Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike

點解得英文字幕
想睇sense8又係

係咪你登入個app store係外國acc
或智能電視個系統語言set左英文

點解得英文字幕
想睇sense8又係

手機可以揀繁簡
電視唔得
電視係中文
有無巴打想夾 78蚊plan

我剛剛搵到阿哥夾
但幫你推推
Designated survivor 幾時先update等到頸都長
而家好緊張

去 solarmovie
我都有追 不過擺明個 男議員係有問題 太明顯 度劇係個男主角和個女顧問討好 其他各色好普通 冇紙派屋噤好 maggie q 好老 個樣 我係美國睇開 香港係少好多選擇 我現在都用 vpn 睇 amazon 啲劇好普通 不過唔使vpn 係香港都睇到 反而hulu 最麻煩 不過成日送啲優惠引我返去
睇緊 traveler 科幻嚟講 慢慢睇唔錯

之前睇過:
Designated survivor
Horseman
Elementary
Scorpion

Rick and Morty (一日睇曬2 個season)

rick and morty

一睇就入撚哂坑

之前睇過:
Horseman
Elementary
Scorpion

Rick and Morty (一日睇曬2 個season)

一睇就入撚哂坑

就快爆埋隻game都未出sesaon 3
點解你地話想買美國既netflix?

香港既無得睇美劇?

Terrarium TV

Sony tv係咪無呢個app
The crown

Terrarium TV

Sony tv係咪無呢個app

冇上架
得apk檔dl黎裝

點解得英文字幕
想睇sense8又係

初代智能電視係咁, 你果部款式應該係兩年以上, 冇計, 舊款我相信代理都唔會update, 最簡單既解決方法係買支chormecast插落電視. 用電話做remote
有無人用緊 SONY 4K 電視睇Netflix

可否幫手試下用Wifi 連上網 再去fast.com(Netflix個測速網來)test下個speed

我得 10 Kbps

問過哂SONY都幫唔到我 只係叫我試呢樣個樣 而全部失敗 無改善個Wifi speed 只係叫我放棄Wifi用LAN

我想肯定係咪大家都係Netflix + Wifi = 得10 Kbps
其實佢一個acc可免費試用一個月
咁我如果多email或apple id/google account
咪可以不停免費睇多次第一個月

以前炒iPhone有人開左幾十個apple id
咁用黎玩Netflix咪免費用到好耐

不過太多acc管理上係好煩

可否幫手試下用Wifi 連上網 再去http://fast.com(Netflix個測速網來)test下個speed

我得 10 Kbps

問過哂SONY都幫唔到我 只係叫我試呢樣個樣 而全部失敗 無改善個Wifi speed 只係叫我放棄Wifi用LAN

我想肯定係咪大家都係Netflix + Wifi = 得10 Kbps

我屋企人係用sony 4k配wifi, 從來冇lag 過, 超流暢
我自己用panasonic 4k 配wifi, 一樣冇問題.

點解得英文字幕
想睇sense8又係

初代智能電視係咁, 你果部款式應該係兩年以上, 冇計, 舊款我相信代理都唔會update, 最簡單既解決方法係買支chormecast插落電視. 用電話做remote

屋企個Sony 電視好似係14年買

屋企個Sony 電視好似係14年買

Chormecast 啦, 3百幾蚊就解決到

可否幫手試下用Wifi 連上網 再去http://fast.com(Netflix個測速網來)test下個speed

我得 10 Kbps

我屋企人係用sony 4k配wifi, 從來冇lag 過, 超流暢
我自己用panasonic 4k 配wifi, 一樣冇問題.

可否用Netflix app test speed / 用SONY個browser app上fast.com
我想攞個speed值

我得 10 Kbps

可否用Netflix app test speed / 用SONY個browser app上http://fast.com
我想攞個speed值

唔係我屋企, 係我家人屋企.所以幫唔到你.
但做到流暢既4k steaming 最少都有10mbps啦
你真係10kbps??一張相都load唔到啦
Terrace House
只追一套shooter

我都係
不過追追下會員到期 原來有人放上網 淨追一套廢是續 慳返幾廿蚊

我得 10 Kbps

用緊sony4k+wifi 睇4k完全無問題
點解我部android tap 冇得dl offline 睇?唔係部部機都得?

之前睇過:
Horseman
Elementary
Scorpion

一睇就入撚哂坑

就快爆埋隻game都未出sesaon 3

電話好似pokemon個隻?好快悶
season3應該隻貓搵番morty佢地一齊劫獄
希望birdman唔係真係死左啦
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞