Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
$78個plan 係咪即係有1080p?

但係好似都唔係好清咁嘅

你用咩睇?

chrome同firefox最多到720p
edge先上到1080p
ps4同xboxone都有1080p

同埋播片時㩒Ctrl+Shift+Alt+S check下個bitrate有冇5000

但係好似都唔係好清咁嘅

你用咩睇?

chrome同firefox最多到720p
edge先上到1080p
ps4同xboxone都有1080p

同埋播片時㩒Ctrl+Shift+Alt+S check下個bitrate有冇5000

另外個app設定有得set畫質

點解冇人睇Dirk Gently
我覺得好正

好睇喎
好快就睇哂
有冇得較中英字幕一齊顯示
有冇得較中英字幕一齊顯示

唔覺有

我覺得好正

好睇喎
好快就睇哂

好多便當
而家香港netflix有無得用google play比

我覺得好正

好睇喎
好快就睇哂

好多便當

有冇睇埋漫畫,漫畫講左Dirk細個喺美軍啲野,Bart同Dirk嘅關係同Amanda第一次發病
Netflix有無買FX台啲劇,好想睇fargo,louie,always sunny in 加洲呀
House of cards 好有深度 對政治有興趣必睇

我覺得好正

好睇喎
好快就睇哂

好多便當

有冇睇埋漫畫,漫畫講左Dirk細個喺美軍啲野,Bart同Dirk嘅關係同Amanda第一次發病

無喎 原來有漫畫?
揾下先

Suits 有第五季喇

我覺得好正

好睇喎
好快就睇哂

好多便當

無喎 原來有漫畫?
揾下先

IDW出,主線係另一個世界嘅Dirk, 劇集版係間場嘅

做緊廢青 3日煲晒3季Bates Motel
劇情痴線得黎又好緊張 高度推介
我幾推介 sense 8, 懸疑緊張之餘,又講人同人心靈相通,分享喜怒哀樂的美好

好似幾正
岩岩開左一個月免費
睇下之後交唔交$78

試睇左兩集,好正!

試睇左兩集,好正!

我都剛剛睇晒3個season
imdb有人話1月 2x號netflix 就會有season4
希望包埋HK
Netflix 真心正,我用緊78蚊plan。

但係我唔知點可以用Samsung 電視直接睇Netflix,我而家係用PS4 個Netflix app 輸出喺電視度播。

聲音畫面同樣高質,正!👍🏼

samsung電視個app store應該有netflix個apps

搞掂!thanks Ching!
Netflix 真心正,我用緊78蚊plan。

但係我唔知點可以用Samsung 電視直接睇Netflix,我而家係用PS4 個Netflix app 輸出喺電視度播。

聲音畫面同樣高質,正!👍🏼

如果係近年既智能電視
通常有個store dk app
你睇下有冇Netflix個app

搞掂!thanks Ching!

試睇左兩集,好正!

我都剛剛睇晒3個season
imdb有人話1月 2x號netflix 就會有season4
希望包埋HK

睇完第一集
都ok

片尾話角色係源自驚魂記

驚魂記套電影Netflix有得睇

個女學生好正
原來係變形金鋼4個女主角
睇完第二集
感覺上成個鎮有好多痴線佬咁
原來Bates Motel劇本係電影驚魂記既前傳

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞