Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
岩岩試用一個月
追緊連環不幸事件
各位有無其他推介?

13 reasons why

呢套唔錯
一口氣煲晒

呢套睇左第一集未頂得住,暫覺太悶
相反dedicated survivor 睇到17,24嘅總統mode係唔錯
岩岩試用一個月
追緊連環不幸事件
各位有無其他推介?

13 reasons why

呢套唔錯
一口氣煲晒

呢套睇左第一集未頂得住,暫覺太悶
相反dedicated survivor 睇到17,24嘅總統mode係唔錯

第一集係麻麻
愈後愈好
可以睇多兩集
Defenders
點先睇到prison break season 1-4?
同埋有冇人知電話個aoos介面點變返中文?
點先睇到prison break season 1-4?
同埋有冇人知電話個aoos介面點變返中文?

Ios
有冇人有追開Terrace House夏威夷個季架
睇netfilx就為左睇追依個黎睇

想問下齊唔齊集數?
之前睇雙層公寓睇到20集就冇左
想追落去
Sorry, We could not reach the Netflix service. Please try again later(-14)
要點攪?
我重新裝過個app都唔得
有無人有睇火花, 初初嗰集唔係好知佢做咩, 但睇落又幾正

想問下齊唔齊集數?
想追落去

夏威夷未完,日本每個星期都有新,國際版要等下。
Boys & Girls in the city 完咗。
sense8第2季出左喇

想問下齊唔齊集數?
想追落去

夏威夷未完,日本每個星期都有新,國際版要等下。
Boys & Girls in the city 完咗。

用google map 搵到夏威夷個架步
有無人有睇火花, 初初嗰集唔係好知佢做咩, 但睇落又幾正

依套好似講做漫才師嘅辛酸
利申:睇過小說,未睇電視劇
有無巴打夾$78 plan
利申 無卡但想買
近排用netflix睇mad men 係唔錯
我俾唔到錢點解,佢話我paypal又唔得,我轉直接用卡俾又唔得,明明平時每個會看自動俾
我俾唔到錢點解,佢話我paypal又唔得,我轉直接用卡俾又唔得,明明平時每個月自動俾
睇晒shooter

嘛嘛地...

而家追designated survivor 幾過癮
新加入Netflix大家庭
鐘意睇開超越時空查案題材, 請問有無好推介?

快來看看 Netflix 上的《德克的全方位偵探事務所》
https://www.netflix.com/title/80119426?s=i

有套叫時空旅行者, 正野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞