Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
好想Netflix 加返d黑白片經典電影
大國民
四百擊
黑澤明 之類
其實$93同$78同$63個畫質差得遠唔遠?

就黎夠試用期,想續
其實$93同$78同$63個畫質差得遠唔遠?

就黎夠試用期,想續

$78好夠啦

你如冇4K電視無謂用$93
連 雷霆救兵 都無埋
睇完the crown
睇緊house of cards S3尾
有得donwload睇真係好正
Maisie Williams既iboy就黎上
用家揮手
其實香港netflix入面嘅劇都未煲完
而家仲睇緊house S8
好想睇sherlock

話13號上嘅 a series of unfortunate events 仲未有得睇嘅
好想睇sherlock

話13號上嘅 a series of unfortunate events 仲未有得睇嘅

香港真係未有
1月13日指美國時間?
香港會唔會要等翻譯字幕好先出得?

呢套新Marvel英雄聯盟劇有劇照
背景似香港

背景似香港

唐人街黎
好想睇sherlock

香港真係未有
1月13日指美國時間?

之前Daredevil嗰啲都即日3點有,今日就㩒爛F5都未有
點解netflix 有啲劇一次過出晒 有啲一集集出既

好似係自家製先係一次過出哂

背景似香港

唐人街黎

柒左
好想睇sherlock

香港真係未有
1月13日指美國時間?

之前Daredevil嗰啲都即日3點有,今日就㩒爛F5都未有

你如襟到有時請係度留言通知大家
好想睇sherlock

香港真係未有
1月13日指美國時間?

啱啱出左喇

shooter
指定倖存者呢d唔係自家製

shooter
指定倖存者呢d唔係自家製

依堆有美國電視台播緊, 所以唔可能一次過upload
有無攻略點樣揾好劇睇
成日show 最熱門同最新

舊少少又唔出名嘅好劇點先揾到
剛剛睇完OA, 我覺得麻麻地
但都想有season 2 睇埋個ending
呢兩日煲緊stranger thing
有無攻略點樣揾好劇睇
成日show 最熱門同最新

舊少少又唔出名嘅好劇點先揾到

好簡單
上網問人例如係呢度問
或見到有人推介
就係個app內search名之後加入我的片單

之後試睇一兩集就知適唔適會你口味或高唔高質

我係連登見人推介既Stranger Things、Bates Motel同黑鏡都好好睇

個app內好多影片分類都無show出黎
你search時打中分類字眼就搵到
呢兩日煲緊stranger thing

我睇完不停Youtube搵堆演員既片睇
你煲完呢套推介你煲Bates Motel
都係懸疑
但係重口味版

啱啱出左喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞