Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
岩岩煲完hoc
而家諗住開suits season 5
但唔記得晒之前講乜
有無人有睇shooter ?
結局個度唔太明Memphis 問 bob lee 點解唔驚枝槍對住佢
因為bob lee 一早改短左粒子彈?

但又會最尾先知支槍射唔到? btw個女人同isaac係好人?
我估係連bob lee 都係去到最後先至確定到支槍係真係俾人掉包 純估
怪奇物語好撚好睇

https://unwire.hk/2016/10/24/things/movie-2/
預告第二季既野

有兩兄妹新角色
有冇supernatural
有冇人睇緊Terrace house?
等緊The Blacklist Season 4
呢套真心好好睇 (season 3開始有點公式化但仍然好ok)

前日開始睇緊Billions. 沒想像中好睇
但都睇到E10 今晚KO埋佢
怪奇物語第二季要10月先有得睇
怪奇物語第二季要10月先有得睇

https://youtu.be/9Egf5U8xLo8

捉鬼敢死隊
隻怪物咁大似係王黎
等到傻
會唔會有中英雙字幕
有冇巴打遇過呢個問題、明明尋晚down曬又睇唔到,之後鏟咗佢再down多次又睇得返、已經幾次

會唔會有中英雙字幕

英文廢尻好需要
成日睇一集轉英字幕睇字再轉返,
睇半粒鐘戲要用成個鐘去睇
岩岩開始netflix trial,煲4k breaking bad煲到唔願停
會唔會有中英雙字幕

英文廢尻好需要

咁樣學英文幾好
得中文冇英文硬係少左樣野咁
怪奇物語好撚好睇

就黎出第二季
個預告見到3個細佬著到捉鬼敢死隊咁
煲緊the crown 事頭婆
會唔會有中英雙字幕

英文廢尻好需要

咁樣學英文幾好
得中文冇英文硬係少左樣野咁

唔係想潑冷水
但當全球都冇雙語字幕功能
我哋憑咩可以令香港Netflix加中英字幕
岩岩煲完hoc
但唔記得晒之前講乜

第四季爛到仆街
第五季好返啲
鍾意睇 Prison Break 同 Breaking Bad, 有冇同等級數的劇集推介?
Btw,black mirror 睇緊
鍾意睇 Prison Break 同 Breaking Bad, 有冇同等級數的劇集推介?

岩岩睇哂shooter
好撚正

岩岩睇哂shooter
好撚正

House of Cards
lm
怪奇物語好撚好睇

就黎出第二季
個預告見到3個細佬著到捉鬼敢死隊咁

萬聖節先出第二季
岩岩煲完hoc
但唔記得晒之前講乜

第四季爛到仆街
第五季好返啲

其實已經睇到悶 次次season end都係俾人發現冇讀law school

岩岩睇哂shooter
好撚正

House of Cards

多謝,都聽過幾多人推介,但係感覺似政治劇,所以之前冇咁想睇,或者之後可以睇下
岩岩煲完hoc
但唔記得晒之前講乜

第四季爛到仆街
第五季好返啲

其實已經睇到悶 次次season end都係俾人發現冇讀law school

好似已經出咗第六季?netflix仲係第五季仲寫new episode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞