Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
sense 8 正野
道友婆死撚開啦 做咩導will high野

換左個黑鬼我有啲頂唔順
推介black orphan, 愈後愈精彩

雖然個個都讚black mirror,但係season3認真麻麻
高度推介
Netflix我就岩岩清曬house of cards, black orphan, black mirror s1,2,3大部份, 如果大家唔抗拒美式卡通,rick and morty都好睇。How to get away with murder s1好睇, s2開始悶。
Netflix 真心正,我用緊78蚊plan。

但係我唔知點可以用Samsung 電視直接睇Netflix,我而家係用PS4 個Netflix app 輸出喺電視度播。

聲音畫面同樣高質,正!👍🏼
the oa睇完個人都癲癲地

但係我唔知點可以用Samsung 電視直接睇Netflix,我而家係用PS4 個Netflix app 輸出喺電視度播。

samsung電視個app store應該有netflix個apps

如果係近年既智能電視
通常有個store dk app
你睇下有冇Netflix個app

Terrarium TV
有無巴打想夾 78蚊plan

巴打加油支持你
我係android tv都有裝

巴打加油支持你

巴打加油支持你

介面幾靚

其實搞呢D app唔怕告侵權咩?
係咪外國公司好少告到黎香港
sherlock第4季有無得上?fb見mytv super要俾錢先睇,會唔會變左獨家架

巴打加油支持你

介面幾靚

我無upload content
個app又唔洗server
係都整kodi addons個班it狗有事先
想問有無中文字幕?
屋企電視睇片係英文字幕
Animal kingdom 幾好睇
Traveller都似唔錯

介面幾靚

我無upload content
個app又唔洗server
係都整kodi addons個班it狗有事先

醒目
想問有無中文字幕?
屋企電視睇片係英文字幕

香港版梗係有中文字幕啦
有無人睇Miss Fisher 有新一季

點解得英文字幕
想睇sense8又係
有無巴打試過搵唔番某套戲?
我上星期係netflix到睇左小小tom hans套機場客運站
之後stop左 岩岩想睇番 但係搵唔番套野
英國版 有冇得整到有中文字幕
有無巴打試過搵唔番某套戲?
我上星期係netflix到睇左小小tom hans套機場客運站
之後stop左 岩岩想睇番 但係搵唔番套野

屌啦星 雷霆救兵都無左
2套都係想睇但無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞