(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
放假 求文

邁還講...

邁還講...

講還講...
又冇文
一定係同肥芝瘋狂做愛
又冇文
一定係同肥芝瘋狂做愛

新年第一q
再唔出文就咒你日日口爆芝芝7次
每個禮拜49次
農曆新年都未精盡人亡
要一直受苦 直到2018年
樓主同肥芝做咗成年愛都未出文
樓主同肥芝食緊飯?

好心就專心d 啦
龜頭巴打 加油出文啦
巴打係咪同肥芝做愛36小時?
文呢
樓主同肥芝食緊飯?

好心就專心d 啦

食炸雞?
仲有一個鐘,離注就會出現係我身邊啦!

我一定可以幫你生個肥肥白白既bb架!!年離注!唔知我地既bb係叫咩名呢?年糕?哈哈哈哈,好好笑呀!

今日,係我危險期,只要佢射精入黎,我就可以受孕,到時生米煮成熟飯,你走唔甩啦...傻瓜!

突然,有人敲門。

離注,你終於到了。

我著住性感內衣去開門。

離注呆左咁望住我。

「vian呢?」

「你入黎先啦!」我wu低身,比佢見到我深深既乳溝。

「唔入,佢唔係到既話,我走先啦。」離注勁快咁跑出去,我轉身拎起個袋,即刻跟佢尾衝出去。

「離注呀!喂呀!!」我著住性感內衣架!妖!比人睇洩曬啦!

離注條仆街跑咁快做咩姐!屌!曬左我d錢啦!頭先酒店d員工見到我咁跑出黎,好柒架嘛,我唔返去啦!

截架的士返屋企算,唉...

等的士果陣,附近d人係咁望住我,嬲到我用隻手um住我對乳溝。

「望咩呀?你想屌我呀?訓醒未呀?」

有個女仔偷偷地笑,「哈哈..老公,你屌唔屌姐?」

「我呢排食齋啊老婆!」個男人望一望我,「唔想食豬肉。」

「嘻嘻!好衰架你!」

屌!咩事呀!

終於上到的士啦,個司機無啦啦um住個鼻,話我臭臭地喎。

講起都嬲啊,本身頭先諗住沖涼架嘛,點知年離注走甩左!唉⋯⋯

「點呀,係臭架啦!我告你拒載同非禮架!」我托一托我迷人既胸部。

「得得得,對唔住啦小姐!我車!」

哼!咁咪乖囉!

死人年離注!

第二日返到學校,我喊住咁入班房,企係黑板前面。

「肥芝,返埋位呀!老師準備黎啦!」小馬大聲喝我。

「嗚嗚⋯⋯」

林棗薛衝出黎安慰我,「做咩呀你?」

「琴日年離注係半島酒店食完我,又不負責任咁走左去呀!嗚嗚!!」我抱頭痛哭。

年離注驚訝咁望住我。

全班譁然,「下??哇....」

梁陸究笑到kaka聲,「識玩呀!哈哈...屌..」

我返埋位,抱住vian喊。

—————————————

大家好,我係望遠。

琴晚見到呀哥好開心咁著住老西出去,我問佢做咩事。

佢話:「vian約左我係半島...開房。」

講完佢就面都紅曬咁出左去。

我愕然咁企左係房門,咩話?

呀哥,點解會咁架?

vian!點解你要搶走佢?

第二日,我先知道,呀哥又比肥婆陰左。

但我無嬲佢。

我趴係到,忍唔住係咁笑。

但笑笑下,眼淚都出埋黎。

呀哥,好彩你無比佢搶走。

邁還講...

講還講...

佢幾q啊

邁還講...

講還講...

佢幾q啊

我一定可以幫你生個肥肥白白既bb架!!年離注!唔知我地既bb係叫咩名呢?年糕?哈哈哈哈,好好笑呀!

今日,係我危險期,只要佢射精入黎,我就可以受孕,到時生米煮成熟飯,你走唔甩啦...傻瓜!

突然,有人敲門。

離注,你終於到了。

我著住性感內衣去開門。

離注呆左咁望住我。

「vian呢?」

「唔入,佢唔係到既話,我走先啦。」離注勁快咁跑出去,我轉身拎起個袋,即刻跟佢尾衝出去。

離注條仆街跑咁快做咩姐!屌!曬左我d錢啦!頭先酒店d員工見到我咁跑出黎,好柒架嘛,我唔返去啦!

等的士果陣,附近d人係咁望住我,嬲到我用隻手um住我對乳溝。

「嘻嘻!好衰架你!」

屌!咩事呀!

「點呀,係臭架啦!我告你拒載同非禮架!」我托一托我迷人既胸部。

哼!咁咪乖囉!

死人年離注!

「嗚嗚⋯⋯」

「琴日年離注係半島酒店食完我,又不負責任咁走左去呀!嗚嗚!!」我抱頭痛哭。

年離注驚訝咁望住我。

大家好,我係望遠。

呀哥,點解會咁架?

但我無嬲佢。

好撚多段關係 同細佬屌屎忽

講還講...

佢幾q啊

係幾錢Q定話佢幾cute

突然,有人敲門。

離注,你終於到了。

我著住性感內衣去開門。

離注呆左咁望住我。

「vian呢?」

「嘻嘻!好衰架你!」

屌!咩事呀!

哼!咁咪乖囉!

死人年離注!

「嗚嗚⋯⋯」

年離注驚訝咁望住我。

大家好,我係望遠。

呀哥,點解會咁架?

但我無嬲佢。

不嬲的士佬都寸過鬼,尤其尖咀果啲。
呢件的士佬咁撚驚,梗係驚肥芝強姦佢。
一個190磅嘅大肥婆著住性感內衣,內手um住乳溝响街上跑嘅場面,一定好多人Facebook live囉,仲要上埋毒果動新聞
一個190磅嘅大肥婆著住性感內衣,內手um住乳溝响街上跑嘅場面,一定好多人Facebook live囉,仲要上埋毒果動新聞

一定有人post上高登

一定有人post上lihkg

自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞