[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
早日脫離苦海
送去保良局會唔會方便啲呢
如果一早跟進呢個case 相信對人渣唔會咁狼同咁肆意虐待屋企啲小朋友
佢地有3個仔女
8歲仔-父+前妻
7歲女-父+繼母
6歲女-父+前妻

即係老豆屌完現任生女,之後再屌前任生埋個女
點解呢啲垃圾都會有女人肯同佢生仔
冇被打嗰個女好似係繼母同前夫生⋯ 即係呢對孽畜冇共同子女
好似繼母個女唔係哩個老豆
7歲家姐 係 繼母同佢原先個前夫所生
大女親生就肥肥白白,完全係現代灰姑娘故事,可惜呢個世界冇王子救佢地。 除左個三個大人,德興都有份推個女仔去死,傷成咁都唔報警,痴線
個女仔阿哥先德興

阿哥一樣成身傷,打到面都腫埋,學校都唔報警。
大女親生就肥肥白白,完全係現代灰姑娘故事,可惜呢個世界冇王子救佢地。 除左個三個大人,德興都有份推個女仔去死,傷成咁都唔報警,痴線
個女仔阿哥先德興

阿哥一樣成身傷,打到面都腫埋,學校都唔報警。
體育堂換pe衫正常都見到

根本係唔理,可能又驚上新聞,所以知都是9但報社署當交左功課

sorry 講錯德興 係興德先岩
下個到你 陷家剷
又想怪死者
呢啲真係人才嚟, 共產黨最鐘意
夠狠心又幫佢地轉移新律政司嘅視線
肯定判得輕
個八婆Delete 咗FB! 得返個仆街老豆,快啲去留言

老母放左出黎 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞