[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
未必,好多無人照顧成長嘅人,反而更生性明白要靠自己努力去改善生活
一個咁可愛嘅小天使就咁死咗
仆街!
Dklm 個仆街親生老豆

自己親骨肉黎ga

一日一餐 又打又虐

唔撚識教就比返你老母睇住啦

而家阿嫲一定女子傷心
絕對同意將3條人渣變成肉餅
成年無見,佢都有份做成個結局

Dklm
落地獄啦
好擔心個哥哥心理問題, 見到個妹妹比老豆, 後母咁折磨,
好驚佢將來會變第二個林過雲
睇返新聞本來係阿嫲湊住依2兄妹,之後個仆街老豆係事發前半年就囉返黎養(虐待), 半年就令佢地營養不良同死左一個,依2個仆街判佢終生坐監都益撚左佢地
放心啦
入到去大把人招呼呢對仆街mk
又黎呢啲混為一談
而家係打死人
問題係, 而家呢個死咗就係虐兒, 咁有啲打唔死/未打死嗰啲呢?
轉頭咪又係大家都唔記得話呢啲只係教仔
好嘔心,死咗個人你拎來藉題發揮

夠你呢啲支持暴力既畜牲嘔心咩?
打手板同拎鉸剪虐殺程度爭咁遠可以拉埋一齊講
見有人死咗就拎來亂咁放大做埋據

咁冷血真係唔知你哋咩動物嚟,你哋有無道德㗎?死咗個小朋友仲要利用人哋既死去伸訴自己主張,你班冷血仆街死撚咗去啦

主張暴力既畜牲話一班反對暴力既人冷血
巴打你唔係嘔心,係精神有問題
睇睇精神科醫生,醫唔好不如早啲自行了斷,世界有你呢啲暴力狂好撚危險
祝你早日仆街死
專登將受控、有限度既體罰制度夾硬拉埋無限制暴力嚟講、去打稻草人,再冷血哋借一個逝去小生命去宣傳自己既理念,仲要靠毫無理據地咀咒人去討論

小妹妹咁樣,枉你仲敢整個得戚笑臉,你直頭係人渣敗類,你無得救,一定落地獄

你好撚嘔心,暴力就係暴力,唔撚會分乜鳩係受控既暴力,唔受控既暴力,你將暴力合理化,正一係人渣仆街含家剷

冇理據?一早有巴打提出過,暴力會愈用愈多,一開始打手板個細路唔驚,就拎籐條打,再唔聽就用棍毆,根本一開始用左暴力就會愈用愈多,你條畜牲又有咩反駁呀?咁撚有理據你又唔撚反駁?

再用下你個閪腦,乜撚野叫借死人宣揚理念?
而家出左事緊係呼籲啲人咪撚打細路,因為唔想再有下一單,呢啲係叫借鑑,唔似你隻暴力狂死不悔改,唔識從錯中學習
10幾年前好撚多小巴意外死人,政府立法又要裝限速又要裝安全帶,係咪叫借撞車死班人宣揚政策呀?

你條仆街冇理據咒人快啲死就得,祝你早日仆街死唔撚得?
肯定你條畜牲仲係幻蟲果陣,俾你老母打撚到你變智障,搞到你而家鳩下鳩下咁,毫無思考能力,你呢啲咪體罰教出黎既弱智仔囉
而家我祝你咪撚咁早死,等你俾老母打到你斷手斷腳一世癱瘓就最撚好,你老母就長命百歲,百病纏身

個細路囡咁q 點打得落手
咁後母生果個呢??
屌未試過睇新聞睇到咁撚嬲 希望入面d 大佬唔好留手虐死呢兩條仆街
同意

入面d大佬應該睇到單新聞

佢邊夠薑打後母個女,打完夜晚老婆唔比隻西佢屌

唔識做父母, 就唔好學人扑野啦
哭了,咁都打得落手,正仆街!
條女同前夫生左個仔8歲
條仔同前妻生左個女5歲(死者)

咁7歲個女係邊個同邊個生?
痴線,點打得落手...
8歲仔同5歲女》仔同前妻生
7歲女》女同前男友夫生,網上有人爆料,條女之前無結過婚
個後母
繼母同佢前夫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞