[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
呢d Mk 掛住扑野唔帶套, 到條女有左bb , 咁係奉子成婚啦
唔係蘋果有人爆左
生母無得見對仔女已報警
等緊上家事法庭
但仲未上庭就出左事
唔好再插個媽媽
有幾類

一係就係不恥佢所作
一係就不立危牆之下
被人誤會大家(佢堆朋友list)有咩關係就
其實監倉入面d人真係會特別教訓呢d人咁正義 定還是都市傳說黎
唉,咁真係怪錯親生老母
屯門時代廣場5歲女童臨臨被虐待致死案件,據知臨臨父母原是中學同學,但因繼母介入引發三角戀最終婚變,其父年前與繼母再婚,之後有人拒絕臨臨和兄長與生母見面。去年年尾,臨臨與哥哥的生活墮入地獄,不但被人用籐條抽打、罰跪,還要用膠紙封口,懲罰她「唔肯講嘢」。
據知情人士向《蘋果》表示,臨臨的繼母於去年曾在屯門一間連鎖藥店集團當售貨員,其間多次向同事透露虐兒經過,每次都說得眉飛色舞,毫無悔意。有同事憶述「佢話仔女唔聽話,要打」,更指除用藤條體罰,還罰子女跪地思過;由於子女頑皮,連藤條亦打斷。她又稱丈夫跟前妻的幼女有語言障礙「唔肯講嘢,要用封箱膠紙封佢個嘴,唔俾佢講嘢!」

狐狸精果然都係賤
一個二個根本未了解到生母個情況就鬧咗先
rip
香港學校最怕有負面新聞影響聲譽,其他嘢唔在乎,垃圾
小妹妹 rip
其實有咩資格唔比佢見
On9,妒忌心咁重就唔好姣個有老婆仔女既男人啦!
佢呢種閪女人根本有心留對仔女喺度糟質。
唔鍾意正路就應該一早丟返比生母,無眼屎乾淨埋啦。條八婆根本係妒忌心太重,心理變態,死要留對仔女出氣比人地呀媽睇,搶人老公唔夠,仲要搞到人生不如死,賤婦
有可能
佢哋覺得兩兄妹存在已經係得罪佢哋
香港地實仲有好多呢啲仆街父母
希望佢地受多啲苦先死
條撚樣到時又扮精神病,又話約左耶穌打聖戰,搏判入小欖
見個男人咁大脾氣個親生老母驚囉
應該只會告manslaughter 因為件事嘅result係death
企圖謀殺係victim冇死先會告
小欖好似日日打懞仔針
係喎頭先睇唔到添
其實我覺得連登人應該整返個網上聯署
要求法官重判佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞