[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
yes
最新果段新聞原來有補充

10月27日老豆話有喪事返大陸同女童請假
11月初話要一對一教學正式退學

咁姐係10月尾已經出左事
我會錄多啲音

外國有啲機制舉報虐兒
香港就剩係可以報警..
始終好多都仲係中國人心態覺得細路係要打先得
你睇呢個post 都唔少
好彩死得去 殘廢一世仲慘 來生不做支那人
教仔打點同虐打?
又黎呢啲混為一談
而家係打死人
問題係, 而家呢個死咗就係虐兒, 咁有啲打唔死/未打死嗰啲呢?
轉頭咪又係大家都唔記得話呢啲只係教仔
好嘔心,死咗個人你拎來藉題發揮

夠你呢啲支持暴力既畜牲嘔心咩?
打手板同拎鉸剪虐殺程度爭咁遠可以拉埋一齊講
見有人死咗就拎來亂咁放大做埋據

咁冷血真係唔知你哋咩動物嚟,你哋有無道德㗎?死咗個小朋友仲要利用人哋既死去伸訴自己主張,你班冷血仆街死撚咗去啦

主張暴力既畜牲話一班反對暴力既人冷血
巴打你唔係嘔心,係精神有問題
睇睇精神科醫生,醫唔好不如早啲自行了斷,世界有你呢啲暴力狂好撚危險
祝你早日仆街死
如果就咁睇同 有預謀犯罪無分別
緊係無精神喇
同阿哥成日都無飯食
食賤女個女食剩果d
按正路估就係打到無得遮所以請假兼絕學
希望你真記住控制情緒同底線,過黎人話你知,湊小朋友一係小朋友喊晒一係湊果個喊晒。
哥哥就慘囉 死唔去入男童院 頹廢人生
仲有個嫲嫲........希望嫲嫲唔會因為咁恨哥哥
真係大撚把大個打返父母,你因為真係有得救。
所以我好大機會唔會生 唔識教
好想睇 外母 嫲嫲點講呢件事
入保良局好過跟呢d 父母
好撚殘忍,究竟要幾人渣先可以做得出
試下同佢傾計做FRIEND開始先,然後同佢講自己父母好衰咁,引佢講返佢自己情況,但你千祈唔好太快主動問住,熟左先。
坐監有無新聞睇, 有睇新聞好難忍手唔打柒呢幾條仆街
個男嘅仲要柒到咁, 希望入到去俾人打到仆街
放心啦, 赤柱d 犯一定好好招呼個個男嘅
痴線,你變態架?
所以話低等人真係唔好生仔
死左個小朋友已經慘到爆橙,但個呀哥仲慘,睇住自己個妹比親生老豆虐待到死,心理陰影影響個細路一世,大個都可能有情緒同性格問題。親生果個咁細個老豆老母就已經入冊,無人教都唔知會變成點。
低等?
人地住屯門市中心,旺區

樓價同房租吾平的,咁都吾好生?
你不如叫班公屋窮撚吾好生先啦
間屋係個繼母既老母

條友住富泰
兩個賤人可能有預謀要搞佢
由搬離阿嫲度呢三個月又退學又唔比飯佢哋食又日日打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞