(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(2)

1001 回覆
209 Like 11 Dislike

正常身型呀

我諗起之前果個正常樣

唔好約我去小西灣
不過其實我都算偏瘦

龜頭巴好似17x cm但得52kg
樓上講還講...

我諗起之前果個正常樣

唔好約我去小西灣
不過其實我都算偏瘦

你又會記得
小馬bb你已經有六常啦
樓上張圖有啲似我中學Miss

唔好約我去小西灣
不過其實我都算偏瘦

你又會記得
小馬bb你已經有六常啦

因為好難忘

正常身型呀

我諗起之前果個正常樣

唔好約我去小西灣
不過其實我都算偏瘦

屌!肥芝夠話自己唔肥啦!

夠薑就PO相啦!唔PO相就快啲出文!

唔好約我去小西灣
不過其實我都算偏瘦

你又會記得
小馬bb你已經有六常啦

但我冇六常喎
比個望遠我啊

肥芝聯想圖

好想知呢D成座山咁既肥婆減左肥會係咩樣

啲肉實好鬆

試下幻想有一個好大既毛公仔,抽左一半綿花後,係咪剩低好多布?啲皮就係布

除非減肥時每日狂做運動,否則皮膚只會越來越鬆

肥芝聯想圖

啲肉實好鬆

試下幻想有一個好大既毛公仔,抽左一半綿花後,係咪剩低好多布?啲皮就係布

唔係就係減得太快先咁鬆咩
返到屋企,我決定即刻上床訓教,明天又可以迎接我美好既將來。

「芝女⋯⋯今日落左雨,你對鞋入曬水啦..我幫你掉左佢呀⋯⋯芝女,你訓左啦?」

妖好撚煩呀!

老豆難得出聲:「由佢...放入佢間房啦。」

老母二話不說,飛左對鞋入黎。

「唉,佢訓左啦。」老母行返去客廳,「真係臭死我啦,老公啊,點解我地個芝女會變成咁架?真係臭到成個乞丐咁呀!」

「由佢死!」

啪一聲,我諗係老母打左佢一巴。

「唔!唔!放開!!唔!做咩呀衰佬!!唔~」

屌你老母,又係到扑野。

幾時先有人可以屌我?我余佩芝咁大個女,都未破處啊!

出面傳來啪一啪啪一啪既聲音。

「嗯,老公啊,唔..唔好啦,芝女係入面..啊!」

「佢訓左啦!就算醒左,都唔知我地做咩啦!」佢停一停,「喝!屌死你!」

「啊~!」

屌你!我夠知呢d係交合啦!點撚樣呀?我無睇av架?

忍無可忍!

我憤怒咁打開門。

「收聲呀屌你老母!!!」

老豆老母呆左咁望住我,我見到老豆已經鳩都縮撚埋。

「我無得搞野!!你地都唔可以!!」

講完就入返房,佢地有無繼續,我唔知。

我打開電腦,去d chatroom識下男人先!

「168cm⋯⋯45kg ⋯⋯16歲!」嘻嘻,都係同我真實體重差唔多姐!

點知個男人要求開cam睇我,咁我換套情趣內衣先~呢個人真係好主動呀!嘻嘻!

話時話,條粉晶真係好有用呢!d愛情運返曬黎~雖然吸引唔到離注!但我都可以做下女神收下兵呀!嘻嘻!

準備開cam啦😍

「提示:用戶已離線。」

屌!個男人望左我一眼就熄左啦!!係唔係cap左我圖呀!我咁靚女,係唔係想拎我d相去go2av擺呀!

唉,點算呀,如果佢影我相勒索我咁點呀!

估唔到第一次開cam就遇上詐騙集團...

啲肉實好鬆

Catgirl有段片 入面有佢中學d相
佢中學果時唔係肥婆
有冇人幫老豆作自白

啲肉實好鬆

佢中學果時唔係肥婆

岩岩睇左 好想知佢受左咩打擊
冇文喇?

寫文啦

佢中學果時唔係肥婆

岩岩睇左 好想知佢受左咩打擊

想知+1
唔想禁入佢d片到
https://youtu.be/fgdG-gaMdrI
屌你個fatgirl派卡片
同我肥芝派簽名自拍照match
同肥芝一撚樣咁
大家好,又係我,芝芝老豆。

自從芝芝出世之後,我同老婆冇行埋16年喇。一來,老婆為咗湊芝芝,幾乎心力交瘁到要入青出。二來,我喺出面搭上咗一個細我十年嘅索人妻。呢個女人仲要有一對同芝芝同年嘅孖仔。佢老公個姓好特別,姓連,定年呢?

人妻好唔好屌?梗係正啦,樣同身材似減肥後嘅苟云慧架,玩得又大食,又俾我中出,係唔屌得菊花啫。

可惜,好景不常,人妻個大孖最近出現情緒問題,佢話要關心個仔,暫時分開下喎。唉,佢個仔靚仔黎喎,有乜情緒問題丫?唔通俾女搞咩?

我齋打飛機打咗3個星期,真係好惡頂呀。咁啱見到衰婆喺屋企,亞女又訓左,咪諗住搞佢囉,雖然隔左16年,但都好過睇thisav丫,又慳番房鐘錢。

個衰婆一直都將全副心機放晒落個女度,完全當我透明,話要幫個衰女掉鞋喎。話時話,我好似有幾年冇見過芝芝,只係感覺佢肥咗。同埋唔知佢養咗啲乜鬼寵物,搞到屋企鬼好似堆田區咁臭。越臭我就越唔想番黎。

正當我除咗衰婆條底褲後入抽插緊,芝芝房門突然被打開,並傳出一陣劇烈嘅惡臭!

屌!呢個邊個嚟架?頭髮蓬鬆,個頭大到好似個西瓜咁,兩面腮肉橫生,三下爬.....都唔止,個身仲要濶過度房門!果種肥,似係癡肥,件睡衣已經大過高身垃圾袋,但都好似俾佢逼爆!

咦,睇真啲對眼有啲似芝芝喎,呢間係芝芝間房黎喎,嘩屌!呢個唔係我乖女芝芝化?仲醜撚過亞bob帶扮女人!而且仲有濃烈惡臭!

果刻,我當堂鳩縮左,鳩縮唔係因為扑野俾人發現,而係.....試問塵世間邊有男人見到集醜、肥、臭既極品女人仲唔縮?

從果日開始,莫講話扑野,我連打飛機都打唔到。

每次除褲,就諗起芝女果個極品look,果種比屍臭更惡頂嘅體臭.....我又忍唔住嘔!
大家好,又係我,芝芝老豆。

自從芝芝出世之後,我同老婆冇行埋16年喇。一來,老婆為咗湊芝芝,幾乎心力交瘁到要入青出。二來,我喺出面搭上咗一個細我十年嘅索人妻。呢個女人仲要有一對同芝芝同年嘅孖仔。佢老公個姓好特別,姓連,定年呢?

人妻好唔好屌?梗係正啦,樣同身材似減肥後嘅苟云慧架,玩得又大食,又俾我中出,係唔屌得菊花啫。

可惜,好景不常,人妻個大孖最近出現情緒問題,佢話要關心個仔,暫時分開下喎。唉,佢個仔靚仔黎喎,有乜情緒問題丫?唔通俾女搞咩?

我齋打飛機打咗3個星期,真係好惡頂呀。咁啱見到衰婆喺屋企,亞女又訓左,咪諗住搞佢囉,雖然隔左16年,但都好過睇thisav丫,又慳番房鐘錢。

個衰婆一直都將全副心機放晒落個女度,完全當我透明,話要幫個衰女掉鞋喎。話時話,我好似有幾年冇見過芝芝,只係感覺佢肥咗。同埋唔知佢養咗啲乜鬼寵物,搞到屋企鬼好似堆田區咁臭。越臭我就越唔想番黎。

正當我除咗衰婆條底褲後入抽插緊,芝芝房門突然被打開,並傳出一陣劇烈嘅惡臭!

屌!呢個邊個嚟架?頭髮蓬鬆,個頭大到好似個西瓜咁,兩面腮肉橫生,三下爬.....都唔止,個身仲要濶過度房門!果種肥,似係癡肥,件睡衣已經大過高身垃圾袋,但都好似俾佢逼爆!

咦,睇真啲對眼有啲似芝芝喎,呢間係芝芝間房黎喎,嘩屌!呢個唔係我乖女芝芝化?仲醜撚過亞bob帶扮女人!而且仲有濃烈惡臭!

果刻,我當堂鳩縮左,鳩縮唔係因為扑野俾人發現,而係.....試問塵世間邊有男人見到集醜、肥、臭既極品女人仲唔縮?

從果日開始,莫講話扑野,我連打飛機都打唔到。

每次除褲,就諗起芝女果個極品look,果種比屍臭更惡頂嘅體臭.....我又忍唔住嘔!

https://youtu.be/fgdG-gaMdrI
屌你個fatgirl派卡片
同我肥芝派簽名自拍照match

岩岩都睇左
笑到GAP GAP聲
我覺得自己好衰
「喝!屌死你」呢到笑左
有文
「喝!屌死你」呢到笑左

我諗起羅莽張頂撚死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞