Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
上網見有marvel堆大片睇
但點解我search唔到?

Search Marvel咪有囉

我指ironman果d
上網見有marvel堆大片睇
但點解我search唔到?

Search Marvel咪有囉

我指ironman果d

前日一次過煲完OA,Season finale 有D ,不過唔講尷尬舞,故事都幾吸引!
依家睇The Expanse。
係咪4k plan 嘅bitrate先有7千幾,我用hd plan($78)平時就算出hd logo都只得1750…
睇緊sense8 之前差幾集未清
港版無star wars
有冇巴打知點開美國account

用緊咩vpn
如果用expxxxx 試下用usa-LA3 得左

用緊咩vpn
如果用expxxxx 試下用usa-LA3 得左

留名
煲緊銀魂
套blacklist更新好慢
人地出第4季啦,仍第三

blacklist唔係netflix自己劇
要播晒一季先會上
唔係仲邊有人睇原本個電視台
套frequency 頭一兩集好睇,之後悶到仆街。
睇緊sense8 之前差幾集未清

個聖誕特輯有啲長氣
分左幾次先睇得晒
套frequency 頭一兩集好睇,之後悶到仆街。

後面太拖長
The OA 垃圾唔洗睇
開初幾個月劇駁劇追,最瘋狂兩星期係公司煲哂200集That '70s Show,然後無哂動力追新劇。

之後斷斷續續睇過幾套,Spotless、How to get away with a murderer、Van Helsing、馬可孛羅等等全部唔夠半季斷左。

同食脆香雞翼一樣,食一盒好滋味,日日食,食足兩個月身體就開始對佢產生抗拒。

呢兩日開始追Crazyhead,The OA,希望可以重新投入返煲劇。
有無成人向劇集介紹
睇左幾集sense8,太多同性戀元素,唔岩睇
Subscribe 來淨喺睇topgear 都抵番哂,連season 1都有
Designated survivor 幾時先update等到頸都長
而家好緊張
nowtv送左3個月netflix
而家先入坑睇stranger things / sherlock

仲有咩值得睇?
幾年冇追過剷
想睇多d懸疑類
除左佢自家製既劇集,最想睇返啲舊野。

美國嗰邊好似係話會有Fresh Prince of Bel-Air,呢套係我第一套睇既sitcom。另外想睇既就係Simpsons。
有冇人睇the 100

睇晒
但略嫌戲軌一樣
香港metflix真係好少野睇 睇到悶悶地
Better call Saul

Breaking Bad 前傳

出左第三委未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞