[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
好撚慘
咪撚比佢地咁早死 我要佢地日日比佢輪大米 折磨同精神虐待
入到去大把人招呼佢
佢地不得好死啊
如果唔告佢地既話 個對兄妹咪大撚獲?
會唔會個對MK既家屬都係痴撚線 比佢地睇住先都好危險

而家要擔心既係個對兄妹
monkaS
唔識養都算,而家呢o的係冷血冇人性。
現代還有機會 遊街嗎 強烈要求 佢地被遊街
睇下街坊 百姓們會咩反應
根本同流浪貓狗無分別 ,
MK仔 食屎 啦 屌你老母 (幫緊你屌埋你伯母 其實係幫你出左氣)
你諗下算,依家一堆人投訴懲教待遇唔好

應該係教唔係懲,連頭髮都唔應該剪
好硬 我個拳頭 唔好比我係街見到呢個女人
自己都有個囡,望到真係好心痛
好想攞支 充枝 充滿梅毒 性病既 螺絲批 鑽撚爆佢個臭閪。屌你老母 落地獄
MK = 狗
認同巴打話 要被絕育
如果不幸出世
我都希望父母可以好似佢地咁殺左我算
支持佢地!
有無佢地FB IG之類畀我幫佢地打打氣
越黎越似大陸
HK RIP
香港性教育有問題啦
唔夠環境 養一個小朋友 就做足安全措施啦
住係女童同層班時代廣場鄰居又係班仆街,個女仔長時期俾人打到咁,正常都喊到拆天啦,班仆街都不聞不問,只要同層有個走去八卦下或幫手報驚已可救番個女仔,今時今日係人都知體罰犯法,

同層時代住戶,你地都傻兇手,間接害死個女仔!
同層,樓遷樓下無可能聽唔到?
係,邊有可能聽唔到,郭嘉自掃門前雪,成班垃圾!
屯門時代廣場5歲女童臨臨慘被虐待致死案件,其生父繼母涉嫌謀殺被警方拘捕,而同屋的53歲姓王外婆晚上亦涉嫌虐兒被拘捕,3人將被通宵扣留調查。
臨臨身上滿佈藤條、剪刀及拖鞋造成的傷痕,部份傷口腐爛,但致死原因暫時未明,法醫將剖屍確定其死因。據悉,臨臨死前一日曾遭嚴重毒打,包括被拋高擲落地。消息稱,被捕外婆亦曾虐打臨臨,而臨臨被父母虐打時,她亦未有上前制止。

老實,一睇樣好大機會都係支狗種腥移民囉!!!
賤父
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞