(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
食緊放題 隔離枱有條肥芝
一直狂食
見到佢條唔知頸定四下巴d一直郁 一直食
幾凍肥婆都係着低胸 黑絲

我岩岩食放題都見到
對面個男仔著橙色褲
btw 芝芝表示食唔飽啊😗
「關平,我知道你鍾意我。」我係酒店望住關平幫我佈置既樣,「好可惜,我唔會愛上你。」

關平面紅到好似關公咁,「我唔..唔係..」

「唔!!」

我一野嘴左落去。

關平,或者呢一刻,我只可以比呢d你。

其他,我真係唔會再比。

對唔住啊,如果你係靚仔少少既家平,我可能都會考慮下。

關平一臉震驚,黯然咁幫我噴催情水係被單到。唉,睇黎呢條友真係好鍾意我。不過我唔可以背叛離注架!離注!我為你放棄了全世界!

我毫不避忌咁除曬d衫,關平害羞咁另埋一邊,傻仔,有得你睇就快d睇啦,仲另!

我著上m碼既性感內衣,呀!又真係岩著喎!都話我唔洗減肥架啦!

「關平!做咩label呢到怪怪地既?」我疑惑咁望住佢,「係你淘寶野?」

關平嚇到彈起。

「唔係呀!係因為斷碼!斷碼呀!個個都同你一樣咁fit!爭崩頭呀!我好辛苦先搶到架!!激烈鬥爭下,唔小心整爛左少少,不過我已經修補好啦!」

哼⋯⋯算你啦!識得幫我整!

「好啦!你走啦!」 我揮一揮手。

關平應該係怕自己忍唔住強暴我,所以好快咁衝左出去。

離注,仲有半個鐘,呵呵!

————

大家好,我係關平。

嚇死我啦!!屌!!
我咩都唔想講啊!!
2017前都有文
算你啦
平仔
幾時先俾人欺凌完
2017前都有文
算你啦

好眼訓啊呢幾日
2017前都有文
算你啦

好眼訓啊呢幾日

俾女朋友定肥芝轟炸
2017前都有文
算你啦

好眼訓啊呢幾日

俾女朋友定肥芝轟炸

女朋友

好眼訓啊呢幾日

俾女朋友定肥芝轟炸

女朋友

係幸福嘅
btw 新年快樂呀
龜頭巴打 新年快樂
新年快樂呀龜頭巴,好鐘意睇你d故
龜頭巴新年快樂,祝你新一年同肥芝有個新開始
「關平,我知道你鍾意我。」我係酒店望住關平幫我佈置既樣,「好可惜,我唔會愛上你。」

關平面紅到好似關公咁,「我唔..唔係..」

「唔!!」

我一野嘴左落去。

關平,或者呢一刻,我只可以比呢d你。

其他,我真係唔會再比。

對唔住啊,如果你係靚仔少少既家平,我可能都會考慮下。

關平一臉震驚,黯然咁幫我噴催情水係被單到。唉,睇黎呢條友真係好鍾意我。不過我唔可以背叛離注架!離注!我為你放棄了全世界!

我毫不避忌咁除曬d衫,關平害羞咁另埋一邊,傻仔,有得你睇就快d睇啦,仲另!

我著上m碼既性感內衣,呀!又真係岩著喎!都話我唔洗減肥架啦!

「關平!做咩label呢到怪怪地既?」我疑惑咁望住佢,「係你淘寶野?」

關平嚇到彈起。

「唔係呀!係因為斷碼!斷碼呀!個個都同你一樣咁fit!爭崩頭呀!我好辛苦先搶到架!!激烈鬥爭下,唔小心整爛左少少,不過我已經修補好啦!」

哼⋯⋯算你啦!識得幫我整!

「好啦!你走啦!」 我揮一揮手。

關平應該係怕自己忍唔住強暴我,所以好快咁衝左出去。

離注,仲有半個鐘,呵呵!

————

大家好,我係關平。

嚇死我啦!!屌!!
我咩都唔想講啊!!

咁咪好囉
有文出
唔駛俾肥芝凌辱

btw
祝各巴絲
新年快樂
芝芝祝大家新年快樂
以為新年唔洗出文
樓上d圖
留名
留名
https://youtu.be/3zY43xn6QE0
肥芝扑野想像畫面
樓上bam
樓上bam

唔好bam我啦 遮左d點點㗎
睇嚟肥芝好快會變成肥婆嘅代名詞,恭喜龜頭巴
出文呀
祝各位新年快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞