果幾張先係正常身材。之後就.....唔駛講啦,明晒。

原來,肥妹識亞陳果陣,啱啱減完肥。拍拖冇耐,二人成日去吃喝玩樂,亞陳身材冇變,亞嫂就打回「圓形」。

雖然係咁,但係我哋對亞陳仍然滿心祝福。正所謂咸魚青菜,各有所愛,佢哋鍾意就好。

釣人胃口
小心肥底女人

「輝爺,我冇眼...」

文呢
小心肥底女人

「輝爺,我冇眼...」

文呢

咩問題
頭先見到個肥婆話自己好靚身材好好
近排有個好醜嘅肥婆鐘意我男友
傾pj痴身痴勢
又話約佢聖誕出街,痴夠線未

快啲搵次著到勁正咁去接你男友等佢自動收皮兼宣示主權

我有次著到戰鬥格咁sit我男友堂,個肥婆黑晒面!落堂仲話:哇女友著到咁,今晚去開房啊?
係有點啊?想玩3P啊你
利申:識我嘅人都知我平時有幾多布著幾多布,嗰次真係豁出去

答佢: 係呀,吹呀?
然後睇住個肥婆激到dum爛lecture hall個地下
小心肥底女人

「輝爺,我冇眼...」

文呢

咩問題

問題係咩

快啲搵次著到勁正咁去接你男友等佢自動收皮兼宣示主權

我有次著到戰鬥格咁sit我男友堂,個肥婆黑晒面!落堂仲話:哇女友著到咁,今晚去開房啊?
係有點啊?想玩3P啊你

我淨係扮怕醜翹住男友隻手叫男友快啲走

係有點啊?想玩3P啊你

你男朋友有無串番個肥婆

Can't agree more!!!

係有點啊?想玩3P啊你

我淨係扮怕醜翹住男友隻手叫男友快啲走

識做
留名
我自己都有個肥婆朋友
本身冇咩野好地地咁做朋友
不過中學既野好快又有新圈子架啦
而且果陣同佢地一群肥婆朋友有啲爭執咁
屌佢老母周圍唱我有問題
我就係唔想同你做朋友吹咩??
好彩走得快先知依家班朋友幾好...

但佢都有過幾任男朋友
佢個樣唔係差五官都Ok
係肥囉...塊面大到pizza咁個人成個波咁
矮我一個頭但重我5kg 我170
仲要係咁po ig周圍食好野
佢啲仔通常都係「瘦猛猛un支支」咁
叫野食又嗌勁多所以懷疑係佢食哂
有時會話減肥食沙律
屌你老母咩雞肉沙律勁撚大兜
係人地開party果個份量黎
撈左成兜沙律醬仲話隻醬低卡路里
落多少少都唔怕
肥婆不得好死
離注呀
大家好,我係阿宇。

由唔知幾時開始我身上好似有一種吸引肥婆嘅荷爾蒙,啲肥婆硬係唔知醜咁成日痴埋嚟,趕走完一個又有第個出現,出現得仲密過肥芝自慰既次數

話說今日又要逼車趕返工,身為一個毒撚緊係揀企係玻璃門度低頭上連登 ,點知過左陣,突然一陣熱浪同臭味湧過黎,抬頭一睇

屌!!!係一堆肥婆啊!!
佢哋起勢咁向住我個方向衝係咁衝係咁衝!!

就好似望住一堆非洲大笨象衝埋自己到,畫面何其壯觀

「好彩我哋夠瘦逼到上車咋!」

唔知邊條唔知醜嘅肥婆講出嚟,我宜家比十幾廿個肥婆逼到塊臉貼撚住道門,就嚟比佢地身上嘅臭氣毒到窒息

炸雞味
汗味
芝士味
老泥味
尿騷味
屎臭味

我感覺到意識慢慢遠去,屌!以前日日睇av係到ff痴女列車,宜家整個4D肥婆列車比我!係咪我追擊肥婆得多,宜家佢地組隊圍屌我!

「喂!我留意咗你好耐喎!做咩眼甘甘咁望住我哋呀咸濕佬!」

前面條肥婆一開口,把口真係臭撚過坑渠水 ,我想避都避唔到,兜野比人扣左1000HP,即刻紅血反晒白眼

「唔係喎!佢好似唔舒服喎!」
「係咪條友件衫太細透唔到氣啊!」
「咁幫佢除咗件衫啦。」
「屌!都唔知係咪有心扮暈。我仲係處嚟㗎,唔好趁機抽我水啊!」

我比佢哋臭到虛脫咁濟,連開口屌柒佢哋都無力。任由一大堆肥騰騰嘅豬手,伸向我嬌嫩既肉體。情況十足d痴漢av,一條女比一堆阿叔又摸又摷,仲要叫都唔撚俾叫。

宜家,我就喺呢架肥婆列車到。

好臭
真係好撚臭

我意識愈黎愈模糊⋯
頂住啊!唔可以比堆肥婆得逞啊!!!

忽然,我感受到有對肉手解開咗我粒褲鈕,粗暴咁拉開咗我褲鍊,令巨龍吐出一口龍之嘆息⋯⋯

跟著落嚟嘅事我就冇咗意識,我都唔知班肥婆點樣對待我,不過宜家每當我見到一大堆肥婆嘅時候,個身都唔知點解亂鳩咁顫抖⋯⋯

向龜頭巴致敬

利申:好撚憎肥婆,尤其是樣衰衰,以為自己好撚大波,但唔知自己肥撚到仆街,五短身材仲以為自己好撚正好撚索,最重要係勁撚自大
屌你樓上
我點訓呀
屌你樓上
我點訓呀

放心安睡
大家好,我係阿宇。

由唔知幾時開始我身上好似有一種吸引肥婆嘅荷爾蒙,啲肥婆硬係唔知醜咁成日痴埋嚟,趕走完一個又有第個出現,出現得仲密過肥芝自慰既次數

話說今日又要逼車趕返工,身為一個毒撚緊係揀企係玻璃門度低頭上連登 ,點知過左陣,突然一陣熱浪同臭味湧過黎,抬頭一睇

屌!!!係一堆肥婆啊!!
佢哋起勢咁向住我個方向衝係咁衝係咁衝!!

就好似望住一堆非洲大笨象衝埋自己到,畫面何其壯觀

「好彩我哋夠瘦逼到上車咋!」

唔知邊條唔知醜嘅肥婆講出嚟,我宜家比十幾廿個肥婆逼到塊臉貼撚住道門,就嚟比佢地身上嘅臭氣毒到窒息

炸雞味
汗味
芝士味
老泥味
尿騷味
屎臭味

我感覺到意識慢慢遠去,屌!以前日日睇av係到ff痴女列車,宜家整個4D肥婆列車比我!係咪我追擊肥婆得多,宜家佢地組隊圍屌我!

「喂!我留意咗你好耐喎!做咩眼甘甘咁望住我哋呀咸濕佬!」

前面條肥婆一開口,把口真係臭撚過坑渠水 ,我想避都避唔到,兜野比人扣左1000HP,即刻紅血反晒白眼

「唔係喎!佢好似唔舒服喎!」
「係咪條友件衫太細透唔到氣啊!」
「咁幫佢除咗件衫啦。」
「屌!都唔知係咪有心扮暈。我仲係處嚟㗎,唔好趁機抽我水啊!」

我比佢哋臭到虛脫咁濟,連開口屌柒佢哋都無力。任由一大堆肥騰騰嘅豬手,伸向我嬌嫩既肉體。情況十足d痴漢av,一條女比一堆阿叔又摸又摷,仲要叫都唔撚俾叫。

宜家,我就喺呢架肥婆列車到。

好臭
真係好撚臭

我意識愈黎愈模糊⋯
頂住啊!唔可以比堆肥婆得逞啊!!!

忽然,我感受到有對肉手解開咗我粒褲鈕,粗暴咁拉開咗我褲鍊,令巨龍吐出一口龍之嘆息⋯⋯

跟著落嚟嘅事我就冇咗意識,我都唔知班肥婆點樣對待我,不過宜家每當我見到一大堆肥婆嘅時候,個身都唔知點解亂鳩咁顫抖⋯⋯

向龜頭巴致敬

利申:好撚憎肥婆,尤其是樣衰衰,以為自己好撚大波,但唔知自己肥撚到仆街,五短身材仲以為自己好撚正好撚索,最重要係勁撚自大

講起肥婆,我都記返起中學一段小小嘅回憶。話說嗰年我對一個細我一form嘅女仔有興趣,想去識佢,點知惡夢就黎啦。
個女仔身邊有個肥婆friend,我都冇理佢,嗰陣一到小息就借啲椅去個女仔嗰一層搵friend,實際上係望下個女仔,搵機會識佢。
過左一排,我同個女仔識左,有傾下計,但係佢其他朋友有時會答下嘴,包含個肥婆。我又要扮nice應個肥婆,實際上我完全唔想理你呀屌你老母
係唔知幾時開始,個肥婆日日視姦我,仲周圍同人講我鍾意佢,話我去嗰一層係為左見佢,真到一日我認唔住屌左佢幾句,佢就向個女仔吹衰我,扮晒可憐咁。
最後搞到我同個女仔一齊唔到,自始之後我就勁憎肥婆。佢又肥又矮又黑又衰格,諗起都嬲嬲地,肥婆應該係哩個世界上消失
講起肥婆,我都記返起中學一段小小嘅回憶。話說嗰年我對一個細我一form嘅女仔有興趣,想去識佢,點知惡夢就黎啦。
個女仔身邊有個肥婆friend,我都冇理佢,嗰陣一到小息就借啲椅去個女仔嗰一層搵friend,實際上係望下個女仔,搵機會識佢。
過左一排,我同個女仔識左,有傾下計,但係佢其他朋友有時會答下嘴,包含個肥婆。我又要扮nice應個肥婆,實際上我完全唔想理你呀屌你老母
係唔知幾時開始,個肥婆日日視姦我,仲周圍同人講我鍾意佢,話我去嗰一層係為左見佢,到一日我認唔住屌左佢幾句,佢就向個女仔吹衰我,扮晒可憐咁。
最後搞到我同個女仔一齊唔到,自始之後我就勁憎肥婆。佢又肥又矮又黑又衰格,諗起都嬲嬲地,肥婆應該係哩個世界上消失
肥婆應該死撚哂佢
唔知係我運氣問題定身形問題
次撚次搭西鐵一坐低
硬係會有肥婆坐埋黎
有時仲會一左一右
我屌你老母呀夾撚住我
仲要用個肥西屎忽邊磨我
尤其是西鐵d座位唔似其他線咁有間隔
架車一chok嘅話就會成舊肥西貼埋黎
屌你好撚嘔心呀!!!!
逼我要企起身
然後d肥婆又好意思霸埋個位
肥閪食撚屎呀屌你老母!!!!!
每個人一生總會遇上一個肥婆
其實我好想睇樓豬同肥芝啲whatsapp cap圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞