[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
見到呢張相好想喊
兩個細路眼神咁天真
竟然會有咁嘅下場
有些人想成家唔得,想生冇得生。
有仔有女可以搞到咁
個額頭損哂
死刑咪益佢,坐終身啦,一係坐到八十先返出黎
屯門時代廣場5歲女童臨臨被虐待致死案件,據知臨臨父母原是中學同學,但因繼母介入引發三角戀最終婚變,其父年前與繼母再婚,之後有人拒絕臨臨和兄長與生母見面。去年年尾,臨臨與哥哥的生活墮入地獄,不但被人用籐條抽打、罰跪,還要用膠紙封口,懲罰她「唔肯講嘢」。
據知情人士向《蘋果》表示,臨臨的繼母於去年曾在屯門一間連鎖藥店集團當售貨員,其間多次向同事透露虐兒經過,每次都說得眉飛色舞,毫無悔意。有同事憶述「佢話仔女唔聽話,要打」,更指除用藤條體罰,還罰子女跪地思過;由於子女頑皮,連藤條亦打斷。她又稱丈夫跟前妻的幼女有語言障礙「唔肯講嘢,要用封箱膠紙封佢個嘴,唔俾佢講嘢!」
見到topic都好心噏,點解會落到手
她又稱丈夫跟前妻的幼女有語言障礙「唔肯講嘢,要用封箱膠紙封佢個嘴,唔俾佢講嘢!」

終身監禁最少坐三十年先可以申請假釋,只要入到條謀殺罪就得架啦
正人渣
仆街仔
D同事聽完就算完全唔理
不過都好正常,親生父母、學校、朋友、鄰居都唔理,同事唔熟既話更加唔會理
有同事憶述「佢話仔女唔聽話,要打」,更指除用藤條體罰,還罰子女跪地思過;由於子女頑皮,連藤條亦打斷。她又稱丈夫跟前妻的幼女有語言障礙「唔肯講嘢,要用封箱膠紙封佢個嘴,唔俾佢講嘢!」

究竟恭個MK 妹受咩教育
點解佢又唔打自己生果個女既?
黑人問號
條女好撚樣衰
個男人個樣好似有問題
屯門時代廣場5歲女童臨臨被虐待致死案件,據知臨臨父母原是中學同學,但因繼母介入引發三角戀最終婚變,其父年前與繼母再婚,之後有人拒絕臨臨和兄長與生母見面。去年年尾,臨臨與哥哥的生活墮入地獄,不但被人用籐條抽打、罰跪,還要用膠紙封口,懲罰她「唔肯講嘢」。
據知情人士向《蘋果》表示,臨臨的繼母於去年曾在屯門一間連鎖藥店集團當售貨員,其間多次向同事透露虐兒經過,每次都說得眉飛色舞,毫無悔意。有同事憶述「佢話仔女唔聽話,要打」,更指除用藤條體罰,還罰子女跪地思過;由於子女頑皮,連藤條亦打斷。她又稱丈夫跟前妻的幼女有語言障礙「唔肯講嘢,要用封箱膠紙封佢個嘴,唔俾佢講嘢!」

屌邊有人咁on9嫁
新聞係咁煲陪審團一定唔會心軟
分分鐘出返嚟都50
希望個後母死臭雞 仆街老豆 仆街繼外婆 不得好死 希望佢地入到監房比人sm輪姦毒打 生不如死
屌個細路女張相嗰陣額頭已經有傷
申請假釋最少要坐夠三十年,出返黎都就黎六十
屌d成mk,自己仲要問老豆老母攞錢,書又讀得小,識西養細佬咩
點都好啦,我想點呢首歌俾呢兩條MK仔女
https://youtu.be/oIGMx5C0KJs
個呀哥已經識野 想像唔到有幾心痛
呀哥大個左唔知會點
個親生老母會唔知班mk點對佢仔女?報警識喇掛?會唔會成年都見唔到啊?偷偷地去接放學都得啦
唔係話要針對佢,只係理解唔到親生老母乜都冇做過 而家走出黎話好錫仔女
一係智商有問題 一係根本就由得對仔女死

屌邊有人咁on9嫁
新聞係咁煲陪審團一定唔會心軟
分分鐘出返嚟都50

同埋肯撚定個老母同法官求情話要照顧自己個囡
要求判短啲

個老母屋企啲廢老肯定教佢責怪個阿哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞