(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
D肥婆真係好變態
話說剛剛係街見番讀書個時識嘅肥婆 諗番起以前個肥婆一見到我出班房就跟住我 有幾次跟我跟到廁所門口 嚇到我跑番班房咁滯 之後持續左幾個禮拜先無再跟黎 個時去親廁所都叫個friend陪我去

我都試過比肥芝潛伏啊!!勁恐怖,真係忍到尿道炎。
vian係咪嗅覺失靈
咁撚臭都可以同佢做到fd
睇呢個故可以訓練EQ

比小氣肥芝告歧視點算

冇事既
大把喜劇有肥人啦
唔通關愛座又年齡歧視呀?

放心啦龜頭巴打
香港得4種歧視
而當中係冇體重歧視
肥芝告你唔入嫁

真係?成日出post驚比肥婆屌

真係
得性別 種族 家庭崗位同殘疾
俾肥婆用把口屌姐
驚乜春姐
大家好,我係年離注。

今日肥芝咁樣壓落黎,真係咪話唔痛。

頭先入廁所,仲嘔左啖血出黎。

屌你老母死肥婆!

突然聽到有人係隔離嘔,原來係望遠。

「你做咩呀?」

我扶住佢。

佢挨住我個膊頭。

「哥,我地雙胞胎黎架,你唔記得咩?細個開始,你喊我又喊,你整親我又會唔舒服,你有次腸胃炎,我都訓左一日。呢d咪心靈感應囉,哈哈!」

望住佢虛弱既樣,我真係好內疚,同時好感動。

「細佬,多謝你。」我攬住佢「係你一直陪住我。」

我feel到,膊頭濕曬。

望遠係到喊。

可能,佢感覺到我內心深處既悲傷。

我地係雙胞胎,有心靈感應呀嘛。

心靈感應?
咁細佬唔係中意啊哥既咩
啊哥感唔感應到??
越睇越覺得兩兄弟會向hehe方向發展

BL

正呀
每次睇都好想鬧尻個死肥芝

正呀

大家好,我係年離注。

今日肥芝咁樣壓落黎,真係咪話唔痛。

頭先入廁所,仲嘔左啖血出黎。

屌你老母死肥婆!

突然聽到有人係隔離嘔,原來係望遠。

「你做咩呀?」

我扶住佢。

佢挨住我個膊頭。

「哥,我地雙胞胎黎架,你唔記得咩?細個開始,你喊我又喊,你整親我又會唔舒服,你有次腸胃炎,我都訓左一日。呢d咪心靈感應囉,哈哈!」

望住佢虛弱既樣,我真係好內疚,同時好感動。

「細佬,多謝你。」我攬住佢「係你一直陪住我。」

我feel到,膊頭濕曬。

望遠係到喊。

可能,佢感覺到我內心深處既悲傷。

我地係雙胞胎,有心靈感應呀嘛。

心靈感應?
咁細佬唔係中意啊哥既咩
啊哥感唔感應到??

感應到就唔會咁

放心啦龜頭巴打
香港得4種歧視
而當中係冇體重歧視
肥芝告你唔入嫁

真係
俾肥婆用把口屌姐
驚乜春姐

好難講 可能佢告你殘疾歧視

真係
俾肥婆用把口屌姐
驚乜春姐

你知d人咁小氣...

真係
俾肥婆用把口屌姐
驚乜春姐

你知d人咁小氣...

肥芝今晚係你張床等你
同你盡訴心中情
如果肥婆可以告人歧視佢 可能大家講句減肥都叫歧視 肥婆最叻ff
小弟劣作,見笑了。

大家好,我係離注坐住果張凳。我早幾年已經入住呢間班房,周圍幾十個兄弟一路互相扶持,有時啲兄弟仲會分享下佢俾學生妹私處坐住嘅感覺,我地就係過住呢種平淡嘅生活。

但估唔到今日過後我就唔可以同其他兄弟生活落去。早上嘅時候,啲學生開始一個個
上黎班房,咁我個主人離注就一早返黎坐係我度,咁其他兄弟嘅主人味開始返黎所以就無所事事。大概10分鐘後,我聞到一大陣唔知乜9嘅味道係課室外傳入黎,其實呢種唔知乜9嘅味道就係今年先開始出現,我係中文入面搵唔到一個形容詞去形容,所以容許我叫佢做肥芝味。

我就知道肥芝返黎了,佢一返黎竟然唔係返自己個位,而係直接坐落離注大脾到。「啪」「啪、啪」,第一下我感覺到離注應該骨折左,唉陰9公。咦,點解我覺得越黎越冇力,仆街喇,果兩下破壞左我兩肢,已經可以拎去報廢。但我地嘅人生係為左保護人類,如果呢個時候跪低,離注可能會半身不遂,所以我靠另外果兩肢死頂落去。我聽到兩肢發出嘅哀號,意識開始有啲模糊,仲見到人生走馬燈,回憶下我生前見過學生妹嘅底底。突然,我有種解放嘅感覺,原來離注推開左肥芝,但太遲喇我已經撐唔到落去,我最後一眼就係見到其他兄弟好哀傷咁送別我。

而我就露出一個微笑,呢個微笑唔係俾我嘅兄弟,係因為我真真正正可以係肥芝味中得到解脫,而你地要繼續過住啲生不如死嘅生活,哈哈哈!
樓上
笑到仆街
留名
我覺得佢地班房個地板都好陰公
日日俾肥芝踩
肥芝出現過嘅地方都會造成生態大災難
留名等睇關二哥攞關刀劈柒肥芝為子報仇
肥婆好撚恐怖
近排有個好醜嘅肥婆鐘意我男友
傾pj痴身痴勢
又話約佢聖誕出街,痴夠線未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞