[5歲女童虐殺案]消息指死前一日遭拋上天花板擲落地 後再被繼母畜牲父毒打

921 回覆
20 Like 1839 Dislike
希望佢三個係監獄受一世苦,死左落無間地獄永遠受苦
借口,唔見佢打後母個女
崇洋到你⋯⋯
你估「外國人」冇變態養父養母?
根本係人嘅問題
一年前住嫲嫲度時唔見有事 ...借口
越揭越多野,不論最後抽到咩人做陪審團,印象已經差無可差
預備坐到六十歲先批假釋啦
真係膠都廢事比,你同對mk 父母有咩分別?垃圾!
因為後母同奶奶夾唔到 , 條pk 仔帶埋對仔女住外家 ...之後你懂的
支那人劣根性 外國le d case少好多
以啲仆街入到去 等比人日日圍歐打到佢生不如死
拖住個女,咁易搵到人埋單咩
到時小欖d 人幫幫手 , 日日幫佢打懵仔針 ...到時佢就生不如死啦
唉狗仔都識咬返你,細路走都唔識走,仲要係自己仔女,佢哋最依靠信賴果個虐待佢,成件事好sad
你肯定
外國case先多,因為外國社會比較關注呢啲情況,好多連登仔最憎嘅社工同老師都會特別留意虐兒問題,所以篤爆出嚟嘅仲多過華人社會
但華人社會習慣「家醜不出外傳」同「人哋家事關你鳩事」嘅心態,所以好多時係未到最大獲都唔會篤爆出嚟
外國咪一撚樣 ...之前美國有單又係咁 ...個單仲恐怖
一般後底乸最多都係唔妥前頭婆個仔 頂多咪刻薄d 屌你條八婆真係毒打 點解仲未俾天收 死仆街
點解香港唔可以有死刑
當年台灣小燈泡被殺果時, 台灣警察好似係咪帶過凶手出黎行街, 借D意比群眾打佢, 香港可唔可以做一次
可能係個兩個小朋友生得似親生媽咪 條死八婆就打鳩佢地洩憤
應該冇, 如果有應該保釋唔到出黎

但係前排先有單CASE講黑社會斬死人

剩係拉左個後尾到場但冇斬過人既古惑仔, 佢都比人當左同謀要坐終身

唔知點解呢個呀婆可以無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞