Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
有冇人睇過scorpion?
成日講d科學野幾正
有d似mythbusters電視劇
有冇人睇過scorpion?
成日講d科學野幾正
有d似mythbusters電視劇

睇頭兩季就夠
最近幾集極爛
有無人一齊share一個acc

夾家庭plan? 我都搵緊人啊
套bates hotel...去到第二季開始爛到曲街,成個鎮得一個警察做野😂

男主角毒男格但唔知仆過幾多條女
Netflix download 唔到hd??
已經較咗較高畫質
但係一集50幾分鐘得200幾mb

hd一定要stream咁睇

好似用高壓縮既技術
file size細但畫質解像度唔低
留名
Black Sails 香港係咪上左架又落左架?
有無人有睇shooter ?
結局個度唔太明Memphis 問 bob lee 點解唔驚枝槍對住佢
因為bob lee 一早改短左粒子彈?

但又會最尾先知支槍射唔到? btw個女人同isaac係好人?
我估係連bob lee 都係去到最後先至確定到支槍係真係俾人掉包 純估

我估佢一早知咩事,但好想再享受射人既感覺,同個山頂廢老一樣shoot for themselves

夾家庭plan? 我都搵緊人啊

好阿 幾錢一個月?

呢套好唔好睇?

呢套好唔好睇?

琴日開始睇 佢未放晒成個season出黎
暫時感覺麻麻地 呻缺多女角睇下咁樣

呢套好唔好睇?

琴日開始睇 佢未放晒成個season出黎
暫時感覺麻麻地 叫做多女角睇下咁樣
senses 8有二季味?套野越煲越正
BLACK MIRROR 同TERRACE HOUSE

Lauren 好撚靚女

巴打識貨
BLACK MIRROR 同TERRACE HOUSE

Lauren 好撚靚女

巴打識貨
其實netflix佢有無限地區?
如果我down定啲片返大陸果時睇會唔會睇唔到?

Online 就有分地區有咩片,但你down左落黎就冇問題

DL 落黎既片有期限
為左睇Scream
專登回顧電影頭三集
但睇套劇個感覺同故事同電影版都幾唔同
主廚的餐桌好好睇 (大部分集數)

講廚師高超廚藝背後嘅人生哲理,有節奏,又拍得靚,剪得好,配樂又夾

希望有一日見到有香港版
睇完3%
劇情好吸引,但係啲剪接手法好怪,搞到條時間線好亂,難以投入去睇呢套戲,個結局好hea 特登想留返下個season
同埋英文配音 語氣好生硬
仲要配音同字幕唔一樣
Frequency 幾好睇
希望有season 2
The Crown 幾時有season 2呀??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞