(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
係呢篇我只係睇到望遠既溫柔
同可歌可泣既兄弟情

仲有肥芝既柔情

一睇到肥芝個名就咩mood都冇晒
岩岩食飽飯唔想嘔住呀
繼續講返我個fd點烚我先
姐係佢其實未到肥芝咁肥咁核突 都叫有個男朋友同佢行左年幾
問題就黎啦 條仔明明有返工但日日問我fd拎錢 話冇錢食飯搭車
過時過節又寧願去飲野都唔陪我fd
咁佢就會日日同我講為左條仔好唔開心
冇錯 係日日啊 我屌你
叫佢分手 佢會唔捨得 叫佢繼續一齊 佢又會話好辛苦
重點係如果hea覆佢 佢就會發脾氣話我唔安慰佢唔關心佢
最近佢係學校識左個男仔A 但啊A有女朋友
由於佢成日都會係學校講佢條仔講到喊
啊A就會氹下佢開心聊佢傾計 佢就覺得人地好關心佢
佢就對A有好感 覺得A應該都對自己有feel 想學校一個出邊一個 問我覺得點
我咪話 睇定啲先 朋友都可以氹你開心架
點撚知佢又發脾氣
好撚嬲而家 唔會再氹佢架啦

絲打鍾意糖糖?

btw肥婆真係痴撚線,利申無經歷過
留名
有自信ge肥婆好撚癲
硬係覺得夾兄弟好基
離注 望遠
見到vivian 就火滾
兄弟先係真愛
離注快啲返去望遠嘅懷抱啦
留名

希望個故紅到拍電影
我想睇肥芝SM 離注
留名轉頭睇
留名

希望個故紅到拍電影

比小氣肥芝告歧視點算
問題就黎啦 條仔明明有返工但日日問我fd拎錢 話冇錢食飯搭車
冇錯 係日日啊 我屌你
佢就對A有好感 覺得A應該都對自己有feel 想學校一個出邊一個 問我覺得點
點撚知佢又發脾氣

絲打鍾意糖糖?

有時候個肥系仲會話我中意死韓狗
留名

希望個故紅到拍電影

比小氣肥芝告歧視點算

會咁樣http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20160518/55117436
留名

希望個故紅到拍電影

比小氣肥芝告歧視點算

會咁樣
女生被笑肥毆男同學 官:話你瘦又會話人諷刺你
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20160518/55117436
望遠好溫柔
摩牙
肥芝次次同人交收都搵人笨
上次買自慰棒又比少錢

仲有性感內衣

係性感內衣 記錯左自慰棒
留名

希望個故紅到拍電影

比小氣肥芝告歧視點算

冇事既
大把喜劇有肥人啦
唔通關愛座又年齡歧視呀?
冇錯 係日日啊 我屌你
點撚知佢又發脾氣

絲打鍾意糖糖?

有時候個肥系仲會話我中意死韓狗

關佢撚事咩 我都成日比friend話我鍾意泡菜野 WFC
留名

希望個故紅到拍電影

比小氣肥芝告歧視點算

冇事既
大把喜劇有肥人啦

放心啦龜頭巴打
香港得4種歧視
而當中係冇體重歧視
肥芝告你唔入嫁
離注到底有幾大力可以一野推開肥芝
仲要俾佢坐大脾都冇骨折
離注到底有幾大力可以一野推開肥芝
仲要俾佢坐大脾都冇骨折

你以為唔痛架?

比小氣肥芝告歧視點算

冇事既
大把喜劇有肥人啦

放心啦龜頭巴打
香港得4種歧視
而當中係冇體重歧視
肥芝告你唔入嫁

真係?成日出post驚比肥婆屌
D肥婆真係好變態
話說剛剛係街見番讀書個時識嘅肥婆 諗番起以前個肥婆一見到我出班房就跟住我 有幾次跟我跟到廁所門口 嚇到我跑番班房咁滯 之後持續左幾個禮拜先無再跟黎 個時去親廁所都叫個friend陪我去
大家好,我係年離注。

今日肥芝咁樣壓落黎,真係咪話唔痛。

頭先入廁所,仲嘔左啖血出黎。

屌你老母死肥婆!

突然聽到有人係隔離嘔,原來係望遠。

「你做咩呀?」

我扶住佢。

佢挨住我個膊頭。

「哥,我地雙胞胎黎架,你唔記得咩?細個開始,你喊我又喊,你整親我又會唔舒服,你有次腸胃炎,我都訓左一日。呢d咪心靈感應囉,哈哈!」

望住佢虛弱既樣,我真係好內疚,同時好感動。

「細佬,多謝你。」我攬住佢「係你一直陪住我。」

我feel到,膊頭濕曬。

望遠係到喊。

可能,佢感覺到我內心深處既悲傷。

我地係雙胞胎,有心靈感應呀嘛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞