[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
死得好慘, 唔用多刀唔用毒, 整死一個人,係幾痛苦咁死
但後母無打自己個女
學校好大責任 見到男童有傷痕點都要了解 事情如果繼續就應該轉介社署再重點留意個學生啦
間學校都係
而家死咗人就咁講
過一排如果再講, 就大把人出嚟話多管閒事
然後一班人出嚟講自己細個點俾人打都冇事,又話打先成才
教仔果種打唔會攞刀斬人
留返同法官講
大擺把人日日打個仔都話自己係教仔
話唔同唔同,根本你唔係除晒小朋友啲衫睇都唔會知
睇條撚樣個樣應該係俾班女人食住,
聲都唔咁聲人叫佢做乜就做,
跪喺地俾條女冚廿巴
都唔敢反抗驚無閪屌會死嗰類廢柴
好撚殘忍
其實香港真係要有死刑 呢啲仆街一個都不能多
虐待係長時間 並唔係一時衝動錯手
係對死者一而再再而三既襲擊
我係陪審團就一撚定係謀殺
又黎呢啲混為一談
而家係打死人
問題係, 而家呢個死咗就係虐兒, 咁有啲打唔死/未打死嗰啲呢?
轉頭咪又係大家都唔記得話呢啲只係教仔
親生啊媽都唔係好人,成年都無聯絡仔女,唔係一早發現俾虐打啦
除左係咁都唔會有幾他可能,好多虐兒都係仔女有唔聽話就火起,小朋友又會同你鬥氣,有D小朋友會同你鬥到底(好唔好彩我個都係),遇著D做父母既又係好勝唔控制就出事。

湊細路真係唔係想像咁易,衰D講句慘過湊女朋友/男朋友,只比湊老人家好少少。
但而家係一屋三個成年人都虐打小朋友
三個都係情緒病?
佢個大仔話老豆有份打,三個子女都打過
請批准我單對單同佢地隻揪
好撚恐怖, 一個人好難做出咁事
【最新】5歲女童被虐致死案,生父繼母被控謀殺罪,明日屯門裁判法院提堂
http://news.now.com/?refer=Share

睇吓兩條賤種上庭有咩講
教仔同打係兩回事,你打佢為左咩?要佢記得咁做會被人打?你以為小朋友係野獸咁易話為?
小朋友會懷恨在心,有機會歇斯底里同你鬥氣,將來會反抗會,已經有十幾歲青年斬殺父母,希望你記住,唔係第日一係你錯手整死小朋友就係小朋友大個向你報復!

JOJO奇妙冒險個DIO都係咁架咋,除非你生愚孝子女!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞