[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
個仆街fb 15年仲好似好錫個女咁
之後竟然會冷血仆街成咁 痴撚線
屌你老母
老豆生完個女就離婚,個女跟老豆
老豆再緍後離緍,個女跟左繼母
即係個女唔係老豆老母親生
關係好撚複雜
呢d冚家產要落地獄永不超生
如果呢個世界還有凌遲處死就好喇
呢啲仆街,死刑都益咗佢,用酷刑折磨佢哋餘生
生完一對仔女離婚,
仔女跟老豆

搵左條新女, 新女本身有個女
死左個個係生父繼母, 未死既女係繼文生母
仔都係生父繼母

好難理解咩
關唔關咩後母事呀
根本呢對狗男女冇人性
希望佢地入到去好好被人招呼下
拎小朋友出氣真係冇撚用
人神共憤
// 5歲女童陳瑞臨疑遭長期虐待致死案,警方落案控告其生父及繼母謀殺罪,案件今在屯門裁判法院提堂。控方庭上透露,兩名被告於2016年11月結婚,兩人今年1月5日趁女童外祖母外出上班後懲罰女童,生父捉著女兒及舉高,令女兒頭撞天花板逾十次、兩名被告亦有捉著女童四肢搖晃,要女兒及胞兄沒有被的躺於地上。女童翌日(6日)表示不舒服,生父午膳時發現女兒暈倒,送院後證實不治。

控方又指,警方從陳瑞臨胞兄及異父異母的繼姊口中得知,陳瑞臨兄妹兩人經常被人用拖鞋摑臉、剪刀「篤」胸口及用藤條打,虐待幾乎每天都發生,兩人更沒有足夠食物。
兩人暫時毋須答辯,兩被告被帶上庭時,公眾席上傳來一陣竊竊私語,兩人應訊時一直低著頭,聽完控罪內容後低聲說「明白」。控方表示,由於在現場檢獲帶血迹的證物,警方需要進行化驗及為受傷男童索取醫療報告,故控方申請押後案件以待警方進一步調查。
兩名被告依次是運輸工陳海平(26歲)及家庭主婦黃曉彤(27歲),兩人被控於今年1月6日在屯門時代廣場住所謀殺陳瑞臨。兩人沒有申請保釋,案件押至3月6日再訊,期間兩人繼續還柙。//

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180109/57684120
// 5歲女童陳瑞臨疑遭長期虐待致死案,警方落案控告其生父及繼母謀殺罪,案件今在屯門裁判法院提堂。控方庭上透露,兩名被告於2016年11月結婚,兩人今年1月5日趁女童外祖母外出上班後懲罰女童,生父捉著女兒及舉高,令女兒頭撞天花板逾十次、兩名被告亦有捉著女童四肢搖晃,要女兒及胞兄沒有被的躺於地上。女童翌日(6日)表示不舒服,生父午膳時發現女兒暈倒,送院後證實不治。

控方又指,警方從陳瑞臨胞兄及異父異母的繼姊口中得知,陳瑞臨兄妹兩人經常被人用拖鞋摑臉、剪刀「篤」胸口及用藤條打,虐待幾乎每天都發生,兩人更沒有足夠食物。
兩人暫時毋須答辯,兩被告被帶上庭時,公眾席上傳來一陣竊竊私語,兩人應訊時一直低著頭,聽完控罪內容後低聲說「明白」。控方表示,由於在現場檢獲帶血迹的證物,警方需要進行化驗及為受傷男童索取醫療報告,故控方申請押後案件以待警方進一步調查。
兩名被告依次是運輸工陳海平(26歲)及家庭主婦黃曉彤(27歲),兩人被控於今年1月6日在屯門時代廣場住所謀殺陳瑞臨。兩人沒有申請保釋,案件押至3月6日再訊,期間兩人繼續還柙。//

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180109/57684120

樓上某d 連登仔又炒曬車 話人地繼姊點解唔幫拖
大佬呀人地得果幾歲 見住個老豆老母痴撚左線咁 都驚到震喇 點敢幫拖 容咩易下個到佢 就算佢親兄都唔敢講出黎喇
依家通左天人地咪即刻幫個繼妹講返事實出黎囉 重點係人地得幾歲咋
咁樣講mk 妹個老母當時唔係現場
連登仔3歲就學會開槍,9歲時就能射中移動的目標。此外,他3歲就學會開車,不到8歲時就能駕駛大貨車疾馳約120公里,且平安到達目的地。
我指個家屬關係
所以都話公屋仔好恐怖😢😢😢
睇來係 mk 妹搶人老公, 仲要折磨人地仔女
最毒婦人心
Dklm 大人咁樣俾你咁整同打撞天花都痛啦
仲要係冇能力反抗既小朋友
同埋係親生

呢啲仆街 淨係識欺負弱小

條八婆想甩身呀?
你係咪弱智
大難臨頭仲唔互督搏減刑咩
最少Call 白車 唔係自己處理 , 唔係個哥哥都仲有排受
老豆有轉到咩
大仔:老豆同前妻
大女:老母同前夫
細女:老豆同前妻

大仔細女唔係呢個臭八婆生既,所以就成日比個八婆同八婆老母虐待,而親生老豆都加入埋一份。

個大女係個八婆生既,所以肥肥白白咩事都無!不過佢得幾歲人仔唔可以怪佢!

要怪就怪呢三個大人啦!
佢老豆真係超廢
比條八婆講兩講虐待埋自己啲仔女一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞