[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
mk大難臨頭各自飛
估計正式上庭時互數對方是主犯
或者唔應該叫情緒病,係我錯,有D人天生就係要人好似狗咁聽話,係性格仆街,又唔控制情緒!
批你隻揪?輪佢啦,大多人啦
圍佢先真
真係想聽下辯方律師求情理由
將3條人渣掉上大廈天台再擲落地下啦
無啦 主定副, 最底消費都二十轆,
依家群情胸湧... 應該加刑
過堂者,一日未到高院都未審
好希望佢3個可以受到同樣既對待
教仔打點同虐打?
又黎呢啲混為一談
而家係打死人
問題係, 而家呢個死咗就係虐兒, 咁有啲打唔死/未打死嗰啲呢?
轉頭咪又係大家都唔記得話呢啲只係教仔
好嘔心,死咗個人你拎來藉題發揮

夠你呢啲支持暴力既畜牲嘔心咩?
等赤柱, ,石壁d 犯招呼下呢對父母
正仆街
得5歲
真係好可憐
點解打得落手
本身係嫲嫲照顧,呢兩個賤人肯定為左綜援搶走兩兄妹
三個月就害到兩兄妹咁,真係想像唔到會有咁惡毒既父母
兩兄妹既親生媽媽、鄰居、學校、有收到舉報但唔理既組織,全部都好冷漠無情
呢兩個賤人會有報應,希望嫲嫲同哥哥堅強生活落去
點解有人會拎教仔既打同虐待既打溝埋一齊黎講
所有MK都要捉去做絕育手術

MK都應該要死
真心有計劃地生育有幾多個呀
成班畜牲只係為滿足自己性慾
都係打,唔溝得埋?
咁係唔係警察打你就係執法,你打警就係犯法咁樣去理解?
現代社會唔係否定體罰既咩?
有,三個畏罪自殺死咗囉
呢兩個人渣真係殺無赦
借題發揮??
你知唔知幾多細路日日俾人打鬧
你話教仔同虐待好大分別

https://soundcloud.com/user-84068866/vid-214540
你話我知呢啲係虐待定教仔
隔日就咁樣
捉撚晒佢兩個去印度,個仆街老豆綁鳩住佢,個仆街繼母就搵印度班色魔瘋狂輪姦佢
最緊要迫個仆街老豆望住個仆街繼母俾人輪姦

跟住再搵D gay佬輪姦個仆街老豆,綁撚住個仆街繼母迫佢睇
再將佢兩個打到四肢殘廢,全部牙都甩晒

啱,咁撚鍾意扑野唔戴套,咁撚鍾意爽就爽死佢地啦
如果我有小朋友, 我都會打,
但我唔會好似案中對父母咁,
打自己小朋友, 跟本係同打自己無分別, 打佢痛在自己既心,
打係有原因打, 唔係亂打發脾氣咁打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞