(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
肥芝次次同人交收都搵人笨
上次買自慰棒又比少錢

仲有性感內衣

笑撚死

真係幻想力豐富,follow佢係咪要娶佢呀

D死肥婆唔知點解咁無自知之明
之前識過一個肥婆又係成日講到自己同好多男仔曖昧
仲問我地:如果我同xxx一齊左你地會點呀
個陣心諗慳d啦都唔知個醜字點寫

肥婆最撚自豪大波 覺得自己溝死仔
屌你成隻米芝蓮咁,哪來的自信呀
然後ig又成日放對波出黎
之前係街見過肥芝著呢款偽韓背心

好撚嘔心,扎肉咁
無論係心口、副乳定係格甩底以下都好,都係一圈圈脂肪bit左出黎

屌真係嘔心
同肥芝d格一撚樣
當年我唔小心like左佢ig張相
佢就話我表白
因為個like係個心呀
真係屌你老母

笑撚死

真係幻想力豐富,follow佢係咪要娶佢呀

D死肥婆唔知點解咁無自知之明
之前識過一個肥婆又係成日講到自己同好多男仔曖昧
仲問我地:如果我同xxx一齊左你地會點呀
個陣心諗慳d啦都唔知個醜字點寫

識個人一模一樣
冇肥芝咁肥但都係肥嫁啦
仲問我簡乜水好
心諗冇人鐘意你呀
留名
留名
留名

幾時有返家平個d 舊角色
得返vian既
幾時有返家平個d 舊角色
得返vian既

家平要遲少少
留名

我要落單!
留名
新post留名
之前唔小心同肥婆傾左一次電話
就俾佢騷擾左成個月

興到火屎咁屌柒佢

轉個撚頭 周街唱返我on99

好彩個撚個都知佢咩皮
正一死肥芝 屌佢老母食屎狗
之前唔小心同肥婆傾左一次電話
就俾佢騷擾左成個月

興到火屎咁屌柒佢

轉個撚頭 周街唱返我on99

好彩個撚個都知佢咩皮
正一死肥芝 屌佢老母食屎狗

你做咩同肥婆傾電話
留名
到底有幾多有自信嘅肥婆
留名
留名
繼續講返我個fd點烚我先
姐係佢其實未到肥芝咁肥咁核突 都叫有個男朋友同佢行左年幾
問題就黎啦 條仔明明有返工但日日問我fd拎錢 話冇錢食飯搭車
過時過節又寧願去飲野都唔陪我fd
咁佢就會日日同我講為左條仔好唔開心
冇錯 係日日啊 我屌你
叫佢分手 佢會唔捨得 叫佢繼續一齊 佢又會話好辛苦
重點係如果hea覆佢 佢就會發脾氣話我唔安慰佢唔關心佢
最近佢係學校識左個男仔A 但啊A有女朋友
由於佢成日都會係學校講佢條仔講到喊
啊A就會氹下佢開心聊佢傾計 佢就覺得人地好關心佢
佢就對A有好感 覺得A應該都對自己有feel 想學校一個出邊一個 問我覺得點
我咪話 睇定啲先 朋友都可以氹你開心架
點撚知佢又發脾氣
好撚嬲而家 唔會再氹佢架啦

伴肥婆如伴虎
諗起中學隔離班有個肥婆,雖然冇肥芝咁誇張但都極品黎
欺善怕惡見高拜見低踩
又係成日痴埋個靚女到諗住可以識到好多仔
不過個靚女就冇vian咁善良啦,比條肥婆痴埋黎係突顯自己更靚
後尾個肥婆入左asso但就扮自己係大學生咁又上莊又瘋狂係大學圖書館打卡,結果而家係讀野雞top up
佢仲要勁撚唔知醜著裙,暴露曬佢個屎忽有幾闊 仲要成日ig post同仔嘅合照扮有好多兵咁
之前返pt見到佢,屌仲肥撚過中學個陣,又染到個綠色頭扮有性格,心諗你收皮啦

利申 覺得其實肥同柒真係唔係問題,但真係要有自知之明同用性格去彌補返,中學同班有個肥既女仔性格係幾好,勁nice成個媽媽咁 又唔介意冬天比我地當暖爐咁成堆攬住佢取暖
屌~今日入學校果陣條仆街訓導唔比我帶首飾囉,咩事呀你條老處女!一定唔抵得我可以溝到仔!

所以我理都唔理佢,入到學校照舊帶上手。

呢個時候,我覺得我個人比一陣粉紅色既光環包圍住,我覺得每一個男仔都向我投來愛慕既眼光!

「離注~」我行過去離注個位,一野坐落佢個大腿上,雙手攬住佢條頸。「你覺得我有咩唔同呀?」

全班都係到「wow~好sweet呀!你兩個!」

梁陸究:「離注,你真識食!」

小馬攬住張六常,「老公仔,我好驚呀!好核突呀!」

「老婆豬,唔洗驚,走啦,我地去洗眼好無?」

我起身想鬧佢地,又突然覺得自己應該要溫柔d,所以再坐返係離注個大脾上,「野~你地兩個好衰架!」

離注捏實個拳頭,成身震曬。

「豬豬,你好凍呀?」我輕撫佢塊面。

「走開呀!!屌你老母!!」年離注一野推我落地下。「你條死肥西!好撚重呀!臭撚過堆填區呀!!」

「咩呀!你講乜撚野呀!」

我真係好撚嬲!琴日同我濃情蜜意,今日就咁對我?

「我都話我唔係鍾意你!點解你咁自戀!點解你要纏住我?你係咪痴線架?聽唔明人話呀?」離注係咁用個拳頭鐘個壁報板。

「咩呀!你依家趙完鬆呀!?」我坐係地下,「我唱死你呀仆街!」

vian行過黎扶起我,「芝芝,你起身啦..年離注你做咩推人呀!」

離注紅住眼,跌坐係地下。

望遠係隔離捉實離注,「哥,我地走啦,好無?」

離注搖頭,望住vian。

「我唔走。」
係呢篇我只係睇到望遠既溫柔
同可歌可泣既兄弟情
係呢篇我只係睇到望遠既溫柔
同可歌可泣既兄弟情

仲有肥芝既柔情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞