[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
男ge係支那移民
女ge係統種港女

發夢夢到!
可以比阿嫲湊
窮撚固然係低等人唔應該生,但你覺得果兩條MK唔低等? on99
坐十碌八碌,出面啲仔女無哂老豆老,變撚哂破碎家庭,佢哋大個有樣學樣就仆街。難聽啲講有爺生無乸教
層樓係個女人老母
個妹妹好可愛,睇見都心痛!
住豪宅既支那種都可以好低質
唔係睇錢 睇人品 窮人生仔係錢問題 但人品唔關錢事
希望最後唔好又係咩high咗野神經錯亂然後判坐小欖
好L嬲
坐牢都益咗lee3條仆街
重判佢地終身啦仆街!
呢點可以放心, 最怕佢地用 lan 線自殺

唔好比佢地有機會做傻事
住屯門已經係低等喇
好心你地唔好咁黑心啦
有樓同人品兩回事

唔通有層樓人品自然好咩
吾撚完未啊傻鳩
網絡公審正面用途,就係對付呢類鍾意fb呃like擦存在感嘅人渣mk,令佢地永遠唔可以喺群體社會生存落去,成過街老鼠偷偷摸摸渡日
不過真係唔少mk中出左中產出身既妹後

有外母資助住養果度

當然唔會話爽
起碼我身邊有件比外家撚到隻狗
仆街,記得呢兩個人,之前希指虐兒片,個阿媽係咁話,唔妹打na,再打死架啦,係咁求條條唔好打
仆街,記得呢兩個人,之前有指虐兒片,個阿媽係咁話,唔妹打na,再打死架啦,係咁求條條唔好打

係高登定連登有熱烈討論過,好似有起底
無人記得?

https://m.youtube.com/watch?v=-uOchhjLKwI

係咪呢個?☝🏻
痴撚線好心唔識教咪撚生啦
你老母就痴線
夠3條人渣變態?
個女5歲就俾佢地打撚死左呀而家
等佢地試下俾人扔死個滋味啦,扔得咁撚開心
你要唔要試下?
比佢地對變態父母教都大撚獲
社署接手仲好啦
仆街,記得呢兩個人,之前希指虐兒片,個阿媽係咁話,唔妹打na,再打死架啦,係咁求條條唔好打
仆街,記得呢兩個人,之前有指虐兒片,個阿媽係咁話,唔妹打na,再打死架啦,係咁求條條唔好打

係高登定連登有熱烈討論過,好似有起底
無人記得?

https://m.youtube.com/watch?v=-uOchhjLKwI

係咪呢個?☝🏻

應該唔係
Btw 條女咁on9 唔出手阻止仲係度拍片有咩用

今次件事最大問題嗰個一定係個爸爸 後母可能都冷血 爸爸無保護佢地不特止 仲打埋一份
爸爸之前應該都無點理小朋友主力得嫲嫲照顧 如果唔係可能呢件事更早已經發生
希望哥哥可以俾翻嫲嫲照顧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞