Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
睇完夜魔俠第一季,一口氣追晒真係好正
第二季冇咁好睇但都追晒
其餘兩套Marvel劇睇左一集已經頂唔順
另外銀魂聽普通話都幾好笑,仲夾雜左d台語
其實佢一個acc可免費試用一個月
咁我如果多email或apple id/google account
咪可以不停免費睇多次第一個月

以前炒iPhone有人開左幾十個apple id
咁用黎玩Netflix咪免費用到好耐

不過太多acc管理上係好煩

正一乞衣 冇撚得救
呢家冇左下載

唔係套套都有得download

我電話個netflix變左全部都冇

iPhone 得

me too ok

係咪你部機冇位?

An版之前好似有個更新可dl Netflix片落記憶卡
但可能要某D An機先支援

Terrace House Aloha State就來睇完
幾時先有第2季
第二季冇咁好睇但都追晒

JJ其實都好睇
Iron Fist
買左93 plan 有興趣巴絲打想夾既可以tg laycykk
第二季冇咁好睇但都追晒

唔洗比信用卡no.咩
netfilx會唔會買bbc套新一季異世奇人(Doctor Who)黎播?
netfilx會唔會買bbc套新一季異世奇人(Doctor Who)黎播?

Doctor who fans here

Doctor who fans here

x2
一定要信用卡嗎
第二季冇咁好睇但都追晒

JJ其實都好睇

agger jj 一開波係有啲玩懸疑feel
所以悶少少
第二季冇咁好睇但都追晒

唔洗比信用卡no.咩

要呀,同人夾錢睇
第二季冇咁好睇但都追晒

JJ其實都好睇

agger jj 一開波係有啲玩懸疑feel
所以悶少少

可能我期待係想睇DD果類,所以幾期待鐵拳俠
dl
真係唔知點解無啦啦dl 唔到
點解無 peaky blinders
一定要信用卡嗎

要,你以為免費咩
有無人一齊share一個acc

夾家庭plan? 我都搵緊人啊

好阿 幾錢一個月?

想夾too

我都想夾

我都想夾!
有冇人有睇wet hot American summer

可能我笑點低 不過我8集都反肚
War Machine
有冇人有睇wet hot American summer

可能我笑點低 不過我8集都反肚

show me the fever into the fire
taking it higher and higher
成套劇啲on9笑位好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞