[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
大把仔??
每到呢種時候我就覺得香港真係需要一個反英雄,用最惡毒既手法懲罰所有犯罪者,只有咁做先有真正既阻嚇力
唔la要返工,上FB鬧下算了
唔想養點解唔俾返個親生嫲嫲
明明之前佢地生活好好地
正一仆街冚家剷,死十次都唔撚夠
相信有好多單無報出黎
支持虐兒判死刑
個小朋友唔死都成世心理陰影
一定要重判!死都益左佢地
三條撚樣判終身 咪撚再出黎亂咁交配 又害人
三條撚樣判終身 咪撚再出黎亂咁交配 又害人
呢2條撚屌個facebook info圖仲要係細路仔,唔知係咪佢自己果2個,痴撚線
垃圾畜生

唔想湊又爭住湊,之後又不停虐打都cls
好可能係個女人唔鐘意同奶奶住,要同老母住但個男人又一定要兩個同ex生既一齊搬先肯搬,去到新環境冇人照顧又成日比個老母同阿婆針對就開始唔聽話,個男人又比個老婆不停落藥話兩個有幾百厭就開始討厭兩個細路

留意下個女人同前夫生個女冇比人打
有無可能 判斷唔到邊個真正虐死女童果個人
老豆?媽?外婆?

疑點利益歸於被告 無謀殺
三條變態正人渣
判終身監禁起入面日日比人招呼
up 乜鳩
無可能喇 無謀殺都誤殺 當然我希望三個人渣都坐終身監禁
個繼母痴撚線
Btw,我覺得個生母都唔會好得去邊,就咁掉底2兄妹俾老豆同嫲嫲,不聞不問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞