(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
點解咁耐都無人話自已係個的士司機
車肥芝

又無人話自已係酒店職員
見到肥芝性感狂奔
頭先撞到樓主你老婆肥芝,阿嫂話你唔出文係因為同緊你製造Bb,不過肚餓落街買炸雞食

睇黎樓主唔出文係有苦衷的,大家唔好再怪樓主啦
頭先撞到樓主你老婆肥芝,阿嫂話你唔出文係因為同緊你製造Bb,不過肚餓落街買炸雞食

睇黎樓主唔出文係有苦衷的,大家唔好再怪樓主啦

你呃人!你講大話!
屌那星 隻肥絲大隻真係好撚煩
其實佢係咪就係肥芝
嬲嬲地過黎屌一屌龜頭巴先
大家好,我係藍絲的士狗,喺半島酒店門口排隊等客。

正喺度ff緊會唔會有性感鬼妹上我部車果陣,酒店工作人員示意輪到我上前。

我架車都未駛向最前,後座嘅車門已經被「嘭」一聲打開。

嘩屌!點解有陣臭過垃圾站嘅臭味嘅,搞到我想嘔,好撚臭呀!我忍唔住揞住個鼻,兼拎轉頭望吓究竟係咪有個喺屎坑嘅人上咗我部車。

點知,唔睇尤自可,望咗一眼我O晒咀,新年流流我唔係見鬼下化?竟然係一個賤肉橫生嘅肥婆著住喱士黑bra、黑色t back轉咗入後座。個肥婆滿面怒容,肚腩起碼有4截。

「望乜撚野呀的士狗?未見過靚女呀?」

我好肯定臭源係來自呢條死肥婆,啲臭味仲越來越勁,搞到我要用雙手揞實口鼻。

「點呀,係臭架啦!我告你拒載同非禮架!」講完之後,條肥婆竟然用雙手托咗對波一下。

我當堂鳩都縮撚埋,即刻問佢去邊,我踩行油,唔記得係160定180,唔記得有冇衝紅燈,唔記得有冇快相,果一刻,我只想可以暫時失去嗅覺。

我用咗15分鐘車咗條肥閪由尖咀去到荔枝角。以為甩難啦,點知條肥閪竟然話漏咗個銀包喺酒店喎。

我幾撚驚佢叫我車佢番酒店搵銀包呀,梗係唔收佢錢啦。

肥閪:「司機叔叔,咁唔好嘅,你俾你電話我,我下次約你俾番錢你。」

「唔...唔駛客氣喇,助人為樂嘛,bye bye喇」

「😘」條肥閪竟然向我飛吻!

我踩行油去油站,停咗部車,落車嘔,跟住,我就暈咗。

到我醒番果陣,我先知原來我喺油站嚇到暈咗。仲要花錢洗過部車先可以還車。

我好驚再遇到條肥閪,所以出咗院後,我轉咗行做保安。

希望唔好再遇到條又臭又醜嘅死肥閪啦。
文 我想要文
文呢
文呢!樓主係咪比芝芝坐緊?
樓上有人幫我出左文啦

屌你你無啦啦用😘真係笑死我
樓上有人幫我出左文啦

文呢

你再唔出文,我地每人每日出一篇《龜頭小咀與肥芝造愛48小時》
唔係唔比你放假,但你寫故可唔可以有返少少責任感呢?
每次出就出得一篇,之後又隔兩日先再出。我知你先係作者,我唔可以干涉你,但你可唔可以諗下我地班讀者呢?
每次隔左日返黎追,點知就係得一篇,仲要係短文黎。真係有少少失望。
我唔想棄故,係因爲肥芝係我係高登 連登,睇過覺得最好睇既其中一個故,所以我會繼續追落去。希望你會接受我既意見。

唔接受肥芝成世同你玩sm
文呢?冇文就祝肥芝同龜頭玩毒龍鑽,再用假鳩開發龜頭屎眼
啱啱瞓醒,《肥芝》原作者龜頭小咀巴打睜開對眼,發現自己瞓喺一張足以瞓6個人嘅床度。

「咦?呢度係邊度嚟?唔係我間房嚟喎。咦?點解我冇著衫架?」龜巴望咗自己嘅身體一眼,當堂嚇左一跳。

「不要低頭 龜頭會掉下來 我是女神...」轉嚟一把好熟悉嘅聲音清唱中。

「嘩屌!你咪欣宜?仲乜瞓喺我隔離架?」龜巴即刻彈咗起身,諗住搵衫著離開。

「你唔駛走喇,呢個係你嘅夢境嚟㗎,我係你班讀者嘅怨念一號,你再唔出文,二號就會出嚟招呼你。」

「招呼我?你講乜撚嘢呀肥婆?」

「我會吹爆你呀,龜頭小咀😛,你捨得出文未呀?」
再唔出文我叫肥芝食左d 臭芝士加臭豆腐飲一桶啤酒落肚再嘔返出黎經過肥芝6寸ball gap 流落個西入面
比龜頭巴打飲
肥芝:「飲左我d 4some臭milk shake 以後龜頭bb 就係我既人喇~哈哈哈哈」
樓上有人幫我出左文啦

轉行做保安啊 保安啊 你識做啦 屌
再唔出文我叫肥芝食左d 臭芝士加臭豆腐飲一桶啤酒落肚再嘔返出黎經過肥芝6寸ball gap 流落個西入面
比龜頭巴打飲
肥芝:「飲左我d 4some臭milk shake 以後龜頭bb 就係我既人喇~哈哈哈哈」

點解你可以咁撚核突
聽日出文啦 知道大家心急
但呢兩日比我抖下啦
唔係唔比你放假,但你寫故可唔可以有返少少責任感呢?
每次出就出得一篇,之後又隔兩日先再出。我知你先係作者,我唔可以干涉你,但你可唔可以諗下我地班讀者呢?
每次隔左日返黎追,點知就係得一篇,仲要係短文黎。真係有少少失望。
我唔想棄故,係因爲肥芝係我係高登 連登,睇過覺得最好睇既其中一個故,所以我會繼續追落去。希望你會接受我既意見。

唔接受肥芝成世同你玩sm

知道啦大人
比龜頭巴打飲

點解你可以咁撚核突

sorry睇得龜頭故多個人都癲左,不過我相信肥芝做得出
再唔出文

我叫余佩芝塗啲芝士落你碌鳩到

仲要加肥芝幫你含到軟
再唔出文

我叫余佩芝塗啲芝士落你碌鳩到

仲要加肥芝幫你含到軟

再唔出文叫芝芝西水噴落樓主塊面度
大家好,我係的士叔叔嘅拍檔,佢架戰車嘅後座。
我跟住叔叔搵食都十餘年,一直以嚟嚐盡無數美女幽香嘅下體,時時令我心猿意馬,所以我都幾鐘意跟住叔叔開工,諗住可以屌唔到都聞到睇到觸碰到呀嘛。

點撚知,真係唔撚知點解,有一日夜晚喺半島出面,架車到門俾人「嘭!」一聲打開咗,架車入面被一層黑影覆蓋咗,突然有座將軍澳垃圾山嘅重物泰山壓頂咁壓撚咗我到,你無睇撚錯讀撚錯,唔係坐,係壓。癡撚線,我都未用對眼向上望已經用鼻感受到座山有幾撚臭。我話你知,我寧願俾老蘭啲酒鬼嘔撚到我一身都係,都唔撚想俾座山壓多我一秒。佢真係好撚臭呀屌你老母!

仆街,佢一開口,把閪聲話我知佢係個閪女人,我向上望,屌那星。同為女性,大家都有塊閪,點撚解佢個閪酸酸臭臭嘅?條t-back仲有啲綠綠地嘅汁留緊出嚟。。。我已經唔敢再睇,佢令我徹底顛覆咗以往對女性下體嘅美好感覺。原來,閪,係可以咁撚嘔心。

我用盡最後一分綿力向上望,係一團腐臭嘅爛肥肉。個腦慢慢有「死肥婆」呢個認知,我休克。唔知叔叔有無留意到佢戰車後座微微下陷呢?

到我醒返,架車已經易咗主,兄弟話我知我暈撚咗個半月。估唔到一個死肥婆可以令我暈個半月。我已經無法子再陪叔叔走過每段馬路,但最令我心酸嘅係,我曾經被一個肥婆污辱過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞