[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
最好嘅判決唔係判佢入獄,係判佢有罪但釋放。
一放出嚟,大把人要幫小妹妹報仇
講得出啲句都無咩腦
入面無人搞佢? 有報紙又有電台 班犯玩到佢個屎眼爛開啦
出到黎你帶頭打佢犯法?你入去坐?
強烈要求自費坐終生 !!!!
講得出啲句都無咩腦

你on9少陣啦

個個都犯罪坐監自己都係帶罪仲會唔會咁撚正義撩個謀殺既?

同埋坐終身既殺埋其他監犯又係終身
坐終身跟本入去都係大佬
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6787840&&page=1
而家d 90 mk 🤦🏻‍♂️
揸支槍殺黑警就大佬
殺細路仲要自己個女喎
個繼母個女擺明太樣衰 人地咁可愛就恨下毒手
講得出啲句都無咩腦

你on9少陣啦

個個都犯罪坐監自己都係帶罪仲會唔會咁撚正義撩個謀殺既?

同埋坐終身既殺埋其他監犯又係終身
坐終身跟本入去都係大佬
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6787840&&page=1
揸支槍殺黑警就大佬
殺細路仲要自己個女喎

屌你老母條link都唔睇
人地姦殺碎屍呀弱撚智
認真呢d 人啪左佢算數
睇返樓上啲偵探分析真係得啖笑
入倉之後希望其他監等打尻佢地
dllm 祝個臭西同個賤男入到去比人屌打
條肥泰柒碌黎架啫,叫肥翁既先係大佬,尼泊爾仔係打手,肥泰我一拳做得佢啦!
外國不嬲打開仔
點解個女謀殺犯個媽不入謀殺?
啲MK妹智商同10歲無分別 點做人老母
我實飛返黎去打柒佢地
[
我直情想犯啲事 入獄去打柒佢地
有在校老師辭職踢爆個校長隱瞞呢件事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞