Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
Netflix
因為Narcos先開始睇
仲睇緊the crown, strange things, narco s2, Luke cage都仲未開
nowtv送左3個月netflix
而家先入坑睇stranger things / sherlock

仲有咩值得睇?
幾年冇追過剷
想睇多d懸疑類

Black Mirror都幾正
希望香港Netflix 快d 有閃電俠睇
Designated survivor 幾時先update等到頸都長
而家好緊張

下年三月

呢套新上架片好唔好睇?
點將d劇存入SD Card
同埋日本動畫係邊?搵唔到
想睇美國個d block左好多vpn
想睇美國個d block左好多vpn

有冇高手搞到
岩岩睇哂stranger things
好撚好睇
點將d劇存入SD Card
同埋日本動畫係邊?搵唔到

岩岩睇哂stranger things
好撚好睇

2016年度推介
喜歡睇科幻/縣疑片既真係必睇

自然地將怪物、平衡世界、Indigo Child等元素融入80年代世界
幾條人物線角色之間既關係都寫得好
大膽地大量採用小童、青年人做主要角色

好似話原本導演兩兄弟sell劇本好難搵到投資者
因為對方大多唔相信小童擔正會好

雲路娜維達演活左個超愛兒子但又被人當係瘋癲既阿媽

Millie演超能力少女
真係好似個種長期被襟錮缺乏溝通能力既人
但一用超能力就會好引人流目

佢地都入選女演員大獎我估都唔難得獎

個警長我初頭以為係hea人
點知咁神勇大膽仲救埋Will
sense 8 正野
道友婆死撚開啦 做咩導will high野
留名
留名
想問下英國netflix 同美國嘅有冇分別?
The OA🤘🏻 神劇
Netflix 定 HBO 多正野?
Netflix 定 HBO 多正野?

唔講戲就Netflix 好好多!HBO 套西部世界 睇咗幾分鐘就想熄咗佢

westworld 可能係overrated 左
不過有啲劇情太拖
拍短幾集會好睇好多

Wedtworld臨尾個三四集先開始入戲玉,頭個幾集拖得太長了

唔講戲就Netflix 好好多!HBO 套西部世界 睇咗幾分鐘就想熄咗佢

westworld 可能係overrated 左
不過有啲劇情太拖
拍短幾集會好睇好多

Westworld臨尾個三四集先開始入戲玉,頭個幾集拖得太長了
想問下customer subtitle點加同埋美國巴打用咩字幕網dl
我用Control+shift+alt+S唔得
因為chrome最多得720p所以我用Safari冇得用Super Netflix
Westworld 集集都好撚正喎

利申有Netflix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞