Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
sherlock幾時先有得睇
無乜戰爭片睇
近排開始睇blacklist.
加咗入my list好耐,但掛住睇其他未睇(因為本身唔算非常有興趣)

但睇咗第一集就已經覺得好正
成個禮拜一收工就煲 睇到season 2
無乜戰爭片睇

.
bates motel 我都係睇睇吓先知係psycho 嘅前傳,我覺得男主角同電影個男主角好似樣
仲有其實每個season 佢個樣都有少少唔同,隨住佢陰暗個邊浮面,個樣越睇越邪
加咗入my list好耐,但掛住睇其他未睇(因為本身唔算非常有興趣)

係,但之後新季有D拖
男主
其實join 純屬為支持版權同方便
但希望更新多D
想問 $9x蚊果個plan
可以比幾多人用
因為個fd 話夾
我除左iphone 坐車睇
屋企都會用appletv睇
個fd 本身又可能share比幾個屋企人
想知有冇衝突
事關唔係好明咩4 screen..
尋日睇完The OA
依家睇緊Crazyhead, 純粹想J Cara Theobold把聲
不過套野都幾賤, 輕輕鬆鬆可以追下
可以比幾多人用
因為個fd 話夾
想知有冇衝突

最多5個人夾 一個9x plan 有5個戶口可以同一時間睇唔同既野

所有devices 唔係同一時間睇既話 用一個戶口都得
睇完第一季Bates Motel
個故事懸疑得黎好重口味
成個鎮都有好多痴線佬
可以了解人性既陰暗面

係咪睇左電影先會好d

係,但之後新季有D拖
男主
其實join 純屬為支持版權同方便
但希望更新多D

S3開始拖?
嗚啊 好多同好
Bates Hotel hk netflix 幾時會有season 4?

ps. Emma好靚女, 鬼妹版鄰家女孩
可以比幾多人用
因為個fd 話夾
想知有冇衝突

最多5個人夾 一個9x plan 有5個戶口可以同一時間睇唔同既野

唔係4個人咩 同埋好似係用同一個 account 好似係
個人理解係唔可以多過4個人同時睇
bates motel 我都係睇睇吓先知係psycho 嘅前傳,我覺得男主角同電影個男主角好似樣
仲有其實每個season 佢個樣都有少少唔同,隨住佢陰暗個邊浮面,個樣越睇越邪

24歲男演員黎講佢都算童顏

第一季已有兩個女同學送上門
個阿媽又成日又攬又錫
佢真係好有艷福
個故事懸疑得黎好重口味
成個鎮都有好多痴線佬
可以了解人性既陰暗面

係咪睇左電影先會好d

劇係電影既前傳
所以應該睇完劇先睇戲可能較好
可以比幾多人用
因為個fd 話夾
想知有冇衝突

唔係4個人咩 同埋好似係用同一個 account 好似係
個人理解係唔可以多過4個人同時睇

我試過第二個plan可以兩機用
streaming好似多過兩機都得
但dl片只可兩機

唔知我有冇搞錯
個故事懸疑得黎好重口味
成個鎮都有好多痴線佬
可以了解人性既陰暗面

係咪睇左電影先會好d

劇係電影既前傳

邊有前傳係睇先架

係咪睇左電影先會好d

劇係電影既前傳

邊有前傳係睇先架

話就話前傳, 但我覺得睇左戲先都冇衝突
Bates Hotel hk netflix 幾時會有season 4?

hi 叫我?
有冇人有睇Tokyo Trial

Imdb 有人話1月2x日有, 但包唔包埋香港就唔知喇
我都希望有
睇bates motel第一集,個老母俾大強姦果幕睇到我扯撚左
越黎越多劇 正
菲臘親王好似樣
睇bates motel第一集,個老母俾大強姦果幕睇到我扯撚左

個老母反抗得好真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞