Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
出面有巴打開左13 reasons why 討論區
不如去個度傾, 係依度劇透好似唔係太好

https://lihkg.com/thread/190735/page/1?ref=ios
唉 有咩comedy 劇好睇
就黎睇哂 netflix 真係冇comedy好睇
想睇workaholics, it's always sunny in philadelphia, office, friends, seinfeld 全部都冇
有咩網有齊 仲有中英字幕
認真一問
有無啲輕鬆啲既劇推介 好似it crowd咁
好多懸疑恐怖片

Brooklyn nine nine

誠意推介呢套

呢套真係一般般....同2 broke girls差唔多level.....
睇左兩日都睇唔晒套the discovery
頂唔順要pause

期待月尾dear white people 電視劇
套戲好好睇
想問black mirror好唔好睇?見幾多好評但一直未追 冇睇過呢種題材
想問black mirror好唔好睇?見幾多好評但一直未追 冇睇過呢種題材

好撚正
不過S3由NETFLIX拍,可以唔睇
苦等SENSE8 S2
認真一問
有無啲輕鬆啲既劇推介 好似it crowd咁
好多懸疑恐怖片

Brooklyn nine nine

誠意推介呢套

呢套真係一般般....同2 broke girls差唔多level.....

brooklyn nine nine好正 笑到仆街
唔小心睇鬼哂三季

好撚正
不過S3由NETFLIX拍,可以唔睇

唔係喎S3有集講啲老友記喺間療養院用科技享受永生嗰集唔錯㗎喎
網上行/csl.送3個月netflix舊account用唔用到
定係要開新account先用到?
網上行/csl.送3個月netflix舊account用唔用到
定係要開新account先用到?

我見the club有得換 但要打上cs
追哂三季100, 劇情都幾難估,好入心。Clarke 好勁。
報告返
之前用xda嘅getflix life account
係router set咗DNS
而家用pc嘅browser係睇到美國區嘅片
但用iPhone就唔得
睇晒SCREAM兩季真係好想問自己睇緊乜鳩

第一季睇到最後先知兇手係邊個
第7集女主角前男友個死相

第二季劇情好似硬拖長咁
睇晒SCREAM兩季真係好想問自己睇緊乜鳩

第一季睇到最後先知兇手係邊個
第7集女主角前男友個死相

第二季劇情好似硬拖長咁

兩季都拖,我係為左女而睇
13 reason 真係幾好睇 忍唔住一日睇哂
我覺得最重要唔係我地睇呢13個reason 既大與小
去判斷主角值唔值得自殺。

最重要係明白 比悲傷更悲傷的事 係 空歡起
一次又一次的打擊 如果佢地獨立發生係冇問題
但連串的不幸就係件事的主兇
其實故事任個一個人都可以中斷呢個雪球
俾女朋一個 brake
何惜就係冇

我覺得d人睇完好兩極化
你睇到d人既分別
有d人會覺得唔知點解佢會自殺 覺得可以面對
但就正如佢自己講
Some of you cared .
But none of you cared enough.

有時唔係佢你係唔會知佢go through緊d乜
好sad睇完 好沈重
riverdale 勁好睇
雖然未出哂但真心推薦
雖則d主角係high school
但入面全部都係圍繞jason既死而展開/揭發既陰謀
當然仲有少量既high school情節(個人對呢d劇情無愛)
但最好睇係你要佔凶手係邊個
睇落去個個都唔係無辜(高中加大人世界都有嫌疑)
初頭仲以為成堆高中會一大堆中二病發作
好彩睇哂9集都無乜
好過the 100第一集已經成堆中二病搞到我唔敢睇落去
雖然未出哂但真心推薦
當然仲有少量既high school情節(個人對呢d劇情無愛)
好彩睇哂9集都無乜

睇左三定四集無睇
仲要一星期一集要追
又想捧紅個乞痴
唔覺得佢靚仔
好似gossip girl mix vampire dairies 再mix twilight wanna be
有少少九唔搭八
仲有明明係小鎮但個個d妝好似行runway咁
其實係咪唔同國家Netflix都會有唔同野 好想睇Grey's Anatomy 但好似得美版有 自己依家用緊英版
雖然未出哂但真心推薦
好彩睇哂9集都無乜

睇左三定四集無睇
仲要一星期一集要追
又想捧紅個乞痴
唔覺得佢靚仔
好似gossip girl mix vampire dairies 再mix twilight wanna be
有少少九唔搭八

花瓶on9仔黎
音樂老師個part之後戲份會shift好多比人
最明顯係jughead(旁白電腦仔)
你可以放心
雖然未出哂但真心推薦
好彩睇哂9集都無乜

睇左三定四集無睇
仲要一星期一集要追
又想捧紅個乞痴
唔覺得佢靚仔
有少少九唔搭八

我都係睇左3集就cut, 感覺成套野好八婆
又唔係好懸疑, 佢地所謂o既秘密有D無聊
雖然未出哂但真心推薦
好彩睇哂9集都無乜

睇左三定四集無睇
仲要一星期一集要追
又想捧紅個乞痴
唔覺得佢靚仔
有少少九唔搭八

我都係睇左3集就cut, 感覺成套野好八婆
又唔係好懸疑, 佢地所謂o既秘密有D無聊

講少少 之後betty老豆老母 jughead同佢老豆
veronica老豆都有嫌疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞