Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
有無人有睇shooter ?
結局個度唔太明Memphis 問 bob lee 點解唔驚枝槍對住佢
因為bob lee 一早改短左粒子彈?

但又會最尾先知支槍射唔到? btw個女人同isaac係好人?
有套新劇有冇人有睇

睇緊 好似幾好笑
我都成日讚netflix. 不過唔係打手, 事實上你係香港搵唔到有一個好過佢....
我都成日讚netflix. 不過唔係打手, 事實上你係香港搵唔到有一個好過佢....

講戲黎講letv其實好好同埋有台,有時唔想諗睇咩,開住佢係到幾好
有無人有睇shooter ?
結局個度唔太明Memphis 問 bob lee 點解唔驚枝槍對住佢
因為bob lee 一早改短左粒子彈?

但又會最尾先知支槍射唔到? btw個女人同isaac係好人?

我答左好多次啦
Bob Lee 磨蝕咗 fire pin 0.002mm 肉眼睇寫唔出 令佢射唔出 應該係

你條問題同問劉比 係唔係好人一樣
真係答唔到你
不過暫時睇佢應該係落order要搵返個File個條友

美國App Store最賺錢既app頭幾位必有Netflix
只係美國野通常好多年後先推到全球

其實Netflix係以前租碟年代已經好勁
創出租碟遲還唔駛罰錢既玩法
你唔還碟就無得再寄出下一隻碟

如果2017年都未知Netflix有幾好
你都可以講係一個井底之蛙
香港Netflix咁遲出少好多片就梗架啦
但片量只會慢慢增多
有D片比Now買左版權冇得睇咁你要嘈都同Now嘈啦

我出post都係因為上年12月個app有得dl offline睇
見D Netflix post分散討論不如開個集中討論post

其實之後邊個開post都唔重要
最重要集中到用Netflix既人易D一齊討論
最簡單
邊個睇到有好戲就推介比大家
又可以搵人夾plan錢

如果鼓勵人搵人夾plan錢慳錢
令Netflix長遠賺少左錢都算打手
咁呢個打手都幾倒米
樓主咁好心機打咁多字

其實嫌NF 少野睇,咪唔好續/等下之後有野想睇先join
覺得NF 值得俾錢ge, 咪係度同大家分享下有咩咁好睇
就係咁簡單, 所以大家唔洗咁勞氣
Letv 裝唔裝到Netflix?
怪奇物語好撚好睇
點先睇到4K
Win7
MacBook pro
Ps4
LETV
點先睇到4K
Win7
MacBook pro
Ps4
LETV

https://help.netflix.com/zh-TW/node/13444
點先睇到4K
Win7
MacBook pro
Ps4
LETV

https://help.netflix.com/zh-TW/node/13444

Win7 - 唔 support 4K
MacBook Pro - 唔 support 4K,可Boot Camp/vm 裝win 10用edge
PS4 - 唔 support 4K(Ps4 pro就得)
繁中d翻譯勁廢,仲衰過上網搵果d

係,我覺得d 片出 得咁慢係要等字幕
但d 字幕質素好參差

但d 字幕質素好參差

係囉!句子都唔通順

但d 字幕質素好參差

幾時先有中英字幕
通唔通順都算,有時直頭人地都唔係講緊嗰樣野
明顯係淨係睇住個script 譯,無睇住套野
我send 過feedback 去,睇下有無改善
普通d 劇睇英文算,太多專有term 嗰d 無得唔開
有無巴打想夾plan
有冇可應出到雙文字幕

部分中文翻譯真係好差,有簡體字出現
有套新劇有冇人有睇

睇緊 好似幾好笑

第一季得十集?
睇哂完全唔似完左一季咁

唔係個鬼婆大鳩佢咋咩

但Memphis 之後問佢點解唔驚
Bob lee recall番記憶 佢頭一兩集時被人入左屋企槍房個段
同埋佢無答Memphis 頭也不回咁走 個樣笑得有點奸咁 我諗應該有野隱瞞左?

改咗把槍 磨咗firing pin 2 millimeters 令佢射唔出
用肉眼睇唔出
之前我都諗點解bob Lee 咁on9信晒個仆街 明知off the records 都要幫手 唔用軍方的人 原來all is planned

其實我又唔明 第一集有人入左槍房 係改左d 乜?

但d 字幕質素好參差

係囉!句子都唔通順

我想講有時直頭譯錯意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞