Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
有冇人有睇雙層公寓-夏威夷,有兩條女好正, 都係混血兒
有無手足睇左 東京審判
Netflix 有sherlock 第4季味

NF 又多左套劇睇
IMDB d 留言好似幾正面

Khal Drogo

得六集

一日就煲晒
唔知點解我想down her黎睇 但佢冇得比我down
其他戲又down到
The Good Wife
有冇人有興趣夾78蚊plan

有呀
新年一次過煲晒Dirk, 好好睇
好想快d有 season 2
睇左7集a series of unfortunate event 好後悔睇

細個好鍾意架
好大期待

細個睇晒成套小說,我覺得套劇唔錯喎,好想佢快啲出第二季

我覺得套劇比電影版差太多
劇既時間多左 反而仲多detail位無講
個Count Olaf又做唔到evil既感覺
個3個細佬 特別係個大女個種機智都表現唔到
加埋個作者做說書人 真係睇左5集就睇唔落去
睇左7集a series of unfortunate event 好後悔睇

細個好鍾意架
好大期待

冇睇過書, 但睇過interview 話原作者鍾意新版count olaf多d 因為佢自己特登搵佢做
同埋睇外國d comment 話其實劇係詳細d (?) 因為電影版係幾本書一套, 劇係幾本書幾季咁?
又要講多次, 其實說書人我覺得幾正, 好有舞台劇打破第四面牆feel, 但其實我覺得house of card個隻做法係最好

細個好鍾意架
好大期待

冇睇過書, 但睇過interview 話原作者鍾意新版count olaf多d 因為佢自己特登搵佢做
同埋睇外國d comment 話其實劇係詳細d (?) 因為電影版係幾本書一套, 劇係幾本書幾季咁?
又要講多次, 其實說書人我覺得幾正, 好有舞台劇打破第四面牆feel, 但其實我覺得house of card個隻做法係最好

我都好認同house of card 個種做法最好
但說書人我唔係好覺佢好做到打破四面牆feel
反而係變成累贅既感覺

Stranger Things 拎左演員公會最佳劇集獎

我同有D巴絲都冇推介錯
見佢back to the future同Star trek都有仲諗住佢會套套經典舊片都有
我想問下有冇人可以一齊夾 4k netflix

我可以ge,你搵唔搵到多個人夾
stranger thing 係我今日先知道既劇
我之前冇留意過netflix 冇留意過呢套
冇睇人介紹 冇上網睇分數
但今日手痕申請左個4k account
睇左一集就即刻追哂一季。。。超超超好睇
勁屈機

頭3集節奏慢D
第4至8集都好睇

劇本好過好多懸疑或科幻電影

細個好鍾意架
好大期待

我都好認同house of card 個種做法最好
但說書人我唔係好覺佢好做到打破四面牆feel
反而係變成累贅既感覺

我覺得說書人既位比電影做得好,因為Lemoney Snicket唔止係說書人,而且係書既角色之一
香港netflix有無小魔女學園?
係咪日文語音?
有無字幕?
係咪日文語音?
有無字幕?

只得呢兩套

港版Netflix既片正常有中文字幕
係咪日文語音?
有無字幕?

只得呢兩套

港版Netflix既片正常有中文字幕

即係未有播緊果套
唔該哂巴打
https://youtu.be/SnNw7Eiu72M

https://youtu.be/c996ra7Wqn0

美國演員公會比最佳劇集獎比Stranger Things
D演員好High
我想問下有冇人可以一齊夾 4k netflix

我可以ge,你搵唔搵到多個人夾

我都可以
我telegram係 tb011
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞