(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
點解冇芝芝張床的自白,張床成日聞埋臭底褲味
樓主有冇打算將肥芝送入肥胖人士更生中心?
等肥芝可以同一大堆肥仔肥婆相處下

俾肥芝坐爆左?

好耐冇見
故呢?

應該棄故

打機見到肥芝

故呢?

應該棄故

無睇樓上我講話身體有事會出慢d?
姐係我病左都要keep住一日一篇?
真難服侍...
故呢?

應該棄故

真難服侍...

已經出左咁多個故,仲可以話我棄故
有無巴打住新界,有無中醫推薦?
好慢喎龜頭巴打

住邊頭?有無中醫車會經?

有呀 pm啦

應該問 新界邊區
故呢?

應該棄故

真難服侍...

sor 開左追故模式
龜頭巴要小心身體
你仲要留住條命同所有肥婆打仗架

打機見到肥芝

Bully?
龜頭巴要小心身體
你仲要留住條命同所有肥婆打仗架

其實真係好撚邪
次次一打肥芝就瀨野

住邊頭?有無中醫車會經?

荃灣
離注番外

一望到vian,我就好似擁有全世界咁。

好想好想陪係佢身邊,擁抱佢。

好想佢每一次笑,都係因為我。

我以為,我以為,一切都係我以為。

係我一廂情願,係我太傻太白痴,以為可以感動佢。

今日,我決定退學啦。

轉囉,有咩所謂?

vian你呢一巴,徹底咁打醒左我。

好痛,我個心好似裂開左咁,我咁大個仔都未試過咁辛苦,我覺得好尷尬,我對你既心意比你糟蹋到咁。

望遠,好多謝你又陪我轉黎轉去。

一世人兩兄弟,你對我真係好好,好彩我仲有你係我身邊,我唔係乜都無架!

至於肥芝呢個人,我當成係我生命中既一個難關,至於點解係難關?

係咁既,我扯唔起,真係完全扯唔起。

連最基本既晨勃都無,每朝feel到望遠頂住我個屎忽,就好心酸。

細佬,唔好再扯啦!我扯唔起呀!

佢好似發現左,曾經暗示過我去睇醫生。

我拒絕左。

每日我扯既原因,都係因為vian。

我以後可能會愛上其他人,到時會有一個更值得我去為佢扯既女人出現。

所以依家扯唔扯都無撚所謂。

可能係肥芝影響啦,我真係唔似男人啦,哈哈哈哈哈哈哈哈!!!

邊頭先?
離汪已經俾肥波搞到傻撚咗
又搞到一個男人扯唔起
btw 巴打保重身體
既然離注覺得自己唔似男人
咁就做望遠既女人啦
兄弟愛最高

龜頭巴保重身體啊
休息多啲再打文啦!
一見哈哈哈就諗起MAY姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞