(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
等二哥替平仔出頭
然後比肥芝虐待
睇完咁多位巴打經歷
我好懷疑以上講既肥婆係咪同一個

因為我都有類似既經歷
而咁岩份肥婆 出左名 成日都以為啲仔鍾意佢
屌柒佢之後 就唱鳩人on9

好想貼佢出黎比大家認下

唔好貼

唔得啊 我忍唔住啦
睇完咁多位巴打經歷

因為我都有類似既經歷

好想貼佢出黎比大家認下

唔好貼

唔得啊 我忍唔住啦

貼啦
留名
睇完咁多位巴打經歷

因為我都有類似既經歷

好想貼佢出黎比大家認下

唔好貼

唔得啊 我忍唔住啦

再唔快D貼今晚肥芝趁你訓著女上你
真係大撚鑊,公司有個四張幾嘅肥西女同事,成鳩日話自己皮膚好,單身冇男友,短髮,乞人憎到呢,成日以為自己英文好勁,寫個email都錯撚晒grammar,國語嚇死街坊,probat都未過就當自己老細咁款
我最憎肥婆!
真係大撚鑊,公司有個四張幾嘅肥西女同事,成鳩日話自己皮膚好,單身冇男友,短髮,乞人憎到呢,成日以為自己英文好勁,寫個email都錯撚晒grammar,國語嚇死街坊,probat都未過就當自己老細咁款

但真係唔知點解肥婆通常皮膚都白白滑滑 有時真係好撚羨慕

食得又訓得 返到屋企咩都唔使做
大家好,我係關平。

芝芝比左張list我,叫我買野。

雖然我要貼好多錢,但算啦..

其他都無問題。

但點解會係m碼?

無可能會係m架!芝芝寫錯字?

但係..以佢性格,知道我買xxxl碼比佢,一定會打死我架。

點算?

如果真係買m,佢又著唔落...點算啊?

「仔,諗緊咩呀?」老豆問我

「媽咪..有無性感內衣?」

老豆黯然傷神地望一望個天,嘆道:「十七年了....」

唔知佢up乜,於是我走返入房。

叮!

我諗到條絕世好橋!

xxxl碼同埋m碼各買一件,之後再叫老豆幫我交換個label咪得囉!

咁件m碼就可以比媽咪著啦!

點知老豆辛辛苦苦聯好之後,媽咪嬲到即刻掉左,做咩喎...?

唔理啦!聽日快d交比芝芝!

關平 乜撚野芝芝啊
唔好學晒你老豆啲衰野啦
中學識個肥婆好中意追最靚仔個幾個 寫曬情書又送禮物 不過啲禮物都係喺屋企執出嚟唔要嘅雜物

之後唔讀書走去kfc做經理 次次經過都將佢代入肥芝 撞都無咁啱
我讀小學果陣,俾一個又高又大份嘅肥婆推過,肥婆真係冇好人
真係唔明,點解喺街度會見到四肢健全、樣貌身材正常嘅毒撚拖撚住肥婆,啲肥婆又中意著短褲短裙,肥到X型腿,諗起都縮牙
大家好,我係關平。

其他都無問題。

但點解會係m碼?

點算?

叮!

我諗到條絕世好橋!

xxxl碼同埋m碼各買一件,之後再叫老豆幫我交換個label咪得囉!

關平 乜撚野芝芝啊
唔好學晒你老豆啲衰野啦

二哥應該俾平仔習武啦,學太極,見到肥婆就四兩撥千斤!
大家好,我係關平。

其他都無問題。

但點解會係m碼?

點算?

叮!

我諗到條絕世好橋!

關平 乜撚野芝芝啊
唔好學晒你老豆啲衰野啦

二哥應該俾平仔習武啦,學太極,見到肥婆就四兩撥千斤!

肥芝唔止千斤撥唔開呀

肥婆油份多 滋潤
龜頭巴打,出文未 係咪比肥芝捉左
文呢?

龜頭兄去咗同肥芝造愛36小時?

龜頭兄去咗同肥芝造愛36小時?

肥婆鬥室
喺肥婆10信條:

1。減肥 = 唔健康
2。靚女 = 叫緊佢
3。190磅 = 個磅壞左
4。中碼衫著唔落 = 件衫size唔啱
5。男性 = 追求者
6。靚女 = 公厠、雞
7。望下佢 (男)= 暗戀佢
8。望下佢(女)= 妒忌佢
9。做運動 = 拉筋5分鐘
10。龜頭小咀、我有兩碌鳩 = 因愛成恨嘅人
再唔出文就日日俾肥芝吹爆
再唔出文就日日俾肥芝吹爆

有冇諗過係已經吹緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞