[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
你個樣仲抵打
其實鄰居/目擊者都應該行多一步 或者悲劇唔會發生
大部分香港人都事不關己咁 希望各位見到不公 路見不平個陣 可以做多小小啦
點解會有d咁假既人
睇到好撚寒
其實好簡單,生母唔夠惡,俾佢兩個兇兩兇就算數
作為老母,拼埋自己條命都想保護親身骨肉啦,點解釋都無用,除非親身老母智力有問題啦
真心
要求人大釋法破例死刑一次 不獨立了
佢話叫啲聽緊嘅監獄朋友多啲關愛下佢哋
光明頂陶傑話赤柱壁屋好多人都聽光明頂

希望好好關愛兇手
而家邊個照顧緊哥哥?

希望好好關愛兇手

個生母九成都係腦旬都未生埋,咁容易俾個老豆攞撫養權,離婚case通常都係小朋友跟呀媽兼撫養費
再咁樣推理落去,個生母好大可能都有問題,所以先攞唔到撫養權

希望好好關愛兇手

19 唔似會係以牙還牙嘅人喎
真心希望有人會輔導阿哥
問題家庭嘅下一代唔多唔少都有潛伏
悲劇可能會再發生

希望好好關愛兇手

19 唔似會係以牙還牙嘅人喎
真心希望有人會輔導阿哥
問題家庭嘅下一代唔多唔少都有潛伏
悲劇可能會再發生
冚家都係人渣,虐待個得5歲既細路,最後死埋,希望佢地全部入倉,終身比人虐待到死為止
其實唔洗點估
同個殺人犯結得婚生埋仔既
都肯定唔撚正常
又窮又唔愛小朋友既真係唔好生BB
寧願落左佢都唔好帶個bb來世界受苦
屌,你又講得岩
不過真係好慘
投錯胎真係好慘
投住窮人都算
仲要唔錫自己
妹妹早走都未嘗壞事
唔洗再被虐待
希望佢投到住好人家
個個錫到佢燶
而家最慘係哥哥
希望佢有好心人收養
比到家庭溫暖佢
坐監都可以聽收音機?
應該得
仲可以睇報紙
上周六屯門恐怖虐兒案中喪命的5歲女童陳瑞臨,與身體多處受傷的8歲胞兄陰陽相隔,《蘋果》得悉臨臨的生母今日曾到殮房見女兒最後一面,據知當她看到女兒如睡公主般的冰凍身軀,頓時哭成淚人,其後更在fb上載一張海鷗飛向天空的相片,希望女兒安息。據生母友人透露,她痛錫一對兒女,如今親生骨肉一死一傷,心如刀割。
衛女今日向超級市場請假,由親友陪同到殮房認領女兒的屍首,據知當她看到女兒僵硬冰冷的身軀,頓時哭崩當場,場面令人心酸。

https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180108/57683025

人工唔夠老公多咪攞唔到囉屌你老母
成日話人有問題有問題
根本最有問題個個係你
十月懷胎,一個死一個傷已經好傷心
如果個兩個仆街唔俾佢見仔女都冇計
唔俾佢仔女方法有好多
一個女人仔又弱雞可以點?
你依家事後孔明緊係有計啦
但人地當時真係好無助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞