[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
理都唔撚理 劈低比仆街老豆
上周六屯門恐怖虐兒案中喪命的5歲女童陳瑞臨,與身體多處受傷的8歲胞兄陰陽相隔,《蘋果》得悉臨臨的生母今日曾到殮房見女兒最後一面,據知當她看到女兒如睡公主般的冰凍身軀,頓時哭成淚人,其後更在fb上載一張白鴿飛向天空的相片,希望女兒安息。據生母友人透露,她痛鍚一對兒女,如今親生骨肉一死一傷,心如刀割。
衛女今日向超級市場請假,由親友陪同到殮房認領女兒的屍首,據知當她看到女兒饉僵硬冰冷的身軀,頓時哭崩當場,場面令人心酸。
點痛錫法可以搞到親生女被虐打至死?
咪臭係 審埋個親生老母啦

我唔知當中有咩內情個親生媽媽會唔知佢2個仔女被虐待
但以我自己嘅親身經驗嚟講
以前我老豆死攬住我個撫養權
嫲嫲姑姐佢地叫我老豆俾個撫養權我媽咪
佢唔肯 仲話 如果要讓個撫養權出去 寧願攬住我一齊死
有段時間係唔俾我同媽咪聯絡同見面
後尾慢慢唔再提撫養權
佢先肯俾我同媽咪見翻面
但依然會要求我隨時隨地聽佢電話
有次我同緊媽咪睇緊戲
佢一個電話要我即刻翻屋企
個陣我發脾氣 死都唔聽佢電話
最後翻到去 佢發咗好大嘅脾氣
一腳踩爆個屋企電話再收我電話
話 既然打俾你你唔聽 就以後都唔好用電話
其實哩啲生活真係好難捱
香港無死刑
打撚死個兩個仆街就岩
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180108&s=10829391&a=57683039
【恐怖虐兒】生母fb貼滿臨臨合照 一年前被拒見仔女
學校好大機會根本無上報社署
學校一通知得,會即上保護兒童課,額角穿少少都會即入院隔開家人。呀哥長期俾人打,一個電話社署即有人黎學校陪同入院,學校肯定無報。
西餅校長果間學校
屌你老母,祝佢地比人送入監打撚死佢地
間學校臭名遠播
希望臨臨在天有靈保祐殺你既人長命百歲但百病纏身
我想捐錢比個阿哥,如果係嫲嫲照顧,我希望可以盡小小心意,始終一個老人家照顧小朋友都辛苦
可是好景不長,大約一年前,有人拒絕她再與兒女見面,結果臨臨和逸仔便失去母親的關愛,上周六命案揭發後,她接獲通知指臨臨和逸仔一死一傷,頓如晴天霹靂,傷心不已。
社署、學校都要俾個交代掛
分分鐘仲有好多相似個案
學校好大機會根本無上報社署
學校一通知得,會即上保護兒童課,額角穿少少都會即入院隔開家人。呀哥長期俾人打,一個電話社署即有人黎學校陪同入院,學校肯定無報。

仲係度扮唔知情,痴撚線
三條撚樣落地獄啦!
如果學台灣咁押犯市民可以企正係側邊就好
天怒人怨
社工都仆街

發現左之後又唔9理
就算老豆點講,親生呀媽要見自己仔女都一定有方法見,邊有可能仔女比人打到咁都唔知
社署一定已接管左
間學校換左校長冇耐
而家先喊有撚用咩,死八婆!你親生架,有無定期探下對仔女呀!不聞不問交低俾條仆街就算鳩數,食屎啦!匿埋似疚一世啦!
上年屯門有對母子監生餓死, 社署 , 學校有理過咩
阿哥, 堅強D, 大個等佢地出獄再好好招呼佢地呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞