[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
我自己都有個女,我錫到佢燶
我完全想像唔到點解會有人可以咁到親生仔女
識佢既人話佢有情緒病,一有咩唔開心就會搵對仔女當沙包發洩
究竟係兩公婆互篤,定係一條友孭飛?
好慘
見到個細路女啲相咁得意
點解會死得咁撚慘
佢老豆老母同阿婆落地獄啦
巨蟹座
個妹妹本身好得意
佢應該嬲到智商-100
定幫手係懶落佢到呀
而家哥哥話兩個都有份死
兩條賤人坐一世監喇
好難想像依對兄妹每日都活係痛苦同可怕之中
R.I.P 妹妹希望你下世投胎搵到好人家
好想睇
睇條撚樣個fb見到佢個女好得意笑得好開心
諗到個哥哥以後都有陰影就好心up
本來有個快樂童年就咁俾對仆街父母毀滅左
分分鐘影響埋成個人格
真係鄧佢地好唔抵
有得慘過父母雙亡呢
就係有對MK父母而且有暴力傾向
屌佢老母好撚嬲 睇個仆街老豆facebook啲相個妹妹同個老豆啲相都笑得好開心好可愛 點解咁仆街咁對自己個女 妹妹下世投胎投好啲
有咩慘過父母雙亡呢
就係有對MK父母而且有暴力傾向
而家仲未有人被落案,只係將案件列作謀殺案,今日黃昏就會夠48小時,應該先會落charge, 如果唔告就要放人
D mk父母真係唔識湊仔ga
我見過一對mk父母
嗰男啲食緊煙換氣時
拎煙隻手放左喺bb車隔離
屌佢老味 個bb出世無耐就食正佢d二手煙

事發大廈同我屋企大廈隔一條街
諗起都有d心寒
RIP
嗰pair 父母一定要判終身
咁都關星座事
真係得mk柒頭先信呢家野
唔會唔告喇
有晒証人証供
唔告黑警實比全港勁屌
雖然佢地比人屌慣
Rip...
屌你老母
唔要送比我,大把人錫到燶!
唔好話咩有情緒病,有情緒病識得揀人打,淨係打自己對仔女。
個mk仔應該係典型冧女冧到short撚咗,住人屋企,仲為咗冧個老婆虐待對仔女,痴鳩線。
個惡毒女人呢世坐監,唔駛旨意見返自己個女

有乜理由呀哥都傷到咁重,學校都可以話跟進拖咁耐,仲要個校長都好似唔知件事,係咪代表學校都無重視?其實係咪要反思下依家駐校社工應付呢啲case既處理手法?見到嚴重真係要報警,一早發現到已經可以救咗個細路女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞