Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
lmlm

點解冇人睇Dirk Gently
我覺得好正

好睇喎
好快就睇哂

好多便當

有冇睇埋漫畫,漫畫講左Dirk細個喺美軍啲野,Bart同Dirk嘅關係同Amanda第一次發病

無喎 原來有漫畫?
揾下先

IDW出,主線係另一個世界嘅Dirk, 劇集版係間場嘅

同新版電影劇型像好唔同

呢個係漫畫世界嘅Dirk, 電視版Dirk淨係出過細路樣

睇完第一季Bates Motel
個故事懸疑得黎好重口味
成個鎮都有好多痴線佬
可以了解人性既陰暗面

第一集老母就俾人屌 太重口味
接受唔到
睇bates motel第一集,個老母俾大強姦果幕睇到我扯撚左

睇bates motel第一集,個老母俾大強姦果幕睇到我扯撚左

仲有無其他劇都會睇到扯
Bates Hotel hk netflix 幾時會有season 4?

ps. Emma好靚女, 鬼妹版鄰家女孩

hi 叫我?

眼大但面都大
成日喊

我較喜歡呢位女同學
岩岩用iphone 發現可以無限開帳號,email 唔洗認證
app store 無限訂閱,訂完直接取消
睇完第一季Bates Motel
個故事懸疑得黎好重口味
成個鎮都有好多痴線佬
可以了解人性既陰暗面

第一集老母就俾人屌 太重口味
接受唔到

男主角有兩個後生女同學唔錯架

有幕男主角發春夢
睇梗太空無垠
岩岩用iphone 發現可以無限開帳號,email 唔洗認證

同一個email翻用得唔得?

同一個email翻用得唔得?

email 基本上是但填都得,因為唔洗認證
Bates Hotel hk netflix 幾時會有season 4?

ps. Emma好靚女, 鬼妹版鄰家女孩

hi 叫我?

哇~ 估唔到會遇到忠實fans

hi! how are you?
原來Netflix 有d 戲會下架
岩岩龍住搵 唐人街 黎睇 記得之前係有
值依家搵招唔到了
值依家搵招唔到了

屌係啊
上次都奇怪做咩我個片單小左咁多野
值依家搵招唔到了

屌係啊

屌 訂佢就係貪佢多片睇 同埋任何時候都睇
佢咁做我不如去iTunes
終於睇完breaking bad, 真係好精彩
睇完The OA, 個人覺得麻麻地
值依家搵招唔到了

屌係啊

屌 訂佢就係貪佢多片睇 同埋任何時候都睇
佢咁做我不如去iTunes

iTunes冇得一個月費任睇
高度推介但係唔記得咩名, 有個警察嘅老婆同其他人復活 啲人全部唔知道自己點死

依套???

新版唔知fix乜bug
係美劇討論區見到

A Series of Unfortunate Events Review: Netflix's Best Show Yet

唔知香港版Netflix係咪13號就有得睇

個女仔個樣成個蘇菲馬素咁
之前電影億萬喵星人已留意佢
https://youtu.be/XaldSt0lc8o

有Stranger Things既演員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞