[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
成家都仆街黎
慢慢坐啦幾個廢物
班死垃圾mk妹俾人中岀完又要生又唔識湊個仔又有問題求期搵人埋單
原來係呢兩條友
之前單碎屍案 加今次被打虐死案
做父母可以咁對自己仔女
準備入去日日俾拖鞋sm
火都黎埋
個呀哥好慘,老母唔要佢老公打佢連唯一既妹都比兩條仆街虐殺左,得返自己一個,8歲都唔知點面對

究竟係咪會比人打我都好懷疑
成日話強姦犯,殺婦孺嗰啲比打得好金
呢啲似都市傳說
坐得埋一齊既 入面全部都係重犯
殺人放火打劫強姦 唔好咁天真 入面會有正義撚啦咁on9啦
全部都係同一類人
仆街,記得呢兩個人,之前希指虐兒片,個阿媽係咁話,唔妹打na,再打死架啦,係咁求條條唔好打
仆街,記得呢兩個人,之前有指虐兒片,個阿媽係咁話,唔妹打na,再打死架啦,係咁求條條唔好打

係高登定連登有熱烈討論過,好似有起底
無人記得?

我記得,但係好似唔係同一單
個單個老豆好似已經坐緊監, 段片畀人拎返出黎播, 個老豆係監道再比人再查一次.

但之後就無新聞再跟進
呢鋪真係自殺好過入去坐
搵人發洩出氣都叫情緒病
以前d黑底buy關二哥咪正義撚上身
家下buy毛澤東應該無呢支歌唱
除左佢父母,約繼母之外, 就係女童就讀間學校.....
又話表示心痛, 話之前有跟進女童家庭問題
有同社處講過, 但未pass 比社處, 即係本身知道女童家庭有問題...
仲話女童上學期間, 未有見到女同有明顯傷痕... 記者問校方, 女童驗屍時, 有新舊既明顯傷痕,
學校反問,"可顯傷顯"
咁講法, 又無盡到責任, 又要缷膞....
正畜牲
可謂明顯傷顯
除左佢父母,約繼母之外, 就係女童就讀間學校.....
又話表示心痛, 話之前有跟進女童家庭問題
有同社處講過, 但未pass 比社處, 即係本身知道女童家庭有問題...
仲話女童上學期間, 未有見到女同有明顯傷痕... 記者問校方, 女童驗屍時, 有新舊既明顯傷痕,
學校反問,"可顯傷顯"
咁講法, 又無盡到責任, 又要缷膞....

香港教畜都不過打份工充值洗腦機器,好逸惡勞,理撚得你啦!!!
閪樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞