(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
大家好,貧道法號耶穌

眾所鳩知,我返撚咗生之後基本上都係無所事事,上到去日日都係同老豆一齊睇下下面班撚屌過成點

啲耶閪老母成日叫個仔唔好打飛機,話我同老豆會望住佢。老豆點諗我唔知,但我真係冇興趣睇男人打飛機。早兩日先睇完個咩咩Vian換衫,仆你個街,應大則大應細則細,對腳直頭不得了,呢啲先係睇得入眼嘅野嚟加嘛。講真嗰刻真係有衝動想顯靈直接砌佢一鑊,不過老豆話咩我第二次降臨人間就係世界毀滅之時喎,為咗可以繼續有野睇,忍忍啦...

有次有戶人家個老母口噏噏講咗句:「唉個女而家就自己食自己都唔知以後點算。」我一聽到,心諗,嘩屌,正,唔通係個Vian?

一入到去佢間,嘩仆你個街,堆填區嚟嘅喂!一陣陣唔知食完幾耐嘅雞骨,上面剩低嗰啲肉都生堆蟲;啲著咗唔知幾耐嘅底褲,上面啲白帶拎嚟煮意粉應該喂得飽全香港;啲芝士本身應該係cheddar 嚟,但放咗唔知幾耐變到blue cheese咁...

我終於見到個女仔,唔係,係女山怪。佢老尾臭閪肥到呢...如果佢上到天堂我包保成個天堂直接跌落地獄,不過唔使擔心,啲死肥婆成日偷偷食肉,所以全部都會落地獄拎嚟發電/取暖。點解咁用?屌你咁多脂肪不知幾撚好燒,燒好耐架。

呢個時候我望一望隻手,屌你個聖痕開始流血嘅!唔通我又要死多鑊?喂大佬我睇下都咁樣,啲凡人仲得了嘅?咁嘅環境點返生啊,咪撚玩啦。於是我即刻衝上天堂,臨走前仲要到佢拎住隻雞髀喺個閪度拉啲芝士出嚟...

上到去我即刻叫老豆一個雷劈鳩死佢。老豆聽完我講,自己一睇,嚇到呆撚咗,係咁問我食唔食腸仔蛋,要我車完佢兩巴先好返啲。佢諗都唔諗就一個雷車落去,嗰一刻,我見到佢嘅眼神入面有厭惡、憤怒、不忿、哀怨、中伏嘅神色。

屌點知個死肥閪脂肪太厚絕撚咗緣!仆你個街點解可以肥到成個絕緣體咁電都電唔撚死?今次仆街喇,就算嚟多鑊大洪水,佢咁多脂肪實會浮;瘟疫?屌佢間房本身就係瘟疫嘅源頭啦!

而家老豆同撒旦傾緊數,睇下可唔可以直接拎咗佢落地獄發電喎。老豆話咩大不了捉埋唔知邊撚個龜頭小嘴落去,等個肥閪就算落地獄都可以坐爆佢,易啲控制喎...

屌那星耶穌都出埋黎
大家好,我係龜仔小咀。

有唔少讀者一路屌肥芝(言語上),一路屌自己做乜咁自虐咁睇落去。

人係犯賤的。

相信有睇開我d 故既讀者都知道我好憎肥婆,對坊間既說法係因為我俾肥婆迫害過,但實際上係我對佢念念不忘,希望藉以自傳既形式黎回味我地之間的點滴。

恨既反面係愛。

十年又過去,我對肥芝仍保持難以解釋的情愫。有一類好鐘意聞自己d 腳甲屎味,明知係惡臭,但唔聞唔安樂,一見到就情不自禁想聞想知點解可以咁撚臭。而我偏偏對肥婆身上既體臭情有獨鐘,我真係自虐自憐自討苦食。

有一日,終於俾我聞到佢--肥芝。果然人如其名,佢唔單肥,身上仲有種腐壞既芝士味。芝芝身上的弗洛蒙深深咁吸引我,果種臭好有層次,好複雜。我望住佢背影,聞到一種強烈既炸雞油膩味混合芝士海膽壽司,再利用肥婆特有體溫同脂肪重疊既位置發酵而成肥芝味。我一聞到就覺得喉嚨同巨龍有野想湧出,我捂住個龜頭同小咀,我唔想首次同芝芝邂逅係咁失禮。

再唔加快出文就瘋狂加甜
我會寫龜頭小咀為左追求肥芝而化身池雄
大家好,我係龜仔小咀。

有唔少讀者一路屌肥芝(言語上),一路屌自己做乜咁自虐咁睇落去。

人係犯賤的。

相信有睇開我d 故既讀者都知道我好憎肥婆,對坊間既說法係因為我俾肥婆迫害過,但實際上係我對佢念念不忘,希望藉以自傳既形式黎回味我地之間的點滴。

恨既反面係愛。

十年又過去,我對肥芝仍保持難以解釋的情愫。有一類好鐘意聞自己d 腳甲屎味,明知係惡臭,但唔聞唔安樂,一見到就情不自禁想聞想知點解可以咁撚臭。而我偏偏對肥婆身上既體臭情有獨鐘,我真係自虐自憐自討苦食。

有一日,終於俾我聞到佢--肥芝。果然人如其名,佢唔單肥,身上仲有種腐壞既芝士味。芝芝身上的弗洛蒙深深咁吸引我,果種臭好有層次,好複雜。我望住佢背影,聞到一種強烈既炸雞油膩味混合芝士海膽壽司,再利用肥婆特有體溫同脂肪重疊既位置發酵而成肥芝味。我一聞到就覺得喉嚨同巨龍有野想湧出,我捂住個龜頭同小咀,我唔想首次同芝芝邂逅係咁失禮。

再唔加快出文就瘋狂加甜

加油 努力 俾心幾
加油 努力 俾心幾
加油 努力 俾心幾
慘啦 肥芝令大多數肥婆越來越令人討厭
我越來越覺得肥芝係真實存在

本身就係真
大家好,貧道法號耶穌

眾所鳩知,我返撚咗生之後基本上都係無所事事,上到去日日都係同老豆一齊睇下下面班撚屌過成點

啲耶閪老母成日叫個仔唔好打飛機,話我同老豆會望住佢。老豆點諗我唔知,但我真係冇興趣睇男人打飛機。早兩日先睇完個咩咩Vian換衫,仆你個街,應大則大應細則細,對腳直頭不得了,呢啲先係睇得入眼嘅野嚟加嘛。講真嗰刻真係有衝動想顯靈直接砌佢一鑊,不過老豆話咩我第二次降臨人間就係世界毀滅之時喎,為咗可以繼續有野睇,忍忍啦...

有次有戶人家個老母口噏噏講咗句:「唉個女而家就自己食自己都唔知以後點算。」我一聽到,心諗,嘩屌,正,唔通係個Vian?

一入到去佢間,嘩仆你個街,堆填區嚟嘅喂!一陣陣唔知食完幾耐嘅雞骨,上面剩低嗰啲肉都生堆蟲;啲著咗唔知幾耐嘅底褲,上面啲白帶拎嚟煮意粉應該喂得飽全香港;啲芝士本身應該係cheddar 嚟,但放咗唔知幾耐變到blue cheese咁...

我終於見到個女仔,唔係,係女山怪。佢老尾臭閪肥到呢...如果佢上到天堂我包保成個天堂直接跌落地獄,不過唔使擔心,啲死肥婆成日偷偷食肉,所以全部都會落地獄拎嚟發電/取暖。點解咁用?屌你咁多脂肪不知幾撚好燒,燒好耐架。

呢個時候我望一望隻手,屌你個聖痕開始流血嘅!唔通我又要死多鑊?喂大佬我睇下都咁樣,啲凡人仲得了嘅?咁嘅環境點返生啊,咪撚玩啦。於是我即刻衝上天堂,臨走前仲要到佢拎住隻雞髀喺個閪度拉啲芝士出嚟...

上到去我即刻叫老豆一個雷劈鳩死佢。老豆聽完我講,自己一睇,嚇到呆撚咗,係咁問我食唔食腸仔蛋,要我車完佢兩巴先好返啲。佢諗都唔諗就一個雷車落去,嗰一刻,我見到佢嘅眼神入面有厭惡、憤怒、不忿、哀怨、中伏嘅神色。

屌點知個死肥閪脂肪太厚絕撚咗緣!仆你個街點解可以肥到成個絕緣體咁電都電唔撚死?今次仆街喇,就算嚟多鑊大洪水,佢咁多脂肪實會浮;瘟疫?屌佢間房本身就係瘟疫嘅源頭啦!

而家老豆同撒旦傾緊數,睇下可唔可以直接拎咗佢落地獄發電喎。老豆話咩大不了[orange][捉埋唔知邊撚個龜頭小嘴落去,等個肥閪就算落地獄都可以坐爆佢,易啲控制喎.../orange]
大家好,又係我,芝芝老豆。

自從芝芝出世之後,我同老婆冇行埋16年喇。一來,老婆為咗湊芝芝,幾乎心力交瘁到要入青出。二來,我喺出面搭上咗一個細我十年嘅索人妻。呢個女人仲要有一對同芝芝同年嘅孖仔。佢老公個姓好特別,姓連,定年呢

人妻好唔好屌?梗係正啦,樣同身材似減肥後嘅苟云慧架,玩得又大食,又俾我中出,係唔屌得菊花啫。

可惜,好景不常,人妻個大孖最近出現情緒問題,佢話要關心個仔,暫時分開下喎。唉,佢個仔靚仔黎喎,有乜情緒問題丫?唔通俾女搞咩?

我齋打飛機打咗3個星期,真係好惡頂呀。咁啱見到衰婆喺屋企,亞女又訓左,咪諗住搞佢囉,雖然隔左16年,但都好過睇thisav丫,又慳番房鐘錢。

個衰婆一直都將全副心機放晒落個女度,完全當我透明,話要幫個衰女掉鞋喎。話時話,我好似有幾年冇見過芝芝,只係感覺佢肥咗。同埋唔知佢養咗啲乜鬼寵物,搞到屋企鬼好似堆田區咁臭。越臭我就越唔想番黎。

正當我除咗衰婆條底褲後入抽插緊,芝芝房門突然被打開,並傳出一陣劇烈嘅惡臭!

屌!呢個邊個嚟架?頭髮蓬鬆,個頭大到好似個西瓜咁,兩面腮肉橫生,三下爬.....都唔止,個身仲要濶過度房門!果種肥,似係癡肥,件睡衣已經大過高身垃圾袋,但都好似俾佢逼爆!

咦,睇真啲對眼有啲似芝芝喎,呢間係芝芝間房黎喎,嘩屌!呢個唔係我乖女芝芝化?仲醜撚過亞bob帶扮女人!而且仲有濃烈惡臭!

果刻,我當堂鳩縮左,鳩縮唔係因為扑野俾人發現,而係.....試問塵世間邊有男人見到集醜、肥、臭既極品女人仲唔縮?

從果日開始,莫講話扑野,我連打飛機都打唔到。

每次除褲,就諗起芝女果個極品look,果種比屍臭更惡頂嘅體臭.....我又忍唔住嘔!

係年定連呢?
驗屍官同耶穌兩篇真係笑到仆街

屌live咗 留個名

龜頭巴快啲出文
龜頭文啊
文呢屌你
文呢屌你

你又會記得
小馬bb你已經有六常啦

因為好難忘

好輕,細細粒

但你都唔係重佢好多
文呢
等得好苦,越來越慢
大家好,我係龜仔小咀。

人係犯賤的。

恨既反面係愛。

再唔加快出文就瘋狂加甜

睇到想嘔
我懷疑龜頭小咀真身根本就鍾意肥婆,一直苦追臭味肥婆但不果,因愛成恨。如果唔係又點會咁清楚肥婆嘅習性?佢對肥婆嘅愛慕已達癲豪嘅境界。

從佢喺《與肥婆造愛36小時》一文睇得出,佢一定經歷過多次與肥婆造愛,啲經歷唔係我哋呢班普通人可以想像得到。

快撚啲出文呀
大家好,我係神鵰俠侶入面果隻雀,話說尋日巫山黎左一男一女,男果個叫龜頭小嘴,女果個叫余佩芝。忽然之間,巫山臭到好似垃圾山咁,我走都走唔切,係呢個時候,男果個拉住我,叫我post 上連登同各位巴打講,佢同肥芝去左巫山,因為無wifi,又收唔到電話,所以有撚排都出唔到文。佢仲俾左本簿我,叫我同大家分享。本簿上面寫左:

《芝芝真係好索,我一定要扑到佢》

1.

是咁的,我叫龜頭小嘴。

呢個月,我一直係連登出文,寫肥芝同年離注嘅愛情故事。其實,我一路寫,個心都好似俾人插左一刀咁。冇錯,余佩芝係我前度⋯⋯我到而家都好愛佢。芝芝係第一個中意嘅人,亦都係最後一個。

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
<em>大概十年前,我係一個中學生。雖然我集肥矮毒柒於一身,不過依然好多女追我。我同自己講。

雞。全部都係雞。

我對佢地咩興趣都冇。好多同學都以為我係基嘅。但我又對男仔冇興趣。直致有一日,我早左去補習,門外傳來左一陣芬香⋯⋯係戀愛嘅味道呀!

我拎轉頭,見到一個三圍係63 73B 65 嘅女仔行緊入黎。「嘭!」佢撞左埋棟門度⋯⋯呢間濕尻補習社,個設計真係差!棟門俾狗用㗎?

個女仔卡左係個門框度入唔到黎。

係呢個時候,其他人都掩住口鼻,經後門衝左出班房外面「咳⋯⋯咳⋯⋯好臭呀⋯⋯」

成班撚屌,明明香到咁。

「可唔可以係門外面踢一踢我,幫一幫我入黎呀?」個女仔問。

我經後門出左去班房外面,出力一伸,踢向個女仔個屎忽。

「boom!」好似核爆咁,一陣強風係個女仔個屎忽度衝出黎,然後有D啡色一粒粒係佢裙底飛出黎。衝力好大,我彈左去後面幅牆,坐左係地。我出力喘氣,我聞到好香,好香。我岳高個頭,個女仔已經入左班房入面。

「唔該曬。」

個女仔望住我笑呀!我執起地上面D啡色一粒粒,放埋個鼻⋯⋯係清新嘅幽香⋯⋯「唔使唔該⋯⋯我⋯⋯可唔可以知道你個名呀?」

「我叫余佩芝。你呢?」
「我叫龜頭小咀。」
「吖呀,搞到四圍屎添。」

「吓⋯⋯唔緊要呀⋯⋯我覺得好香⋯⋯」我打開自己個水樽,將地下果D啡色一粒粒執入個水樽入面。」
</em>
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

我拎起個電話,我決定要追番芝芝。
「喂,芝芝,係我呀。」
「下,咀咀,好耐冇聽你把聲啦喎。你搵我咩事?」芝芝把聲依然係咁可愛。
「我好掛住你。」
「你想見我?」
「我地聽日約出黎搵個地方吹水,好冇?」

屌⋯⋯仆街覆錯⋯⋯⋯
[quote]大家好,我係神鵰俠侶入面果隻雀,話說尋日巫山黎左一男一女,男果個叫龜頭小嘴,女果個叫余佩芝。忽然之間,巫山臭到好似垃圾山咁,我走都走唔切,係呢個時候,男果個拉住我,叫我post 上連登同各位巴打講,佢同肥芝去左巫山,因為無wifi,又收唔到電話,所以有撚排都出唔到文。佢仲俾左本簿我,叫我同大家分享。本簿上面寫左:

《芝芝真係好索,我一定要扑到佢》

1.

是咁的,我叫龜頭小嘴。

呢個月,我一直係連登出文,寫肥芝同年離注嘅愛情故事。其實,我一路寫,個心都好似俾人插左一刀咁。冇錯,余佩芝係我前度⋯⋯我到而家都好愛佢。芝芝係第一個中意嘅人,亦都係最後一個。

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
&lt;em&gt;大概十年前,我係一個中學生。雖然我集肥矮毒柒於一身,不過依然好多女追我。我同自己講。

雞。全部都係雞。

我對佢地咩興趣都冇。好多同學都以為我係基嘅。但我又對男仔冇興趣。直致有一日,我早左去補習,門外傳來左一陣芬香⋯⋯係戀愛嘅味道呀!

我拎轉頭,見到一個三圍係63 73B 65 嘅女仔行緊入黎。「嘭!」佢撞左埋棟門度⋯⋯呢間濕尻補習社,個設計真係差!棟門俾狗用㗎?

個女仔卡左係個門框度入唔到黎。

係呢個時候,其他人都掩住口鼻,經後門衝左出班房外面「咳⋯⋯咳⋯⋯好臭呀⋯⋯」

成班撚屌,明明香到咁。

「可唔可以係門外面踢一踢我,幫一幫我入黎呀?」個女仔問。

我經後門出左去班房外面,出力一伸,踢向個女仔個屎忽。

「boom!」好似核爆咁,一陣強風係個女仔個屎忽度衝出黎,然後有D啡色一粒粒係佢裙底飛出黎。衝力好大,我彈左去後面幅牆,坐左係地。我出力喘氣,我聞到好香,好香。我岳高個頭,個女仔已經入左班房入面。

「唔該曬。」

個女仔望住我笑呀!我執起地上面D啡色一粒粒,放埋個鼻⋯⋯係清新嘅幽香⋯⋯「唔使唔該⋯⋯我⋯⋯可唔可以知道你個名呀?」

「我叫余佩芝。你呢?」
「我叫龜頭小咀。」
「吖呀,搞到四圍屎添。」

「吓⋯⋯唔緊要呀⋯⋯我覺得好香⋯⋯」我打開自己個水樽,將地下果D啡色一粒粒執入個水樽入面。」
&lt;/em&gt;
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

我拎起個電話,我決定要追番芝芝。
「喂,芝芝,係我呀。」
「下,咀咀,好耐冇聽你把聲啦喎。你搵我咩事?」芝芝把聲依然係咁可愛。
「我好掛住你。」
「你想見我?」
「我地聽日約出黎搵個地方吹水,好冇?」

我已經諗好左一系列極重口味情節,龜頭小咀你再唔出文就我出
你地打文就話有條線可以跟姐..我日日有靈感出文咩
好辛苦架大佬,已經死chur自己出文架啦
做嘢同讀書都忙緊啊呢排 壓力又大
各位體諒下得唔得
睇完呢個故好驚變肥婆好驚會變到肥芝咁冇人要
睇完呢個故好驚變肥婆好驚會變到肥芝咁冇人要

你仲有棗薛架
你地打文就話有條線可以跟姐..我日日有靈感出文咩
好辛苦架大佬,已經死chur自己出文架啦
做嘢同讀書都忙緊啊呢排 壓力又大
各位體諒下得唔得

咁你咪寫返咁耐以嚟同肥婆嘅事跡交住數先囉
哎呀 唔發火都唔得架喎
芝芝 同我啜爆佢個龜頭小嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞