(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
大家好,我係一支chanel唇膏。

作為chanel嘅旗下產品,我同我啲同伴一直好受一眾港女喜愛同追捧。但我一啲都係驕傲過,淨係好想安安份份咁服務一位好嘅主人,直到我被用完嘅𠴱一日。

因為我俾人擺到好入,所以一直都無人帶我走。

直到個日,其他兄弟姊妹俾人有走曬,得返我一個仲未有人帶走,我不禁黯然落淚。

屌你老母,我唔想俾人拎嚟做下一支sample啊。

好彩上天終於聽到我嘅呼喚,係我喊緊𠴱彈,有位好靚嘅女學生行咗過嚟拎起咗我。

「好彩仲有一支。」

無錯,呢個女學生就係Vian。

我心諗,發達啦今次。

眼見佢俾完錢,拎埋我就走咗,實在太好,唔洗做sample之餘仲可以死係靚女手上。

開心得制嘅我,當堂暈咗係度。

到我醒返𠴱陣,已經係第二日。

Vian好開心咁換緊校服,佢個副白緻嘅肌膚配埋一啲脂肪都無嘅身型再加上D級巨乳真係無得頂,唔止咁,仲要加埋一對白得嚟又長嘅美腿,抵佢咁多人追。

佢換完校服,走埋嚟我度,我內心係度高喊,快啲用我啦,快啲用我啦。

好可惜佢唔係要用我,而係打開佢倉書包放我落塊。

我心諗;咩你買我返嚟唔係要用我架咩?

原來一切,都係我想得太美好。

當佢係班房拎我出嚟嘅𠴱一刻,有陣好臭嘅味傳入我個鼻到。

「芝芝,我買咗chanel唇膏送俾你做生日禮物啊。」

我望向發出陣陣惡臭嘅個堆肥肉到,見住個對油到無得再油嘅豬手,慢慢咁伸向我。

唔好啊,唔好啊,唔好掂我啊。我內心瘋狂地高喊。好可惜,呢次上天都要我亡。

當個對惡魔之手掂到我嘅𠴱一刻,我終於知道what is hell。

我屌你老母,我情願俾人拎嚟做sample啊。
樓上係咪想笑死我

作為chanel嘅旗下產品,我同我啲同伴一直好受一眾港女喜愛同追捧。但我一啲都係驕傲過,淨係好想安安份份咁服務一位好嘅主人,直到我被用完嘅𠴱一日。

直到個日,其他兄弟姊妹俾人有走曬,得返我一個仲未有人帶走,我不禁黯然落淚。

好彩上天終於聽到我嘅呼喚,係我喊緊𠴱彈,有位好靚嘅女學生行咗過嚟拎起咗我。

「好彩仲有一支。」

我心諗,發達啦今次。

眼見佢俾完錢,拎埋我就走咗,實在太好,唔洗做sample之餘仲可以死係靚女手上。

Vian好開心咁換緊校服,佢個副白緻嘅肌膚配埋一啲脂肪都無嘅身型再加上D級巨乳真係無得頂,唔止咁,仲要加埋一對白得嚟又長嘅美腿,抵佢咁多人追。

佢換完校服,走埋嚟我度,我內心係度高喊,快啲用我啦,快啲用我啦。

好可惜佢唔係要用我,而係打開佢倉書包放我落去。

我望向發出陣陣惡臭嘅個堆肥肉到,見住個對油到無得再油嘅豬手,慢慢咁伸向我。

唔好啊,唔好啊,唔好掂我啊。我內心瘋狂地高喊。好可惜,呢次上天都要我亡。

當個對惡魔之手掂到我嘅𠴱一刻,我終於知道what is hell。

唔帶眼鏡打真係好多錯字
有文睇算你啦
唔咒你同肥芝做愛住

作為chanel嘅旗下產品,我同我啲同伴一直好受一眾港女喜愛同追捧。但我一啲都無驕傲過,淨係好想安安份份咁服務一位好嘅主人,直到我被用完嘅𠴱一日。

直到個日,其他兄弟姊妹俾人帶走曬,得返我一個仲未有人帶走,我不禁黯然落淚。

好彩上天終於聽到我嘅呼喚,係我喊緊𠴱陣,有位好靚嘅女學生行咗過嚟拎起咗我。

「好彩仲有一支。」

我心諗,發達啦今次。

好可惜佢唔係要用我,而係打開佢倉書包放我落去。

唔帶眼鏡打真係好多錯字
肥芝掂過既每一樣物件都可以有故 好撚正
一鍵流明
肥芝掂過既每一樣物件都可以有故 好撚正

d死物係咁講粗口又暈咗又剩,好好笑
做咩寫平仔唔番學呀

係撚定係你地網上欺凌佢搞到佢唔敢番啦
有文未呀
祝樓主日日同肥芝做愛做死
突然諗到 比人知我鍾意睇埋d咁既文會點諗我

我同全公司同事一齊睇,冇人會話你架

話時話,等我搽返個靚靚唇膏先~

唉~chanel d唇膏咁貴,唔知好唔好用呢?

我扭開個蓋,原來係深紅色架,真係好襯我呢~我舔一舔下唇滋潤下,就搽左上我個嘴仔啦!

係喎,今日上佢屋企,唔知會發生咩事架喎,早知我沖涼啦!條底褲係我上個月掉落枕頭底架,唉!

「叮咚!」

開門既係年望遠,佢即刻想關門。

你邊有我咁大力呀!

「喝!」我一腳踢開左度門。

離注係入面驚恐咁望住我,縮埋一舊。

「喂!死肥豬!出去呀你!」望遠扯住我。

「我黎睇我老公呀!」

我一個轉身,將年望遠禁係地下,女上男下咁壓住佢。

「關你咩事呀!下!」可能係太激動,我一邊講,一邊噴曬d口水落去佢塊面到。

「望遠!」

離注用力扯開我,我順勢跌落佢溫暖既懷抱中。

「老公,抱抱~」我張開雙手攬實佢。

望遠係地下狂咳,嘔左幾啖黃膽水咁既野出黎。

「老公,做咩唔返學,人地好掛住你~」

離注奮力咁掙扎,推開我。

「你要我講幾多次你先明白!我真係唔鍾意你!!」離注抱頭痛哭,「vian啊!!我要vian啊!!!」

我惱羞成怒,「你永遠得唔到佢!佢已經同新男朋友搞左啦!!你以為佢仲係處咩?我先係處女呀!你做咩唔開我罐頭!!?」

離注突然癱坐係地下,「唔係處...已經搞左...vian...」

望遠拎住掃把行出黎。
「走呀!」

佢用掃把打我!

「好撚痛呀!屌你!」

呢個時候,望遠先發現到離注坐係地下。

「呀哥,做咩呀?」

「唔係處啊!!vian唔係處啦!!」離注崩潰痛哭「咁多年啦!我等左咁多年!原來...原來無一樣野係屬於我架!!vian啊!!」

「係呀!人地比人中出幾百次果陣呀,你都唔知係邊呀!我明明係處女,你都唔撚識欣賞既!哼!走啦我!」

我好驚佢又用掃把打我,所以都係走啦!

其實vian前排同我講過,佢對年離注都有好感,所以一直唔想比男朋友掂,哈哈!vian係處女黎架~但為左我既幸福,vian你將就下啦!我都係屈你一次半次姐!

每次離注想接近vian,我都係阻止佢,連佢放係vian櫃桶既信都比我偷走曬啦!哈哈哈哈!

離注!得唔到你!我都要摧毀你!
突然諗到 比人知我鍾意睇埋d咁既文會點諗我

我同全公司同事一齊睇,冇人會話你架

真係架?你同事有咩反應
龜頭巴打點解隔離肥絲大隻個post屈比卡超既語氣同思想同肥芝一撚樣

你究竟夜晚比邊個坐爆攞靈感
龜頭巴打點解隔離肥絲大隻個post屈比卡超既語氣同思想同肥芝一撚樣

屌佢真係好撚煩膠,唔好再提

都唔知佢係咪波台啲假膠嚟,癲撚到。

D肥婆真係現實會咁做我相信

陣間妳同條仔出街果時,是但指住個肥婆逼問妳條仔:講!呢條肥婆妳屌唔屌!?

陣間妳同條仔出街果時,是但指住個肥婆逼問妳條仔:講!呢條肥婆妳屌唔屌!?

屌,唔好咁

屌,唔好咁

而且信我,現實出嚟我實癲過佢
芝芝祝大家新年快樂!愛你地一生一世!以後發夢見到芝芝都會夢遺!

唔洗啦…我淨係住小馬夢遺

六常,你要好好咁教導下小馬bb啦
唔可以太耐唔沖涼

依家睇到有啲怪,好似為寫而寫咁

龜巴應該係時候寫肥芝終於沖涼,不過一路沖一路流黑色綠色既水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞