Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
番煲house 點知佢狂cut d片
有集講最後因為揭發亂輪搵到個症係咩 佢成part剪左

亂輪都唔出得要cut?
睇完Stranger things好著迷
搵唒佢地d訪問慢慢J

我覺得佢日後大把戲撈

亂輪都唔出得要cut?

唔係有咩
Shemale果個嘛
Brooklyn Nine Nine好耐前有人推介
我dl左第一集好耐尋日先睇

係一套講警局查案既喜劇
男主角集高智與低能於一身
女主角好索同好勝
呢種類型既警匪片比較少見
睇完一集已好想追落去

愈後愈好睇,一開始佢地都未進入狀態

係一套講警局查案既喜劇
女主角好索同好勝
睇完一集已好想追落去

男女主角關係幾正
上網搵片見好似會有愛情

男既大細路但又天才型
剛睇到有集佢同黑鬼上司打賭
表面上輸梗
最後絕地反擊
短篇喜劇劇情都扭到咁勁

女主角好勝心極強
同男主角邊鬥氣邊要合作
外形又好討好

仲有個好cool好惡既女同事
同埋個成日笑人又講廢話既女同事
人物設定都幾特別
15蚊買左3個月黎睇
好似好少片

睇劇為主

電影係較少

Walking dead 個d 係咪冇得睇

我睇開個d 得番1套係到搵到

個個都話stranger thing 好睇
依家睇緊stranger thing

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/27/212111_cb5d6306419a6b2ad6e300aacc282082.jpg[/ img]

imdb 281622人overall比9/10分

頭3集節奏慢D要交代各人
第4集至第8集追看性都好高
得8集好快睇完

整體劇本好過近年好多科幻電影

係好睇既,係咪神到好睇過好多科幻電影就真係唔見得

同意,不過幾有娛樂性同追看性,我自己就好鍾意
四個細路
睇完Stranger things好著迷
搵唒佢地d訪問慢慢J

我覺得佢日後大把戲撈

係劇入面,11似仔mike似女多d
巴打
睇blacklist 定 dexter 好

係一套講警局查案既喜劇
女主角好索同好勝
睇完一集已好想追落去

男女主角關係幾正
上網搵片見好似會有愛情

男既大細路但又天才型
表面上輸梗
最後絕地反擊
短篇喜劇劇情都扭到咁勁

女主角好勝心極強
同男主角邊鬥氣邊要合作
外形又好討好

人物設定都幾特別

但越睇得越後越覺得個文員煩
係唔係都串鳩你 好想一巴車埋去

煩膠口多
香港netflix係比較少內容
但收費都唔平
Btw,suits好撚正
遲下追house of card,12monkey ,breaking bad...
有冇處境戲劇推介下

bad好耐
巴打
睇blacklist 定 dexter 好

Blacklist

呢套出左
未睇
個男主角係電影Don't Breath同Goosebumps既男主角
純睇兩套電影
我覺得佢都幾有潛力日後做更多男主角
Getflix lifetime subscription Usd$39 抵唔抵玩?
https://www.xda-developers.com/getflix-deal/
Getflix lifetime subscription Usd$39 抵唔抵玩?
https://www.xda-developers.com/getflix-deal/

有冇巴打用緊?? 好似幾正

係一套講警局查案既喜劇
女主角好索同好勝
睇完一集已好想追落去

男女主角關係幾正
上網搵片見好似會有愛情

男既大細路但又天才型
表面上輸梗
最後絕地反擊
短篇喜劇劇情都扭到咁勁

女主角好勝心極強
同男主角邊鬥氣邊要合作
外形又好討好

人物設定都幾特別

Netflix 幾時先出s4
Btw個男主角好似係唱jizz in my pants嗰嗰人

嗰女係model老豆係經理人嗰集?cut咗d咩?我都有番睇但又唔覺cut咗d咩
House真係好正 而家明珠播嗰套新劇有house 可以睇下 the night manager

仲用到咩?
前排去日本 開一開Netflix 佢自動轉左日本地區
一睇 多香港勁多電影同劇

係一套講警局查案既喜劇
女主角好索同好勝
睇完一集已好想追落去

男女主角關係幾正
上網搵片見好似會有愛情

男既大細路但又天才型
表面上輸梗
最後絕地反擊
短篇喜劇劇情都扭到咁勁

女主角好勝心極強
同男主角邊鬥氣邊要合作
外形又好討好

人物設定都幾特別

煩膠口多

其實有無人記得個男主角就係jizzed in my pants條友
前排去日本 開一開Netflix 佢自動轉左日本地區
一睇 多香港勁多電影同劇

正常,個市場大咁多
加上香港whatsapp 收$8都要屌,每個月收你$63更加冇市場
一拳超人有得睇未?

仲用到咩?

Torguard 仲用到
要同佢申請單用專用 IP
每個月只係USD 5.5
可5個人share

仲用到咩?

剛剛試左,PC browser 仲用到,速度ok,唔Support mobile,仲有得美國揀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞