Netflix集中討論區

1001 回覆
52 Like 3 Dislike
我想講 指定幸存者 好好睇

Can't agree more

用左幾日追晒better call Saul
13reasons why追到第三集
好好睇 個故事好引人入勝
但係我r爆頭都諗唔明Jessica到底邊忽靚
明明女主角靚咁多

jessica真係 我睇晒,但仲係唔識欣賞佢

咁樣衰都可以食到alex 同justin 兩個靚仔, 佢d 膚色我硬係覺得好似好污糟咁, 冇沖涼, 真係請我都唔食

雖然認同佢係唔靚
但係咩年代呀仲睇膚色

膚色就冇咩,但個嘴條黑邊
想睇parks and recreation 但揾唔到,係咪冇?

Can't agree more

用左幾日追晒better call Saul

星期二三連場好戲
想睇parks and recreation 但揾唔到,係咪冇?

google過明明話有,因為地區限定?

美國有

睇緊第4集
我想問係咪外國版Netflix 先有fargo season3 ?
有冇好笑既劇推介
有冇好笑既劇推介

睇左三集唔錯
愛情喜劇

美國有
試睇咗D日劇覺得幾正,
想問下美劇有無推介? 心思思想俾錢了

Stranger Things

Sense8

咁啱睇完sense8第一集,
可能因為無睇過美劇,雖然有啲亂但個感覺好新鮮好刺激
尤其係d sex scene
遲啲睇埋stranger things先

你睇到後面8P個scene就會覺得sex係藝術

睇到個8p sex scene真係好撚震撼,不過真係好難接受,至少個一刻係咁
試睇咗D日劇覺得幾正,
想問下美劇有無推介? 心思思想俾錢了

Stranger Things

Sense8

咁啱睇完sense8第一集,
可能因為無睇過美劇,雖然有啲亂但個感覺好新鮮好刺激
尤其係d sex scene
遲啲睇埋stranger things先

你睇到後面8P個scene就會覺得sex係藝術

睇到個8p sex scene真係好撚震撼,不過真係好難接受,至少個一刻係咁

最震撼係生仔個度,都唔知佢點拍
lm
Netflix借愛奇藝進軍大陸
岩岩試用一個月
追緊連環不幸事件
各位有無其他推介?
岩岩試用一個月
追緊連環不幸事件
各位有無其他推介?

13 reasons why

有冇人可以知道咩事買左睇唔到
之前個幾個月都睇到
岩岩試用一個月
追緊連環不幸事件
各位有無其他推介?

13 reasons why

呢套唔錯
一口氣煲晒
講下有咩戲好睇

岩岩追番d 舊片尼睇
goodfellas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞