Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
想夾HK,有冇得JOIN
大家覺得維京傳奇好唔好睇, 我睇到第二季, 覺得劇情唔錯,

但製作好似差左少少, 佢地講國家派兵打佢地, 成個國家派

廿幾人去打仗.... 而且啲打仗戲, 場場都係一堆人用個盾牌撞來撞去,

完全冇快感, 個班維京人, 劇情講佢地係又高大又兇悍,

但個個又瘦又矮, 男主角仲矮過第二任老婆, 越睇越頂唔順,

有冇巴打係覺得好正
Scream第一季第3集開始好睇
第7集結尾都幾核突
睇到第10集結局前我都估唔到兇手係邊個
出左兇手真身都仲有伏線
唔睇埋第2季都唔得
第1季比想像中好睇

基本上無睇過電影版都直接睇得
兩者劇情上無咩太大關連
用左一個禮拜追完sense 8, 開頭悶少少,但愈後愈好睇,最尾2集好正,好期待下季

廿幾人去打仗.... 而且啲打仗戲, 場場都係一堆人用個盾牌撞來撞去,

有冇巴打係覺得好正

係幾好睇 佢唔單純打仗 重帶其他原素 但我廢事劇透左你
男主角大婆最正 又對佢忠心 點知佢去扑第二任
第二任唔靚 頂多叫有少少氣質
用左一個禮拜追完sense 8, 開頭悶少少,但愈後愈好睇,最尾2集好正,好期待下季

啱啱睇完SENSE8 S1
等緊S2
睇完Scream兩季
第一季最後個集揭露真兇認真估佢唔到
第二季最尾萬聖節個加長篇認真唔掂
呢D故事駁太長落去好難keep到質素
第二季實在太多集了
聽聞會有第三季有6集

個人只推介第一季

有冇巴打係覺得好正

係幾好睇 佢唔單純打仗 重帶其他原素 但我廢事劇透左你
男主角大婆最正 又對佢忠心 點知佢去扑第二任
第二任唔靚 頂多叫有少少氣質

第二任一出場係到生食洋蔥 之後次次見到佢都營住佢好大口氣
netflix 如何用vpn睇美國contents?
netflix 如何用vpn睇美國contents?

利申:用緊Amazon prime video同Kodi+Exdous addon
designated surviver終於復播
Netflix電影多唔多?
Netflix電影多唔多?

香港版唔算多

啱啱睇完SENSE8 S1
等緊S2

Sense8好好睇 等5月出s2
睇完Scream兩季
第二季實在太多集了
聽聞會有第三季有6集

個人只推介第一季

一,二季都好麻麻
睇完Scream兩季
第二季實在太多集了
聽聞會有第三季有6集

個人只推介第一季

一,二季都好麻麻

兩季都睇到最後先知兇手係邊個
但第一季個兇手較為驚喜D
有冇人知ipad dl完片,出error30103, 點解決??
designated surviver終於復播

好好睇 轉入直路

等左刃兩個月了.終於見到mr president
想問有咩VPN 可以CONNECT到日本NETFLIX呢?
唔介意俾錢.... 有套戲想睇但得日本NETFLIX 先有
有無巴絲睇緊riverdale
其實講咩
Brooklyn Nine Nine好耐前有人推介
我dl左第一集好耐尋日先睇

係一套講警局查案既喜劇
男主角集高智與低能於一身
女主角好索同好勝
呢種類型既警匪片比較少見
睇完一集已好想追落去
睇完Scream兩季
第二季實在太多集了
聽聞會有第三季有6集

個人只推介第一季

一,二季都好麻麻

兩季都睇到最後先知兇手係邊個
但第一季個兇手較為驚喜D

咁又點套劇都係唔掂
https://kknews.cc/zh-hk/comic/gvxqm8.html

Netflix改篇死亡筆記
L搵黑人演
放棄左追Luke cage 同Jessica Jones,唔係太鐘意個feel,覺得好悶

但轉左過house of card同dirk gently, 反而一開始就已經幾吸引,但前者要上Google search下先知講緊乜,後者就輕鬆好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞